ORIFLAME "Brasil Nuts" rankų kremas su braziliškais bertotelijų riešutais

Rankų kremų rudenį mano kosmetikos lentynoje pridygsta kaip grybų po lietaus. Šį kartą noriu papasakoti apie labai malonaus kvapo rankų priežiūros priemonę iš Oriflame su bertotelijų riešutais.

"Kiekvienas turėtų stabtelėti akimirkai ir pasigrožėti spalvą keičiančiais lapais"
Elizabeth Lawrence

Ruduo, kartu su savimi atsineša vėsesnius orus, nuo jūros vis dažniau kyla drėgmė, ir žinoma, pirmiausia į tokius aplinkos pokyčius sureaguoja mūsų oda ir plaukai. Visuomet rudens metu mano namuose tarsi iš niekur atsiranda keli skirtingi rankų kremo buteliukai ar tūbelės, kuriais lepinu savo odą ir tikiuosi, kad šiemet ji nesutrūks ir nesuskilinės... Žinoma, nepamirštu ir šiltų pirštinių: vėjas gairina rankas ir jos tampa jautresnės, greičiau išsausėja ir ima reikalauti daugiau ir intensyvesnės priežiūros. Tad šiandien, apie vieną iš mano turimų rankų kremų.


Produktas: ORIFLAME "Brasil Nuts" rankų kremas
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: drėkinti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: lengva konsistencija
Labiausiai nepatiko: vidutinio saugumo sudėtis
Tūris: 75 ml
Kaina*: pilna kaina 3,74 EUR (12,90 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Oriflame kompanijos konsultantų

Ką žada gamintojas: gamintojas rankų kremo aprašymo nepateikia


Įprastinė kremo pakuotė tubelės formos, pagaminta iš rudos spalvos vidutinio minkštumo plastiko. Ant rudo pagrindo užklijuota daili, bertotelijų riešutais puošta etiketė, kuri deja nėra labai kokybiškai pagaminta: pažiūrėjus į pakuotę iš arčiau, ant jos matomi maži kvadratėliai, kas man sako apie prastos rezoliucijos nuotrauką. Tačiau iš esmės dizainas tikrai įdomus ir patrauklus akiai. Ypatingai gražiai atrodo apvali "emblema" su kremo pavadinimu.


Kremo tūbelė užsuka rudos spalvos, su oranžiniu atspalviu plastiko dangteliu, kuris atsisuka, bet neatsikemša. Manau vertinant šio kremo konsistenciją, daug patogiau būtų atkemšamas dangtelis. Dozavimas paprastas, paspaudus pakuotę per nedidelę angą išspaudžiamas produktas.


Kvapas. Kremas kvepia labai maloniai. Man jis primena sodrų žemės ir riešutų aromatą. Nors kai daviau kremo pauostyti vyrui, jis nieko panašaus neužuodžia, jam tai tiesiog šiek tiek saldus kosmetikos kvapas. Kvapas iš tiesų nėra konkretus, bet kvepia labai malonia kosmetika.


Konsistencija. Kremo konsistencija gana skysta ir vos vos vandeninga. Priemonę užtepus ant rankų ji slysta nuo odos, tarsi tirpdama ant rankų odos.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Ethylhexanoate, Methylparaben, Imidazolidinyl Urea, Ceteareth-20, Parfum, Stearic Acid, Carbomer, Propylparaben, Isopropyl Myristate, Sodium Hydroxide, Benzyl Salicylate, Bertholletia Excelsa Nut Oil, Limonene, Coumarin, CI 15510, CI 42090, CI 16035.


Poveikis. Rankų kremas labai lengvai paskirstomas ant odos ir dėl labai lengvos konsistencijos gana greitai įsigeria. Kol kremas geriasi jaučiamas labai lengvas lipnumas ir drėgnumas, bet tai trunka tik kelias akimirkas. Kiek pamasažavus kremas susigeria ir nepalieka riebios plėvelės ant rankų odos.


Susigėrus rankų oda gerai sudrėkinama, tampa šiek tiek lygesnė. Ir gaila, kad kremo maitinimas labai silpnas, mano rankų odai šąlant orams jis nebus tinkamas, kadangi mano rankos linkusios sausėti ir reikalauja riebesnių priemonių rankoms. Tačiau tai puikus kremas šiltiems orams. Tiesa, pastebėjau, kad jei rankų oda bent kiek sudirgusi ar įskilusi - kremas griaužia pažeidimo vietą, todėl manau reiktų itin atsargiai naudoti suerzintai rankų odai.


REZIUMĖ.

PRIVALUMAI:
+ vidutinė kremo kainos kategorija;
+ įdomus, akiai patrauklus pakuotės dizainas;
+ labai malonus, vidutiniškai ilgai išliekantis priemonės kvapas;
+ skysta kremo konsistencija leidžia lengvai paskirstyti produktą ant odos. Dėl tos pačios priežasties jis greitai susigeria į rankų odą;
+ nepalieka riebios plėvelės ant rankų odos;
+ kremas gerai drėkina rankų odą;
+ oda tampa lygesnė;
+ puikus kremas šiltuoju metų laiku.

TRŪKUMAI:
- gamintojas nepateikia priemonės aprašymo;
- etikėtė pagaminta pigiai - paveikslėliui trūksta geresnės rezoliucijos;
- užsukamas dangtelis nėra tinkamiausias sprendimas šio kremo konsistencijai (man norėtųsi atidengiamo dangtelio);
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (7) ir žalingų (4) ingredientų;
- silpnas drėkinamasis efektas;
- netinkamas šaltam orui (nebent jūsų rankos nereikalauja riebesnių kremų žiemai);
- dirgina ir erzina sudirgusią ar įskilusią rankų odą;
- kremo prekyba laikinai sustabdyta arba jis išimtas iš prekybos (negaliu garantuoti kuris variantas, tačiau kuris laikas šio kremo nemačiau pardavime).




Ačiū, kad skaitote,

Malonaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai