SAMPLE SIZE. L'OCCITANE "Creme Allegee. Shaping Delight" migdolų stangrinamoji kūno želė


Šiandien toliau naudoju mėginius ir laikas išbandyti kūną formuojančią, stangrinančią kūno želė.

"Ankstyvą pavasarį, migdolo medis pasipuošia subtiliais baltais žiedais, tačiau turime laukti spalio mėn., kol žiedai subrandins vaisius. Tvirti migdolų riešutai, kurių viduje saugomi žali, aksominiai lukštai, pasižymi nepaprastomis, odą minkštinančiomis, švelninančiomis savybėmis. Siekiant išsaugoti ir atgaivinti migdolą kaip Provanso kraštovaizdžio vertybę, L‘Occitane įsipareigojęs supirkti migdolus iš Pietų Prancūzijos gamintojų.
Migdolų produktai pasižymi išskirtinėmis savybėmis:
 • kovoja su celiulitu
 • stangrina odą
 • pamaitina odą
 • tonizuoja ir lieknina kūną
 • yra išskirtinai malonaus aromato."

Citata iš loccitane.lt


Ką žada gamintojas: Migdolų stangrinamoji kūno želė yra puikus liekninamosios programos produktas: naudojant šią želė bus atkurtos kūno linijos dėl sudėtyje esančio migdolų pumpurų ekstrakto ir augalinės kilmės liekninamojo komplekso, kuris stimuliuoja riebalų pasišalinimą, migdolų ekstraktas tobulina kūno linijas, silicis stangrina, o migdolų baltymai glotnina odą.
Naudojimas: tepkite visą kūną (šlaunis, sėdmenis, pilvą, taliją ir klubus), masažuodamos nuo apačios į viršų, du kartus per dieną mažiausiai vieną mėnesį.

Pilno dydžio 200 ml pakuotė
Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Aqua/ Water**, Glycerin**, Alcohol**, Methylsilanol Mannuronate, Caprylic/ Capric Trigglyceride, Dimethicone, Sodium PolyacrylatePrunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil**, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract**Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Protein**Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Bud Extract**, Verbena Officinalis Extract**, Sambucus Nigra Flower Extract**, Butylene Glycol, Parfum/ Fragrance, Mannitol, Ethylhexylglycerin, Octyldodecyl PCA, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Menthyl PCA, Glyceryl Polysorbate, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Geraniol, Limonene, Citronellol, CI 19140/ Yellow 5, CI 42090/ Blue 1 Lake.
** Natūralios kilmės ingredientai


Kiekis: mėginio kiekis 8 ml. Pilno gaminio kiekis: 200 ml
Kaina: 200 ml kainuoja 45,00 EUR (155,38 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA


Mano potyriai. Man nepatiko šio kremo - želė kvapas, jis kažkiek primena žalumą ir migdolų saldumą. Tačiau visas mišinys nėra maloniausias uoslei.


Priemonės konsistencija gana skysta kaip kremui, greičiau atitinka priemonės pavadinimą ir yra želinė. Produktas lengvai skirstosi ant odos ir gana greitai susigeria į odą.


Po vieno mėginio panaudojimo sunku ir tikriausiai neįmanoma pasakyti, ar priemonė iš tiesų šalina riebalų ląsteles, lieknina ar atkuria kūno formas. Tam reiktų naudoti priemonę bent mėnesį, kaip ir rekomenduoja gamintojas. Tačiau pastebėjau, kad kūno oda tapo gražesnė, lygesnė, dailesnė, gal vos vos stangresnė, tačiau kaip minėjau liekninamojo efekto pastebėti nėra įmanoma.


REZIUMĖ.
Man nepatiko kremo kvapas ir tai, kad sudėtyje gana daug vidutinio saugumo ingredientų. Tačiau kremas itin gerai susigeria į odą ir jau po pirmojo naudojimo pastebėjau, kad oda tapo gražesnė, lygesnė, dailesnė. Tikiu, kad naudojant reguliariai, ilgesnį laiką priemonė iš tiesų stangrintų, sugrąžintų kūno linijas ir pašalintų riebalines ląsteles.




Ačiū kad skaitote,

Saulėtos dienos,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai