GOLDEN ROSE "Paris" violetiniai nagų lakų atspalviai: No. 23, No. 34, No. 128

Arčiau spalvoto ekrano šį kartą kviečiu violetinės spalvos mėgėjas, mat šiandien pristatau violetinius Golden Rose "Paris" nagų lakų atspalvius.

"Žmonės, kuriems patinka violetinė spalva, yra inteligentiški ir sumanūs. Jie pastabūs detalėms ir sugeba įžvelgti tokias smulkmenas, kurias kiti praleidžia pro akis. 
Violetinės spalvos gerbėjai yra kūrybingi ir turi rafinuotą skonį."
Amira Queen of  Creativity

Man patinka violetinė spalva. Man labai patinka praktiškai visi violetiniai atspalviai. Man tikriausiai labiausiai iš visų spalvų patinka violetinė: tai kažkas tokio, tinkamo kiekvienai progai. Tai spalvos tinkančios kiekvienam sezonui. Tai spalvos derančios prie bet kokios nuotaikos...



Produktas: Golden Rose nagų lakas "Paris" (23, 34, 128)
Gamintojas: "Golden Rose". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: papuošti nagus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgas laikymas
Labiausiai nepatiko: reikia dviejų priemonės sluoksnių
Tūris: kiekvienas x 11ml
Kaina*: kievienas apie 1,73 EUR (5,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Martina, Drogas, Švaros prekės, bei www.ceryx.lt. Taip pat yra www.ebay.com

Dailus siaurėjančios formos nagų lako buteliukas tikrų tikriausia aliuzija į Paryžiaus simbolį - Eifelio bokštą. Man tai dailus ir elegantiškas buteliukas, kurio forma neprimena jokio kito man matyto nagų lako buteliuko.

Stiklo buteliukas užsuktas aukso spalvos dangteliu, po kuriuo yra patogus, vidutinio ilgio šepetėlis. Jis iš tiesų pakankamai geras: nei pernelyg didelis, nei pernelyg mažas. Reikia vos 2-3 kartus perbraukti per nago plokštelę idealiam spalvos padengimui.

Nagų lakai vidutinio tirštumo konsistencijos, patogiai ir lengvai paskirstomi ant nago plokštelės. Lakuojant nagus atrodo, kad priemonė pati pasiskirsto po netolygiau padengtas nago vietas. O net jei padengiama netolygiai, pataisyti jau nulakuotus nagus itin paprasta ir lengva.

Galbūt reiktų paminėti, kad nagų lakų pigmentacija nėra ideali: man asmeniškai reikalinga nagus lakuoti dviem sluoksniais, norint išgauti ryškią ir intensyvią spalvą. Iš kitos pusės, dengiant vienu sluoksniu išgaunamas labai lengvas atspalvis, kurį galima tokį ir palikti nenorint itin ryškios spalvos.

No. 23

Atspalvis No. 23 buteliuke atrodo kaip švelniai violetinis atspalvis, tačiau padengus ant nagų pirmasis sluoksnis atrodo švelniai rožinis, netgi permatomas.

Padengus antrą sluoksnį spalva tampa ryškiau rožinė, tačiau jokiu būdu ne violetinė.

Tai blizgus atspalvis, su labai smulkiomis, spindinčiomis dalelėmis, kurios neišsiskiria kaip atskiros dalelės, tačiau atrodo kaip vientisa blizgi rožinė spalva.

Man šis atspalvis šiek tiek nuviliantis, aš asmeniškai tikėjausi kiek ryškesnės spalvos ir labiau violetinio atspalvio. Tačiau nepaisant atspalvio (tokio jau senokai neturėjau tarp savo nagų lakų) nagų lakas kokybe visiškai nenusileidžia kitiems, turimiems Golden Rose atspalviams.

No. 34

Atspalvis No. 34 tikriausiai labiausiai tinka kategorijai "violetiniai atspalviai". Tai gražiai violetinė, su šiek tiek rožinio atspalvio, spalva. Atspalvis angliškai būtų vadinamas fuksijų atspalviu. Tikriausiai tai viena mėgstamiausių mano spalvų ne tik violetinių, tačiau apskritai tarp visų spalvų, atspalvis.

Nors po pirmojo sluoksnio spalva būna gana intensyvi, tačiau ryškiai ir skaniai spalvai išgauti aš visuomet naudoju antrą spalvos sluoksnį.

Galutinis atspalvio efektas nėra nei blizgus, nei matinis: mano nuomone tai tarpinis variantas tarp blizgaus ir matinio atspalvio. Užtepus papildomą skaidraus viršutinio lako sluoksnį galima išgauti blizgų atspalvį, o su matinį efektą suteikiančiu viršutiniu sluoksniu (pavyzdžiui tokiu - spauskite ant nuorodos ČIA) galima išgauti ir matinę spalvą.

Nors jau turiu panašaus atspalvio nagų laką, tačiau tai viena gražiausių man spalvų, puikiai tinkančių bet kokiam sezonui, todėl man jos niekad nebus per daug.

No. 128

Atspalvis No. 128 visur nuotraukose kažkodėl atrodo daugiau mėlynos, nei violetinės spalvos. Pastebėjau, kad bandant fotografuoti lygiai tokios pat spalvos pakuotes jos visada atrodo mėlynos, o ne violetinės.

Šis atspalvis iš tikro yra tamsiai violetinis, ir turi šiek tiek melsvo atspalvio. Visgi, tai labiau tamsiai violetinė spalva, ir violetinio pigmento turi gerokai daugiau nei mėlyno.

Šio atspalvio spalvą įsigijau su abejone: ar man patiks? Bet man patinka, manau tai vienas tų ryškių rudeniškų spalvų, kurias dėvėti gali tikrai ne kiekviena (ir man patinka ant savo nagučių dėvėti tokias spalvas, kurios yra kiek neįprastos ir rečiau matomos ant merginų nagučių).

No. 128 atspalvio galutinis efektas vidutiniškai blizgus, spalva intensyvi jau po pirmojo padengimo. Tačiau matyt iš įpročio aš nuolat dengiu o du kiekvienos Golden Rose spalvos sluoksnius ant savo nagučių.


Nagų lako spalvos ant mano nagų išsilaiko labai ilgai. Man 6-8 dienos ant nagų yra ilgas laiko tarpas ir tai pats geriausias šių priemonių aspektas. Tik labai intensyviai šveičiant namus, nagų kampučiai nuskyla kiek anksčiau, tačiau šveisti iš tiesų reikia iš širdies ir visiškai be pirštinių. Aš namie viską atlieku pati, o lakai man visad išlaiko apie 6 dienas (7-tą aš visad perlakuoju nagučius).

Dėl nagų lakų sudėties, man pavyko rasti sudėtį internete, tačiau ar tai tikrai Golden Rose Paris nagų lakų sudėtis aš negaliu garantuoti 100%. Man trūksta kiekvienos spalvos pigmentų, kurie suteikia produktui spalvų, tad nežinau, nežinau: Isopropyl Alcohol, Nitrocellulose, Toluene, Ethyl Acetate, Butyl Acetate.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ dailus ir elegantiškas priemonės buteliukas;
+ nedidelė kaina;
+ patogus, vidutinio dydžio šepetėlis;
+ vidutinio tirštumo konsistencija;
+ dailūs šios linijos atspalviai;
+ spalva padengiama po 2-3 braukimų šepetėliu per nagų lako plokštelę;
+ ilgas lako išlaikymas ant nagų plokštelių (6-8 dienos).

TRŪKUMAI:
- intensyviai spalvai išgauti reikalingi du spalvos sluoksniai;
- ant buteliukų trūksta informacijos, įskaitant ir produktų sudėtines dalis.




Ačiū, kad skaitote,

Spalvotų nagų ir spalvotų minčių,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai