PEDICOS Fußpeeling pėdų šveitiklis su kokosais

Pedicos kompanijos pavadinimas man buvo girdėtas vos vieną kartą anksčiau, tačiau užmačiusi parduotuvėje ryškiai geltoną (su mėlynu dangteliu) pakuotę, nusprendžiau būtinai išmėginti kompanijos siūlomą pėdų šveitiklį, kuris pasirodo, tinka ir rankų odai.

"... ir staiga, jau vakaras"
S. Quasimodo

Kartais visai nesuprantu, kur dingsta mano dienos: tik ką atsikėliau, o jau vakaras... tik ką buvo trečiadienis, o jau vėl pirmadienis; atrodo nesenai kalbėjome mėnesio pradžioje esančiomis rubrikomis, o jau mėnesio galas... Kartais laikas lekia nepastebimai...



Produktas: PEDICOS Fußpeeling pėdų šveitiklis su kokosais
Gamintojas: "Berlin Cosmetics" Pagaminta Berlin, Vokietija
Paskirtis: pašalinti suragėjusią kojų ir rankų odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: atlieka savo funkciją
Labiausiai nepatiko: kiek per daug kreminio produkto
Tūris: 100 ml
Kaina*: 3,79 EUR (13,09 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Mažina suragėjusios pėdų odos sukietėjimus. Švelniai valo ir lygina odą. Šveitiklis papildytas šveičiamosiomis kokoso dalelėmis, kurios kartu su pemza švelniai ir rūpestingai pašalina šiurkščią pėdų, kelių ir alkūnių odą. Valo odą ir suteikia jai glotnumo. Sudėtyje yra alantoino ir saldymedžių ekstrakto, kurie drėkina odą ir gerina jo būklę. Maži šveičiamieji grūdeliai švelniai masažuoja. Šiurkšti oda tampa lygi ir elastinga. Odos paviršius lygus. Švelnus masažas suaktyvina kraujotaką.
Naudojimas: Pėdas ar odą sudrėkinkite vandeniu, tepkite šveitikliu ir švelniais sukamaisiais judesiais pamasažuokite. Nuplaukite šiltu vandeniu.


Ryškiai geltono plastiko pakuotė puošta pėdos paveikslėliu bei vokiškais, produktą ir jo savybes nurodančiais užrašais. Man asmeniškai išorės dizainu ir spalviniais sprendimais primena Schll kompanijos produktų pakuotes.

Pakuotės plastikas gana minkštas, gaminys patogus dozuoti. Kadangi pakuotė tūbelės formos, - tai jos atidarymo anga yra apačioje. Pats dangtelis neatsisuka, atsikemša tik dalis dangtelio, po kuriuo vidutinio dydžio anga, manau visai tinkanti esamo produkto konsistencijai.


Kvapas. Produktas man kvepia kosmetikos priemonėmis ir švara bei lengvu gaivos aromatu. Apskritai kvapas gana malonus, nors labai aiškiai galima suprasti jog tai cheminių priemonių kvapas.

Konsistencija. Produktas baltos spalvos, su sudėtyje esančiomis įvairaus dydžio ir spalvų dalelėmis. Visgi, man pasirodė, jog balto kreminio produkto pagrindo yra gerokai daugiau nei reiktų, o aštrių dalelių kiek mažokai.


Sudėtis: Aqua, Pumice, Cetearyl Alcohol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Cocos  Nucifera Shell Powder, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Allantoin, Sodium Cetearyl Sulfate, Parfum, Propylene Glycol, Sorbitol, Ethylhexylglycerin, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, CI 77891.


Poveikis. Produktą labai lengva paskirstyti ant pėdų odos ir juo šveisti ir masažuoti lauk suragėjusią odą. Tačiau man to šveitimo norėtųsi dar šiek tiek grubesnio ir šiek tiek efektyvesnio - juk kalbame apie kojas, ne apie kūną. Manau, kad gamintojai dėjo per daug baltos spalvos kreminio produkto ir per mažai šveičiamųjų dalelių (kurios tiesą sakant yra tikrai neblogos ir gerai šiurkščios).

Šiaip savo poveikiu, dizainu, kvapu priemonė man šiek tiek priminė Scholl kompanijos priemones. Produktas iš tiesų atlieka savo funkciją: negyva pėdų oda pašalinama, kojos atgaivinamos ir tampa lygesnės. Visgi, aš tikrai nežinau ar kartočiau produktą? Jis geras, bet ilgai (dėl per didelio kreminės masės kiekio konsistencijoje) manu ilgainiui mane pradėtų erzinti. O šiaip tai tikrai neblogas produktas.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ dailus pakuotės dizainas ir spalvinis sprendimas (man labai primena Scholl produktus);
+ sąlyginai nedidelė, gal kažkam vidutinė (man nedidelė) produkto kaina;
+ patogus dozavimas;
+ malonus, nors ir cheminis, švaros ir gaivos kvapas;
+ šveičiamieji produkto grūdeliai pakankamai aštrūs;
+ atlieka funkciją: šalina ir nušveičia negyvą pėdų odą;
+ kojų oda tampa lygesnė, ji atgaivinama.

TRŪKUMAI:
- kreminė konsistencija su šveičiamaisiais grūdeliais (man pasirodė, kad kreminio produktos per daug o grūdelių per mažai);
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (4) ir žalingų (3) ingredientų;
- norsi grubesnio ir efektyvesnio šveičiamojo efekto.




Ačiū, kad skaitote,

Atsipalaiduokite, po didžiųjų pirmadienio darbų,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai