Apsilankiau: Lino Adomaičio ir Gyčio Paškevičiaus koncertas "Arena Show"

Vakar apsilankiau tiesiog nerealiai gerame koncerte "Arena Show" su Linu Adomaičiu ir Gyčiu Paškevičiumi. Visas renginys žavėjo solidumu, profesionalumu, kokybe ir akivaizdžiai įdėtu didžiuliu darbu. Aš deja nepadariau nė vienos nuotraukos, kadangi sėdėjau gana toli, o galimybės prieiti paprasčiausiai neturėjau, tačiau skolinuosi nuotraukas iš kitų šaltinių (kaip visad pridėsiu nuorodas).

Nuotrauka skolinta iš ČIA


Visas koncertas truko apie 3 valandas su viena pertrauka viduryje. Atlikėjai pasirodė kartu su Kauno simfoniniu orkestru, grupe "Cappela A", Kauno technologijos universiteto akademiniu choru „Jaunystė“, Šiaulių berniukų ir jaunuolių choru „Dagilėlis“.

Nuotrauka skolinta iš ČIA

Apskritai renginyje dalyvavo begalės svečių ir atlikėjų. Į sceną, pasak renginio organizatorių, įžengė daugiau nei 200 profesionalių muzikantų.

Nuotrauka skolinta iš ČIA

Pati neskaičiavau, bet tai buvo grandiozinis ir didingas daugybės atlikėjų darbas. Scenoje pasirodė ir Klaipėdos miesto meras V. Grubliauskas (tiems, kas nežino sufleruoju, mūsų meras groja trimitu).

Nuotrauka skolinta iš ČIA

Tikriausiai įspūdingiausią atmosferą koncerto metu sukūrė pagerbti nesenai žemiškąjį pasaulį palikę maestro Stasys Povilaitis ir aktorė, režisierė ir scenaristė Galina Dauguvietytė. Skambant jiems skirtai dainai, šoko primarijus Nerijus Juška. Visa, apskritai visa pilna salė pakilo ant kojų, vyravo iš tiesų ypatinga atmosfera.

Nuotrauka skolinta iš ČIA

Visas koncertas suteikė nerealias emocijas atmosferą: Linas ir Gytis ne tik atliko savo dainas, tačiau jomis keitėsi, kai kurios jų skambėjo naujomis variacijomis ir naujomis natomis. Skambant daugumai dainų visa Švyturio arena balsu pritarė gerai žinomoms atlikėjų dainoms...

Nuotrauka skolinta iš ČIA

Apibūdinti renginio sukeltas emocijas iš tiesų pakankamai sunku, tačiau visas vidus prisipildė kažko didingesnio, geresnio, šiltesnio ir žmogiškesnio. Man labai labai patiko, tad jei turite bet kokią galimybę apsilankyti  renginyje, būtinai rekomenduoju. Nerealus ir vienas geriausių pastaruoju metu lankytų koncertų!


Nerealu...




Ačiū, kad skaitote,

Smagios ateinančios savaitės,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai