L'OCCITANE rožių kvapo taukmedžių sviesto rankų kremas "Delightful Rose"

Maitinantis, drėkinantis rankų kremas su taukmedžio sviestu iš L'occitane pasižymi itin maloniu rožių žiedų aromatu. Apskritai, taukmedžio rankų kremų yra net keletas kvapų, pasirinkti pagal kiekvieno uoslę. Rožių žiedų aromatas būtent toks, kokio norisi: nei pernelyg silpnas, nei nosį riečiančio stiprumo...

"Tu gali skųstis ir dejuoti dėl to, kad rožės turi spyglių, tačiau tu gali apsidžiaugti dėl to, kad spygliai turi rožių žiedus"
Ziggy

Eilinis vairavimas ir pasiruošimas prieš mokyklinį vairavimo egzaminą pastaruoju metu man kelia didžiausią stresą į įtampą. Šiandien suvokiau, kad labiausiai nemėgstu greitėjimo užduoties aikštelėje, bet ne todėl, kad nesugebėčiau paspausti... Greitį aš mėgstu...  Tiesiog ši užduotis man kelia stresą ir aš visada sutrinku prieš ją... Kvaila, nes realiai tai pati lengviausia figūra, kai tereikia išvystyti reikiamą greitį ir sustoti ties stop linija... Galiu parkuotis šonu, galu, lengvai įveikiu kalniuką, gyvatėles, T formos kiemelį ir visa kita, o va pati lengviausia figūra man didžiausias stresas... Jau poryt laikau mokyklinį ir stresuoju ne dėl kritinių klaidų, manevravimo, ištisinių ar ko kito, bet dėl tos kvailos greitėjimo užduoties...

Va, kokiomis emocijomis gyvenu šiuo metu... Vairavimas, pavaros, teorijos kartojimas ir visa kita. Kai pagalvoji, ir kodėl aš nelaikiau teisių prieš 9-erius metus? Net nebežinau, kaip įveikti įtampą, nes tik ramiai nusiteikusi sugebu viską įveikti be klaidų...

Na o dabar, trumputė apžvalga apie rožių rankų kremą, kuris praktiškai viskuo primena prieš tai naudotą vanilės rankų kremą.


Produktas: L'OCCITANE rožių kvapo taukmedžių sviesto rankų kremas "Delightful Rose"
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: maitinti, švelninti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nelabai saugi sudėtis
Tūris: 10 ml (kiti dydžiai - 30 ml
Kaina*: 2,61 EUR (9,00 Lt). Kitos pakuotės: 30ml - 7,50 EUR (26,00 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Papildytas taukmedžių sviestu (20%), šis tirpstančios tekstūros rankų kremas maitina, apsaugo ir švelnina odą, pakvėpina ją maloniu rožių aromatu. Naudojimas: tepkite kremą ant švarios ir sausos odos ryte ir/ ar vakare ar vos tik pajusite odos sausumą.
Norėdamos maitinti ir apsaugoti savo odą bei plaukus, moterys iš Afrikos naudoja grožio ingredientą – taukmedžių sviestą. Nuo 1980 metų, L‘Occitane bendradarbiauja su Burkina Faso moterimis ir superka taukmedžių sviestą už teisingą kainą.


Mažytė plastikinė kremo pakuotė atrodo visai kaip pagaminta iš metalo. Minkštas pakuotės plastikas leidžia patogiai dozuoti gaminį ir paspaudus per daug, kremo perteklių sugrąžinti į pakuotę. Be to, pastebėjau, jog tokio minkštumo plastikas leidžia sunaudoti apskritai visus kremo likučius iš pakuotės.

Rožių rankų kremo pakuotė puošta ryškiai rožinės spalvos "etikete", kurioje telpa visa reikalinga informacija. Tiesa, tai nėra etiketė - tai plastiko dalis. Tačiau bet kuriuo atveju pakuotė atrodo skoningai ir estetiškai.


Nedidukė kremo pakuotė užsukta šešiabriauniu, juodo plastiko dangteliu, dėl kurio naudojimo neturiu apskritai jokių problemų. Po dangteliu esanti anga idealaus dydžio gaminio dozavimui. Žodžiu pakuotė man ištiesų patinka. Beje, tokio dydžio produktą patogu įsimesti į rankinę ar rankinės kosmetinę ir naudoti esant reikalui.


Kvapas. Tik pasitepus rankas kremu jaučiamas malonus rožių aromatas. Paprastai aš nesu iš tų žmonių, kurie alpsta dėl rožių aromato, man jis malonus ir tiek. Tačiau šiame gaminyje, kvapas pasakiškas: jis nėra itin sunkus ir neturi stipriai išreikšto, rožių kvapams būdingo kartumo. Malonu...


Konsistencija. Rankų kremo konsistencija vidutinio tirštumo, tiesa, palyginant galima paminėti, kad rožių kremas yra vos vos skystesnės konsistencijos nei prieš tai bandytas vanilės kvapo kremas. Į rankų odą jis susigeria kiek greičiau, akimirksniu, ypatingai, kai rankos reikalauja drėkinimo.


Sudėtis: Aqua/ Water, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Brassica Campestris (Rapeseed) SterolsCocos Nucifera (Coconut) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Rosa Centifolia flower OilCeteareth-33, Polysorbate 60, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, PEG-100 Stearate, Sorbitan Isostearate, Parfum/ fragrance, Benzyl Salicylate, Citronellol, Linalool, Eugenol, Geraniol.


Poveikis. Rožių žiedų kvapo rankų kremas itin greitai susigeria į rankų odą ir nepalieka ant jos riebios plėvelės, todėl tinkamas naudoti ir dienos metu. Sausa rankų oda iš karto sudrėkinama, tampa lygesnė, drėgnesnė, minkštesnė. O kur dar itin malonus rožių kvapas...


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ maža pakuotė itin tinkama nugulti rankinėje ar delninėje;
+ minkštas plastikas užtikrina, kad bus sunaudoti visi gaminio likučiai;
+ išspaustą kremo perteklių galima lengvai grąžinti į pakuotę;
+ estetiškas, patrauklus pakuotės dizainas;
+ patogus dangtelis (nekyla problemų užsukant, perteklius nesikaupia ant užsukimo srėgių);
+ malonus, vidutinio stiprumo rožių žiedų aromatas maloniai nuteikia;
+ vidutinio tirštumo konsistencija itin greitai susigeria į rankas;
+ kremas nepalieka riebios plėvelės ant rankų odos;
+ suteikia odai drėgmės, minkštumo, švelnumo.

TRŪKUMAI:
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (8) ir žalingų (4) ingredientų;
- kiek aukštesnė, nei analogiškų gaminių, kaina.




Ačiū kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau.

Komentarai

  1. Sutapimas! Šiuo metu ir aš kankinuosi su KET gelsva knygute bei visomis aikštelėmis ir eismais. Sėkmės laikant mokyklinį!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai sutapimas! Aš teoriją jau išlaikiau (ir mokyklinį ir Regitroje), senokai, liko tik vairavimas...
      Sėkmės ir tau :) Pagaliau viskas įmanoma ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą