Korėjietiška: MALIE SYSTEM "Pearl" Ultra Hydrating Essence Mask - veido kaukė su perlų ekstraktu

Sekmadienio proga mėgaujuosi veido odos procedūromis ir leidžiu sau atsipalaiduoti su Malie veido kauke su perlų ekstraktu.

Šiandien aš atsipalaiduosiu ir susikoncentruosiu į pozityvius dalykus...

Veido kaukė, kuria reikia mėgautis 20-30 minučių leidžia man ramiai prisėsti ir skirti laiko tik sau: paskaityti knygą, peržiūrėti prenumeruojamus Youtube kanalus ir naujus įkėlimus ar tiesiog pasimėgauti muzika. Laikas, skirtas sau, kelios minutes be jokių rūpesčių...



Produktas: MALIE SYSTEM "Pearl" Ultra Hydrating Essence Mask - veido kaukė su perlų ekstraktu
Gamintojas: "Malie System". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, švelninti, šviesinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: veido oda tampa skaistesnė
Labiausiai nepatiko: ne itin malonus kvapas
Tūris: 1 vnt. medvilninės kaukės
Kaina*: $1,99 arba 0,93 EUR (3,21 Lt)
Kur galima įsigyti: Pirkau iš www.ebay.com (siunčiausi iš Korėjos), Malie System kompanijos vienkartinių kaukių jau yra ir Cascada (tik ten ji brangesnė)

Ką žada gamintojas: Produktas suteikia pakankamai drėgmės ir maitinimo veido odai, pažeistai aplinkos poveikio. Aktyvūs kaukės komponentai suformuoja apsauginį barjerą ir drėkina veido odą. Drėgmė ir švelnumas padaro jūsų odą gražesne, energingesne ir švaresne.

Itin vertinamas perlų ekstraktas suteikia veido odai švelnumo ir drėgmės. Amino rūgštys ir perluose esantys mineralai turi šviesinamąjį ir balinamąjį odos efektą.


Vienkartinės plastikinės kaukės pakuotės dizainas jau tapo įprastas mano kosmetinėje: pagrindinio ingrediento, šiuo atveju perlų intarpu puošta pakuotė pilkos spalvos. Ant pakuotės pateikta visa reikalinga informacija, pilnos naudojimo instrukcijos, sudėtinės dalys.


Kvapas. Kuo kvapia perlai? Nežinau, man visiškai nepatiko priemonės kvapas, manau kad jis netik nemalonus, tačiau ir keistas (kaip perlų esencijai). Na nepatinka, man jis kiek primena anksčiau bandytą tos pačios firmos Malie system veido kaukę su bulvėmis. Iš kitos pusės, panagrinėjus sudėtį, matau kad sudėtyje nieko panašaus į perlų ekstraktą nėra. Tiesa, yra jūros dumbliai, bet mano kuklia nuomone tai ne tas pats, kaip perlai.

Konsistencija. Veido kaukė iš esmės yra medvilninis audeklas, iškirptas pagal veido formą. Audeklas prisotintas veikliosiomis medžiagomis, kurių perteklių prieš naudojimą tikriausiai reiktų nugręžti. Šį kartą aš gręžiau minimaliai (tik šiek tiek nuspaudžiau) ir ant veido laikiau tol, kol kaukė išdžiuvo ant odos.


Sudėtis: Water, Glycerin, Ethanol, Sodium Hyaluronate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Allantoin, Propylene Glycol, Triethanolamine, Seaweed Extract, Fragrance.


Poveikis. Veido kaukę, šįkart beveik nenugręžtą, dėjau ant veido odos ir laikiau tol, kol ji visiškai išdžiuvo ant odos, manyčiau susidarė apie 30 minučių.

Amžina šių kaukių problema yra ta, kad jų forma netinka europiečių veido formai: netinkamai mūsų veido struktūrai išpjautos akys, nosies, lūpų sritis, o ir pati kaukė gerokai per plati. Visgi, ant veido uždėti ir laikyti tikrai įmanoma.

Nuėmus kaukę veido oda tapo gerokai drėgnesnė, švelnesnė ir šiek tiek skaistesnė nei prieš naudojimą. Deja, šviesinamojo veido odos efekto, dėl kurio azijiečiai tarsi išprotėję, aš nepastebėjau. Man atrodo tokiam efektui reikalingas ilgesnis šviesinamųjų produktų naudojimas.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ nedidelė kaina;
+ vienkartinė pakuotė;
+ visa reikalinga informacija ir akiai dailus dizainas;
+ veido oda tampa skaistesnė;
+ produktas suteikia daug drėgmės odai;
+ veidas tampa švelnesnis.

TRŪKUMAI:
- medvilnės audeklas, prisotintas aktyviuoju produktu, nėra tinkamas europiečių veido formai;
- ne itin malonus kaukės kvapas;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (5) ir žalingų (2) ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,

Ramaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai