HIMALAYA HERBALS švelnus akių makiažo valiklis

Himalaya Herbals produkcija visada mane domino kaip produktai, kurie natūralesni ir labiau tinkamesni mūsų odai nei cheminių medžiagų pilni produktai. Šį kartą išbandžiau švelnų akių makiažo valiklį su agurkais.

"Negaliu pasakyti, ar nusivylimai mane žudo, ar daro stipresniu"
Citata, autorius nežinomas

Nekenčiu nusivylimų... nemėgstu, kai lūkesčių sukeliantys produktai nuvilia... Šiandien apie nemalonius nusivylimus ir didelius lūkesčius...



Produktas: HIMALAYA HERBALS gentle eye makeup remover - švelnus akių makiažo valiklis
Gamintojas: "The Himalaya Drug Company". Pagaminta Indijoje
Paskirtis: pašalinti akių srities makiažą ir vandeniui atsparų makiažą
Tinkamas tipas: visiems tipams, jautrioms akims, nešiojančioms kontaktinius lęšius
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: dirgina akis ir paakių odą
Tūris: 115 ml
Kaina*: 2,90 EUR (10,01 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurovaistinė

Ką žada gamintojas: pašalina akių makiažą ir vandeniui atsparius akių dažus, taip pat tinka naudojantiems kontaktinius lęšius. Švelniai valo odą aplink akis, agurkas gaivina ir vėsina.
Naudojimas: vatos gniužulėlį sudrėkinkite valikiu ir švelniai nuvalykite blakstienas ir paakių odą. Venkite patekimo į akis.


Labai paprasta, gana pigiai atrodanti plastikinė pakuotė žalios spalvos, pagaminta iš minkšto plastiko. Pakuotė puošta kukliais elementais, bet man ji nesukuria kažkokio unikalaus vaizdo, atvirkščiai, deja, atrodo pigiai ir paskubomis pagaminta be jokių išorinio dizaino pastangų.


Tamsiau žalią (kažkodėl nuotraukose jis labiau melsvas nei žalias) viršutinį buteliuko dangtelį galima nuimti nuo pagrindo, nors vėlgi, nematau jokios priežasties tokio tipo produktams turėti nuimamus dangtelius. Tačiau tebūnie... Taigi, dozavimo anga atidengia, kai atidengiamas žalio dangtelio viršus. Iš tiesų, ji man pasirodė gana didelė ir dažnai ant vatos diskelio išteka daugiau produkto nei man reikia, ar norėčiau tam tikru momentu.


Kvapas. Nors šiuo metu esu jautresnė kvapams, tačiau pirmus kartus produktą naudojau dar nesilaukdama ir kvapas man niekada nepatiko. Tai gana stiprus cheminių priemonių kvapas neturintis jokio aiškaus ingrediento aromato. Aš įsivaizdavau, kad tokio tipo produktas galėtų kvepėti agurkais ar bent jau gaiviai, tačiau cheminis kvapas ne tik nemalonus uoslei, bet ir sunkus. Jei trumpai man visiškai nepatinka ir nepatiko net tada, kai buvau netiek jautri kvapams kiek šiuo metu.


Konsistencija. Produktas skaidrios spalvos ir skystas, kaip vandenukas. Iš tiesų jis niekuo nesiskiria savo konsistencija nuo kitų akių makiažo valiklių.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Pandanus Odoratissimus Water, Lauryl Glucoside, Cucumis Sativus Fruit Extract, Sodium Cocoyl Glutamate & Disodium Cocoyl Glutamate, Phenoxyethanol, Sodium Methylparaben, Sodium Citrate, Sodium Propylparaben, Citric Acid, Disodium EDTA.

Gamintojas ant pakuotės nurodo, kad sudėtyje nėra sintetinių kvepalų. Produktas antialerginis, tinkams kontaktinių lęšių nešiotojoms ir moksliškai įrodytas jo efektyvumas.


Poveikis. Akių makiažo valiklis vidutiniškai lengvai valo akių srities makiažą. Sakau vidutiniškai, nes produktu sudėkintą vatos diskelį reikia dar kiek palaikyti ant akies arba kiek (švelniai) patrinti akių sritį. Produktas nepalieka jokios nemalonios plėvelės po akių makiažo valymo ant odos ir ji jaučiasi švari (tiesa, iki to švarumo reikia kruopščiai valyti odą). Kaip ir atlieka viską, ką žada, tačiau jums tikriausiai įdomiausia, kodėl produktui skyriau pačius žemiausius balus per visą mano tinklaraščio rašymo istoriją?



Pirmiausia, visiška nesąmonė yra tai, kad makiažo valiklis dirgina. Taip, visiškai suprantama, kad nemažai valiklių dirgina patekę į akis (bet net ir patekimas į akis manęs visai netenkina). Tačiau šis valiklis dirgina apskritai visą paakių srities odą, prie kurios prisiliečia - man atrodo, kad dirgina netgi veido odą! Nemalonus deginimo ir griaužimo jausmas apima vos pridėjus sudrėkintą vatos diskelį, o kadangi valiklis nepasižymi labai geru valomuoju efektu, produktą reiktų kiek pavalyti. Pajudinus sudrėkintą tamponėlį ant odos, aš paprasčiausiai nebegaliu ištverti deginimo jausmo ir mieliau lieku nenuvalytais akių makiažo likučiais, negu rizikuoju sudirginti ir taip jautrią paakių srities odą.


Joks valiklis taip neturėtų daryti, juo labiau "švelnus akių makiažo valiklis", kaip savo gaminį įvardina gamintojai. Žinoma, aš patikrinau galiojimo datą (tikrai nepasibaigusi), suskaičiavau, prieš kiek laiko atidariau pakuotę (tikrai nepraėjo 12 mėnesių), patikrinau laikymo sąlygas ir iš mano pusės nebuvo nieko, kas galėtų turėti įtaką dirginimui. Va tiek, va iš "švelnaus" akių makiažo valiklio.... Tikėjausi atrasti švelnų ir efektyvų produktą, o nusipirkau visišką š***...

Tikrai nenaudosiu produkto ant veido ar juolab paakių srityje. O likučius galbūt išpilsiu ir mesiu buteliuką prie mėnesio tuštučių. Iš kitos pusės, aš porą kartų valikliu valiau vonios kriauklę - žinote, rytais kai plaunu rankas po veido makiažo padengimo, makiažo pagrindo likučiai prilimpa prie kriauklės sienelių ir nuplauti tik vandeniu tampa neįmanoma. Aš rytais labai neturiu laiko traukti vonios valiklį ir valyti kriauklę, tačiau palikti purvinos ir nešvarios aš negaliu - nekenčiu nešvarių paviršių. Todėl kelis rytus visiškai vėluodama sudrėkinau vatos diskelį šiuo valikliu ir pavaliau makiažo pagrindo dėmes ant kriauklės kraštų. Galbūt tokiam tikslui ir panaudosiu, nes kitas kelias tik išpilti niekam tikusį valiklį lauk... Bet kuriuo atveju tai tikras pinigų švaistymas - mieliau įsigysiu brangesnį, tačiau efektyvų ir tikrai švelnų valiklį akytėms...


REZIUMĖ.

PRIVALUMAI:
+ nedidelė produkto kaina;
+ vidutiniškai gerai valo akių srities makiažą;
+ nepalieka nemalonios plėvelės ant odos po valymo.

TRŪKUMAI:
- pigiai atrodanti gaminio pakuotė;
- pernelyg didelė dozavimo anga, pro kurią visuomet išteka daugiau produkto nei man reikia;
- nemalonus, cheminis sunkaus tono produkto aromatas;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (1) ir žalingų (3) ingredientų;
- makiažą reikia kruopščiai valyti (dėl vidutiniškai valančio produkto);
- stipriai dirgina patekęs į akis;
- prisilietęs prie odos produktas ją iš karto dirgina: atsiranda nemalonus deginimo ir griaužimo jausmas.




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus šeštadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Aš galvojau man vienai taip degina!
    P. S. Man labai gerai valo sportbačius, tą baltą dalį. :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na va, tuoj atrasim daugiau sunaudojimo galimybių... :D
      Iš tiesų veidui priemonė visiškai netinkama... Ilgai galvojau nu negali būti, gi čia ŠVELNUS produktas, bet va kaip...

      Panaikinti

Rašyti komentarą