L'OCCITANE "Milk Concentrate" migdolų kūno kremas

Sekantis produktas mano vonioje yra migdolų kūno kremas iš L'Occitane. Žinau, dabar tikriausiai pagalvojote, kad jau pasakojau apie migdolų kremą, tačiau pasirodo kompanija turi kelis skirtingus migdolų serijos kremus. O šį kartą apie produktą, pavadintą "Milk Concentrate".

Bet kuris įvykdytas tikslas prasideda nuo sprendimo pabandyti...

Valio! Valio! Valio! Šiandien Gėlėtos kosmetinės autorė, sėkmingai išlaikiusi praktinį vairavimo egzaminą, įstojo į žaliųjų lapų draugiją. Jau netrukus į gatves išriedės dar vienos blondinės vairuojama transporto priemonė, pažymėta visai nerudeniškos spalvos klevu... O ką? Žalia puikiai dera su mano akimis ir šviesiais plaukais 😁 Juokai, juokais, bet man šiandien norisi švęsti. Išlaikius tokį egzaminą, jausmas toks, lyg būčiau baigusi universitetą ir tik apsigynusi baigiamąjį darbą... Pliusiukas į mano nuveiktų darbų sąrašą. Jau netrukus galėsiu sukioti automobilio vairą be papildomos mokytojų priežiūros ir pasimėgauti vairavimo procesu. Šokinėju iš laimės visą dieną ir paprasčiausiai nenustygstu vietoje... 😊



Produktas: L'OCCITANE "Milk Concentrate" migdolų kūno kremas
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti, švelninti ir stangrinti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra nesausgių ir vidutinio saugumo ingredientų
Tūris: 50 ml, 200 ml (mano pakuotėje 20 ml)
Kaina*: 50 ml - 13,00 EUR (44,89 Lt); 200ml - 43,00 EUR (148,47 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Migdolų kūno kremas, papildytas migdolų aliejumi ir migdolų pieneliu, šis kūno kremas maitina ir švelnina odą. Migdolų baltymų ir silicio derinys, kuris yra panašus į kolageną, efektyviai kovoja su odos stangrumo netekimu, stiprindamas odos pamatinį sluoksnį. Lengvos, kreminės konsistencijos kremas greitai susigeria, nepalikdamas riebaus sluoksnio. Oda tampa aksominė ir glotni, apgaubta gaiviu ir subtiliu aromatu.

Ankstyvą pavasarį, migdolo medis pasipuošia subtiliais baltais žiedais, tačiau turime laukti spalio mėn., kol žiedai subrandins vaisius.  Tvirti migdolų riešutai, kurių viduje saugomi žali, aksominiai lukštai, pasižymi nepaprastomis, odą minkštinančiomis, švelninančiomis savybėmis. Siekiant išsaugoti ir atgaivinti migdolą kaip Provanso kraštovaizdžio vertybę, L‘Occitane įsipareigojęs supirkti migdolus iš Pietų Prancūzijos gamintojų.

Šis kūno kremas, praturtintas migdolų ekstraktais, kurie švelniai tikrpdami ant odos, padeda kovoti su odos trūkumais:
- Dėka migdolų pieno ir aliejaus oda jaučiasi pamaitinta, padrėkinta ir ypatingai švelni
- Dėka nauja komplekso, kurį sudaro migdolų riešuto sėklų ir migdolų stiprinamieji ekstraktai, oda jaučiasi elastinga, glotni, kadangi skatinamas ląstelių atsinaujinimas.
- Dėka migdolų baltymų ir silicio derivatymo, oda efektyviai kovoja su  stangrumo netekimu.

Pilno dydžio - 200 ml pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA


Mano produkto pakuotė yra didesnio mėginio dydžio. Tuo tarpu kompanijos produktai parduodami kiek kitokiuose pakuotėse, kurios primena veido kremų indelius. Maniškė tūbelė pagaminta i baltos spalvos plastiko, papuošto kremo pavadinimo emblema. Nugarėlės pusėje pateikta visa reikiama produkto informacija.

Mano pakuotė užsukta pilkos spalvos dangteliu, kuris yra produkto apačioje. Paprastai tokių pakuočių nemėgstu, tačiau žinau, jog jei įsigysiu sekančią pakuotę, ji bus patogesnėje (nors netokioje higieniškoje, kai ši) kremo indelio formos pakuotėje.


Kvapas. Kūno kremo kvapas labai labai malonus mano uoslei. Jis gana intensyvus ir kvepia kaip kosmetikos priemonė su gėlių aromatu. Galbūt tai migdolų žiedų aromatas? Nes sunkaus migdolų vaisiaus kvapo nėra. Taigi, žiedų aromatas gaivus, lengvas, tačiau kartu intensyvus ir ant odos išlieka gana ilgai. Man asmeniškai tai vienas smagiausių šio produkto privalumų. Aš mėgstu skaniai kvepiančias priemones.


Konsistencija. Nors tai yra kūno kremas, bet konsistencija man panašesnė į kūno pienelį:  tai labai lengvas produktas, gana skystas ir kiek vandeningas. Galbūt priemonę dėl tokios konsistencijos dar galima pavadinti losjonu, tačiau dėl savo skystumo man nė kiek neprimena kūno kremo.


Sudėtis: Aqua/ Water**, Isononyl Isononanoate, Cyclomethicone, Methylsilanol Mannuronate, Glycerin**, Cetearyl Alcohol**, Caprylic/ Capric Triglyceride**, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil**, Glycerin,  Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Protein**Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract**, Juglans Regia (Walnut) Seed Extract**, Cetearyl Alcohol, Parfum/ Fragrance, Cetearyl Glucoside**, PPG-26-Buteth-26, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Mannitol**, Ethylhexylglycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Menthyl Lactate, Sodium Lauryl Sulfate**, Glyceryl Polymethacrylate, Biosaccharide Gum-1, Cetearyl Glucoside**, Sodium Metabisulfite, Sorbic Acid, Glyceryl Stearate SE, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Polyaminopropyl Biguanide, Limonene, Linalool, Coumarin.
** Natūralios kilmės ingredientai


Poveikis. Kūno kremas labai lengvai pasiskirsto ant kūno odos ir labai greitai susigeria į kūno odą, palikdamas malonų aromatą.

Produktas kūno odai suteikia papildomo drėkinimo, nors jis nėra labai intensyvus, tačiau šiuo metų laiku mano odai tokio lengvo drėkinimo pakanka. Taip pat negaliu nepaminėti, kad mano kūno oda praktiškai iš karto tapo labai švelni ir minkšta, vizualiai atrodė sveikiau ir gražiau.


Nors gamintojas žada, kad kremas stangrins odą, tačiau mano turimo kiekio paprasčiausiai nepakanka tokiam efektui pastebėti. Galbūt, naudodama didesnę produkto pakuotę ir pastebėčiau stangrinamąjį poveikį, tačiau po dviejų aplikacijų tokio efekto stebėti neteko.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ minimalistinio dizaino produkto pakuotė;
+ itin malonus gėlių žiedų aromatas;
+ kvapas ant odos išlieka gana ilgai;
+ lengvai pasiskirsto ant kūno odos;
+ labai greitai susigeria į odą;
+ odai suteikiamas papildomas drėkinimas, kuris nėra labai intensyvus;
+ po naudojimo oda tampa itin švelni ir minkšta.

TRŪKUMAI:
- aukštesnė produkto kaina;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (8) ir žalingų (3) ingredientų;
- norint pastebėti stangrinimo efektą, reikalingas didesnis produkto kiekis.




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus savaitgalio,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai