Korėjietiška: MALIE SYSTEM "Cucumber" Ultra Hydrating Essence Mask - veido kaukė su agurkais

Malie system veido kaukės jau spėjo savotiškai pavergti mane, ir aš nebegaliu jų nepirkti: noriu išbandyti visas visas, kurias tik įmanoma rasti. Kol kas pasakoju apie ketvirtos rūšies veido kaukę iš šios kompanijos - veido kaukė su agurkais.

"Prisitrauk kėdę arčiau. Pasimėgauk. Prisijunk. Gyvenimas - nesibaigiantis desertas"
Ruth Reicht

Praeitame įraše jums pasakojau apie makiažo valiklį su agurkais, o šiandien, apie agurkinę veido kaukę. Agurkai, agurkai, agurkai, visur, kur pažiūriu :D O jei rimčiau, šiandien apie intensyvų veido odos drėkinimą.



Produktas: MALIE SYSTEM "Cucumber" Ultra Hydrating Essence Mask - veido kaukė su agurkais
Gamintojas: "Malie System". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, raminti odą paveiktą kenksmingų ultravioletinių spindulių
Tinkamas tipas: visiems tipams, ypač saulės paveiktai, išsausėjusiai odai
Labiausiai patiko: stiprus drėkinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: sintetinis, visiškai agurkus neprimenantis kvapas
Tūris: 1 vnt. medvilninės kaukės
Kaina*: $1,99 arba 0,93 EUR (3,21 Lt)
Kur galima įsigyti: Pirkau iš www.ebay.com (siunčiausi iš Korėjos), Malie System kompanijos vienkartinių kaukių jau yra ir Cascada (tik ten ji brangesnė)

Ką žada gamintojas: Produktas suteikia pakankamai drėgmės ir maitinimo veido odai, pažeistai aplinkos poveikio. Aktyvūs kaukės komponentai suformuoja apsauginį barjerą ir drėkina veido odą. Drėgmė ir švelnumas padaro jūsų odą gražesne, energingesne ir švaresne.

Agurkas turi daug drėgmės ir kalio ingrediento. Agurkas vėsina odą, atpalaiduoja ultravioletinių spindulių paveiktą veido odą. Agurkas yra geras drėgmės šaltinis sausai odai.


Vienkartinė plastiko pakuotė žalios, agurko spalvos, gal kiek tamsesnė. Produkto pakuotė puošta agurkų intarpu ir buteliuku, kuris turėtų simbolizuoti pagrindinį ingredientą - agurko ekstraktą.

Dauguma korėjietiškų gaminių vertimo ar sudėtinių dalių negalima perskaityti dėl paprastos priežasties - daugybė gamintojų pateikia informaciją tik korėjiečių kalba, tačiau ant visų Malie system veido kaukių galima rasti ir pilną anglišką vertimą su visa reikalinga informacija.


Kvapas. Dauguma šios kompanijos kaukių kvapas primena pagrindinį produkto ingredientą. Tačiau šios kaukės kvapas man nė kiek nepanašus į agurko. Pamenate, kažkada pasakojau apie valomąją veido kaukę iš Freeman su agurkais? Tad kvapas praktiškai identiškas. nežinau, galbūt taip gamintojai įsivaizduoja agurko kvapą? Bet man aiškiai sintetinis, gana sunkus aromatas nė kiek neprimena gaivaus agurko kvapo. Tiesa, šiuo atveju alkoholio neužuodžiu, bet kažkas stipraus tikrai kutena mano nosį.


Konsistencija. Vienkartinė veido kaukė yra medvilninė, veido formos servetėlė, gausiai prisotinta veikliosiomis produkto medžiagomis. Pats produktas turi labai daug glitaus, drumstai skaidrios spalvos skysčio, kurio perteklių aš visuomet nugręžiu. Beje, tai padaryti rekomenduoja ir produkto pardavėjas.


Sudėtis: Water, Glycerin, Ethanol, Sodium Hyaluronate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Allantoin, Propylene Glycol, Triethanolamine, Sativus (Cucumber Fruit) Extract, Fragrance.


Poveikis. Veido kaukės perteklinį skystį nugręžiau nuo medvilninės servetėlės ir uždėjau produktą ant veido. Tiesa, likučius, kaukei džiūvant, galima užtepti ant medvilnės servetėlės viršaus ir pratęsti kaukės naudojimą arba po kaukės nuėmimo likučius galima paprasčiausiai užtepti ant veido.

Tikriausiai jau niekam, kurie skaito mano tinklaraštį nėra naujiena, kad korėjietiškos veido kaukės visiškai netinka europiečių veido formai ir jas sudėtinga priderinti prie veido kontūrų, ypatingai nosies, ir akių srityse.


Kaukę ant veido palikau 20 minučių, kol ji gerokai apdžiūvo, tačiau labai skubant, produktą galima laikyti ir 15 minučių, kad veikliosios medžiagos bent minimaliai įsigertų į veido odą. Na o maksimaliam rezultatui, reiktų ją laikyti 30 minučių, bet man jau po 20 minučių ji pradeda kristi nuo veido (ten, kur pirmiausia išdžiūva produktas ir kaukė atsiklijuoja).

Nuėmus veido kaukę, pastebėjau vizualiai gražesnę, lygesnę ir ypatingai švelnią veido odą. Negaliu nei patvirtinti, nei paneigti, ar veido kaukė padeda atgaivinti veido odą, paveiktą ultravioletinių spindulių, tačiau stiprus, gerokai stipresnis nei kitų šios kompanijos kaukių, drėkinimo efektas akivaizdžiai stiprus ir malonus mano dehidratuotai veido odai.


REZIUMĖ.

PRIVALUMAI:

+ vienkartinė pakuotė;
+ dailus, estetiškas pakuotės dizainas;
+ nedidelė produkto kaina;
+ veido oda tampa vizualiai gražesnė;
+ odai suteikiamas skaistumo ir nepaprasto švelnumo efektas;
+ itin intensyvus, stipriausias iš visų bandytų šios kompanijos kaukių, drėkinamasis efektas.

TRŪKUMAI:
- nemalonus, cheminis ir nieko bendro su agurkais neturintis kvapas;
- medvilninė veido kaukės servetėlė prisotinta kiek nemalonias asociacijas keliančiu gličiu ir slidžiu skystu produktu su veikliosiomis medžiagomis;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (5) ir žalingų (2) ingredientų;
- veido kaukės kontūrai visiškai netinka europiečių veido kontūrams.




Ačiū, kad skaitote,

Palaimingo poilsio,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai