ESSENCE mattifying compact powder - matinį efektą suteikianti kompaktinė pudra, "11-pastel beige"

Essence matiškumo suteikiančią kompaktinę pudrą, kaip ir visas tokio tipo pudras įsigijau užfiksuoti makiažo pagrindui, ir dabar gailiuosi... Ar ne geriau investuoti daugiau ir nusipirkti geresnę pudrą? Nors iš esmės, Cosnova kompanijos kosmetika yra loterija: vieni gaminiai pasiteisina, kiti būna visiškai neverti dėmesio. Pavyzdžiui, mano nesenai baigta Catrice spalvą koreguojanti pudra, kurią be galo mylėjau... Tad tikriausiai šį kartą pataikiau ištraukti netinkamą loterijos bilietėlį...

Gera ar bloga diena jūsų laukia?
Renkatės tik jūs...

Prieš kurį laiką įsigijau Essence kompaktinę pudrą, suteikiančią matinį efektą, kad užfiksuoti makiažo pagrindą (ar kreminę pudrą) ir suteikti veidui šiek tiek matiškumo tiems makiažo pagrindams, kurie padengus kiek blizga...

Jau kuris laikas naudoju šią kompaktinę pudrą ir nesuprantu, ar nepasiteisina man vienai? Ar bandėte šį produktą? Būtinai parašykite komentaruose jei bandėte ir ką manote apie ją, nes man sudėtinga susidėlioti nuomonę iki galo: naudoti galima, bet man ji paprasčiausiai neveikia... Ar čia tik mano veido tipui? Lauksiu jūsų komentarų 😉


Produktas: ESSENCE matinį efektą suteikianti kompaktinė pudra, "11-pastel beige"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: fiksuoti makiažo pagrindą, suteikti matinį efektą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai fiksuoja skystą makiažo pagrindą
Labiausiai nepatiko: trumpai išlieka
Tūris: 12 g
Kaina*: 3,09 EUR  (10,67 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: populiarioji pudra pradžiugina kiekvieną merginą, trokštančią matinės veido odos. subtili tekstūra itin tolygiai padengia veido odą ir suteikia natūralios, matinės veido odos efektą, tarsi makiažas būtų padarytas profesionalių makiažo meistrų.


Paprasta ir pigiai atrodanti kompaktinės pudros pakuotė pagaminta iš skaidraus plastiko, su viduje įmontuotu metaliniu lizdu produktui. Produkto dangtelis išgaubtas, puoštas minimaliu produkto užrašu. Turiu pastebėti, kad pakuotė labai greitai nusidėvi: man labai greitai nusitrynė visi dangtelio užrašai ir pradeda po truputį braižytis plastikas, nors dar sunaudojau nepilnai pusę pakuotės...

Kitoje produkto pakuotės pusėje priklijuotas lipdukas su produkto informacija, ir tikriausiai labiausiai džiuginantis dalykas yra tai, kad ant jo nurodyta sudėtis. Aš tikriausiai jau minėjau ne kartą ir ne du, kad Cosnova kompanijos gaminiai ant pakuočių neturi sudėčių, ne ne visi, žinoma, bet labai daug produktų paprasčiausiai be sudėties ir gamintojas prideda ženklą - knygutę su pirštu, neva sudėties ieškokite internete. Todėl kiekvienas šios kompanijos gaminys, kuris turi sudėtį ant pakuotės vertas atskirai paminėti, ir valio, galbūt ateityje problema su sudėtinėmis dalimis bus išspręsta?

Kvapas. Produktas praktiškai bekvapis, kvapas silpnas, kosmetikos kvapas, todėl galiu drąsiai sakyti, kad produktas bekvapis.

Konsistencija. Produkto konsistencija man visiškai nepatinka, ji labai miltuota, jei galima pasakyti. Trinant tarp pirštų ji nėra sausa, jaučiama drėgmė ir lengvas slidumas, bet produktas trupa, nukrenta dalis jo. O miltuota konsistencija tikrai nepalengvima dengimo ant odos.


Sudėtis: TALC, MICA, ZEA MAYS (CORN) STARCH, MAGNESIUM STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL PALMITATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-1, CALCIUM CARBONATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Tiesa, nepaminėjau, kad sudėtas produktas turi raštą, kuris naudojant produktą gana greitai nusitrina, nors turiu pripažinti, tai iš tiesų miela detalė ant produkto, maloniai nuteikianti pradedant naudoti gaminį.

Paskirstant gaminį ant veido pastebėjau, kad reikia jo naudoti tikrai mažais kiekiais, nes kitaip atrodo, kad veidas buvo pamiltuotas, ar išteptas kokiu biriu produktu. Tai ypatingai matosi tose vietose, kurios yra sausesnės, arba ten, kur ant veido yra plaukelių, ir tai tikrai atrodo negražiai ir nepatraukliai. Todėl reikia labai labai atsargiai dozuoti šią pudrą.

Kai pataikomas reikiamas produkto kiekis ant veido, ji atrodo visai gerai: užfiksuoja makiažo pagrindą (kreminę pudrą), gali kiek pašviesinti pernelyg tamsų makiažo pagrindo atspalvį, suteikia makiažui vientisumo. Tad veikia iš tiesų neblogai...

Tačiau išlaikymas ant veido yra labai nuviliantis: pudra ant veido gerai atrodo gal 3 valandas, ir tikrai ne daugiau, ji ima labai netolygiai nusidėvėti ir nusitrinti ir man norisi atnaujinti kompaktinės pudros sluoksnį... Tačiau, atnaujinant produktą ant veido, jo nebeįmanoma gražiai padengti, ir tai mane erzina: veidas tikrai nebeatrodo taip normaliai, kaip tik pasidažius... Iš tiesų galvojant apie išlikimo laiką, nuviliantis faktas, juolab, kai aš turiu sausą veido odą, o kaip tuomet riebios ir mišrios odos savininkės? Manau, kad šis produktas ant jų odos atrodytų dar prasčiau... naudoti produktą tikrai galima, bet ar verta?


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ ant produkto gamina rasti visą reikiamą informaciją, netgi sudėtines dalis (kas reta Cosnova gaminiuose);
+ bekvapis produktas;
+ užfiksuoja makiažo pagrindą;
+ šviesina per tamsų makiažo pagrindą;
+ suteikia makiažui vientisumo.

TRŪKUMAI:
- pakuotė greitai nusidėvi ir nusitrina;
- miltuota konsistencija, nuo kurios krenta gana daug dalelių;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (2) ir žalingų (1) ingredientų;
- produktą reikia itin atsargiai dozuoti ant veido, kad oda neatrodytų miltuota;
- išlaiko geriausiu atveju 3 val. ant sausos mano odos;
- nusidėvi netolygiai;
- sunku atnaujinti dienos eigoje;
- netiks riebios ir mišrios odos savininkėms.




Ačiū, kad skaitote,

Ramaus sekmadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai