SAMPLE SIZE. L'OCCITANE šlamučių paakių kremas "Divine"

L'Occitane šlamučių linija "Divine" mane sužavėjo išbandžius veido kremo mėginį (ČIA), kuris paliko tikrai gero kremo įspūdį, tad metas išbandyti ir tos pačios linijos paakių kremą...

Iš karto galiu pasakyti: iki tokio efekto ir susižavėjimo, kurį sukėlė prieš tai naudotas šio linijos veido kremas, paakių kremui toli gražu... Plačiau paskaityti ir sužinoti kodėl, galite skaitydami toliau.


Ką žada gamintojas: Šlamutis – išskirtinė, nevystanti gėlė, augalą nupjovus, jo žiedai neblunka. Organinis šlamutis iš Korsikos turtingas aktyviomis molekulėmis, kurios suteikia unikalių savybių kovojant su senėjimo požymiais, padeda pasiekti puikių grožio rezultatų. Šlamučio eterinį aliejų derinant su natūraliais aktyviais ingredientais, sustiprinamas jo poveikis, pasiekiami daug efektyvesni rezultatai.

Moksliniai tyrimai: laikui bėgant, ląstelės matricos DNR tampa nevisavertis, oda praranda gebėjimą atsinaujinti, pradeda matytis vis ryškesni senėjimo požymiai. L‘OCCITANE –  natūralios grožio priežiūros pradininkas. 2009 metais tyrimų departamentas įsteigė kosmetikos genomikos  programą, kurios tikslas buvo įrodyti veikliųjų sudedamųjų medžiagų veiksmingumą, norint pasiekti ląstelės branduolį.*

3 patentais įrodyta, jog šlamučių paakių kremas „Divine“ veikia ne tik ląstelių branduolius, bet ir aktyviai kovoja su visais senėjimo požymiais, sugrąžina prarastas medžiagas. Naudojant kasdien, jis prisideda prie:
1. Sugrąžinai odai jaunatvišką išvaizda, regeneruoja odą (74%)**
2. Intensyviai maitina (74%)**
3. Mažina paburkimus (74%)** ir patamsėjusius ratilus (81%)**
4. Koreguoja paakių kontūrus (91%)** ir vizualiai sumažina mimikos raukšles (85%)**
5. Stangrina paakių odą  (91%)**, suteikia odai tolygų atspalvį (92%)**
6. Tonizuoja paakių odą (85%)**

Gaivi, šilko švelnumo želinė tekstūra odai suteikia komforto ir glotnumo pojūtį.

Šlamučių paakių kremo „Divine“ rezultatai“: tai antras jaunystės kvėpavimas, alsuojantis energija, spindinčiu grožiu. Paakių oda atrodys akivaizdžiai jaunesnė.
Dermatologiškai ir oftalmologiškai patikrinta
*poveikis epidermiui. ** Tyrimuose 4 savaites dalyvavo 53 moterys.

Naudojimas: tepti ant švarios paakių odos ryte ir vakare.

Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Aqua/ WaterGlycerin, Rosa Centifolia Flower WaterCaprylic/ Capric Triglyeride, C14-22 AlcoholsDimethicone, Glyceryl StearateOenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) ButterHelichrysum Italicum Flower Oil, Myrtus Communis Oil, Helichrysum Italicum Extract, Camelina Sativa Seed Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Echium Plantagineum Seed Oil, Fraxinus Excelsior Bark ExtractRosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Mel/ Honey, Hydrogenated Vegetable Oil, Sucrose Palmitate, C12-20 Alkyl Glucoside, Glyceryl Linoleate, CarbomerPEG-100 Stearate, Sodium Phytate, EthylhexylglycerinPhenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Alcohol, Tocopherol, Limonene.


Kiekis: mėginio kiekis 1 ml. Pilno gaminio kiekis: 15 ml
Kaina: 57,00 EUR (196,81 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA


Mano potyriai. Aš jau anksčiau esu išbandžiusi šlamučių Divine veido kremą, kuriuo buvau paprasčiausiai sužavėta. Deja, bet galbūt todėl, kad turėjau vos 2 ml paakių kremo, gal mano prieš tai naudotas paakių kremas puikiai susitvarkė su visomis iki tol kamavusiomis problemomis, o galbūt iš tiesų priemonė nėra tokia gera, ji man nepaliko itin didelio įspūdžio.


Kai visad, pirmiausia kvapas, kuris šiame produkte silpnas ir visiškai neįsimintinas. Taip , jis tikrai primena žolelių aromatą, tačiau sunkų ir nemalonų. Man šios linijos veido kremas kvepėjo itin maloniai, o paakių kremas deja, nelabai.


Paakių kremas labai skystas, ir jo reikia tikrai daug, gerokai daugiau nei man įprasto lašelio, tad ir mėginius sunaudojau gerokai greičiau nei tikėjausi.

Kalbant apie efektą: priemonė tikrai drėkina paakių odą, ji tampa šviesesnė ir švelnesnė, tačiau tai buvo viskas, ką man pavyko pastebėti. Visų pirma, turiu paminėti, kad labiausiai mane kankinanti, tamsių paakių problema atrodo savaime dingo (o gal dėl gero AA paakių kremo poveikio, kurį naudojau prieš tai?). Mano paakių sritis niekad netinsta, o ir raukšlelių praktiškai visiškai nebuvo prieš pradedant naudoti. Tad apie efektą sunku pasakyti ką nors konkrečiau, tačiau manęs nesužavėjo.


REZIUMĖ. Paakių kremas gerai drėkina ir maitina jautrią paakių srities odą. Jis man tiko, nealergizavo ir neerzino paakių srities. Tačiau, kad ir kaip bebūtų liūdna, jokio kito efekto aš nepastebėjau, nes arba kremas neveikia; arba jo buvo per mažai; arba anksčiau kamavusias problemas aš jau esu išsprendusi. Kuris iš šių variantų teisingas, aš nežinau (galbūt ir visi kartu), tačiau priemonė man nepaliko didesnio įspūdžio.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai