L'OCCITANE "Lavande" dezinfekuojamoji (antibakterinė) rankų želė su levandų aromatu

Dezinfekuojanti, arba antibakterinė rankų želė visus metus gyvena mano rankinėje: aš niekad nežinau, ar turėsiu galimybę nusiplauti rankas su vandeniu ir muilu, o švarių rankų norisi nuolat. Šį kartą apie L'Occitane rankų valomąją želė.

"Gyvenkite šia diena, lyg ji būtų paskutinė! Tačiau naudokite antibakterinę rankų želė: dėl viso pikto"
Citata, autorius nežinomas

Aš nuo spalio mėnesio vis galvoju, ar rašyti apie šį produktą? Pirmiausia, aš jį panaudojau iš tiesų trumpai, nes produktas man greitai sugedo... Nežinau, ar man pasitaikė brokuotas, ar senstelėjęs produktas, tačiau naudojimo laikotarpis buvo itin trumpas. Tik parašau šią apžvalgą, ir net neįpusėta produkto pakuotė keliauja į baigtų/ metamų lauk produktų krepšelį.



Produktas: L'OCCITANE "Lavande" dezinfekuojamoji (antibakterinė) rankų želė
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: pašalinti ir dezinfekuoti rankas, kai šalia nėra vandens
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: universalus kvapas, tinkantis tiek vyrams, tiek moterims
Labiausiai nepatiko: labai greitai sugenda. Neišlaiko nė žadamos galiojimo datos
Tūris: 50 ml
Kaina*: 6,37 EUR (22,00 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje

Ką žada gamintojas: Švarios rankos bet kuriuo metu. Ši hidroalhoholinė želė "nuprausia" jūsų rankas be muilo ir vandens. Šios želė yra labai patogi pakuotė, todėl ją galima nešiotis rankinėje ar laikyti daiktadėžėje.
Naudojimas: užtepkite želė ant rankų, įtrinkite ją, kol ji visiškai susigers, rankų nenuplaukite.


Dezinfekuojančios želė pakuotė vizualiai atrodo didesnė, nei kitos tokio pobūdžio produktų pakuotės, nors iš esmės talpina tuos pačius standartinius 50 ml želė.

Pakuotės dizainas, kaip ir visos šios kompanijos pakuotės, dailus, neperkrautas. Tačiau kartu minimalistinis: sidabrinės spalvos minkštas plastikas puoštas tamsiai violetinės spalvos intarpais ir užrašais.

Tokios pačios, violetinės spalvos dangtelis yra pakuotės apačioje. Jis neatsisuka, tačiau atsikemša dangtelio dalis. Dozavimo anga vidutinio dydžio, patogi, įprastos formos.


Kvapas. Tikriausiai jau nieko nestebina L'Occitane produkcijos stipriai parfumuoti produktų kvapai. Šios želė kvapas yra stiprus: aiškiai jaučiamos tiek levandos, tiek sunkus arbatmedžio aromatas. Ir nesijaučia jokio alkoholio kvapo!
Kvapas gana sunkus ir tikrai nespinduliuoja moteriškumu, greičiau atvirkščiai, man tai labiau vyriškas aromatas. Tad dezinfekuojanti želė universali ir tinka naudoti tiek vyrams, tiek moterims.


Konsistencija. Produktas skaidrios, želinės konsistencijos. Jis lengvai slysta rankų oda, kartu kiek tirpdamas ir įsigerdamas į odą. Tokia konsistencija buvo produkto naudojimo pradžioje, tačiau greitai viskas pasikeitė, tačiau apie viską iš eilės.


Sudėtis: Alcohol*, Aqua/ Water**, Glycerin**, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil**, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil*, Glyceryl Caprylate**, Octyldodecanol, Dehydroxanthan Gum, Parfum/ Fragrance, Linalool**, Limonene**, Geraniol**.
* Ingredientai i organinių ūkių
** Natūralios kilmės ingredientai


Poveikis. Šią želė įsigijau dar liepos mėnesį, tačiau pirmą kartą atidariau rugpjūčio pabaigoje, rugsėjo pradžioje. Viskas iš pradžių buvo labai gerai, tačiau jau spalio pradžioje produkto konsistencija greitai ėmė keistis. Iki spalio vidurio konsistencija visiškai pasikeitė: iš želinės dezinfekuojantis produktas patapo dvisluoksnis, vandenukas atsiskyrė nuo želė ir želiniai gabaliukai liko paskiri. Paspaudus želė anga tarsi "išspjovė" skystą vandenį su keliais kietais želė gabaliukais. Tad man atrodo, kad produktas tapo visiškai netinkamas naudoti: po daugiausiai 2 mėnesių nuo atidarymo datos. Nors ant pakuotės nurodyta, kad atidarius galioja 12 mėnesių. Šis produktas iš karto po apžvalgos keliaus į šiukšlių dėžę, tačiau aš niekaip nesuprantu, kas jam iš viso nutiko? Ir kaip, taip greitai produktas galėjo sugesti?


Apskritai, kol želė buvo tinkamos konsistencijos, jis greitai įsigerdavo į rankų odą, joms suteikdamas švaros ir gaivumo pojūtį. Tiesa, ir aromatas išlikdavo pakankamai ilgai. Man patiko, kad rankos po naudojimo neturėjo jokio lipnumo, jausdavosi švaresnės ir gaivesnės.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ akiai malonus, minimalistinis pakuotės dizainas;
+ kvapas gana stiprus ir universalus: jaučiami levandų ir arbatmedžio kvapai;
+ alkoholio kvapo nesijaučia;
+ konsistencija želinė: greitai įsigeria, lengvai pasiskirsto ant rankų odos;
+ sudėtyje yra natūralių aliejų ir naudingų ingredientų;
+ nepalieka riebios plėvelės ant rankų;
+ suteikia rankų odai švaros ir gaivos pojūtį.

TRŪKUMAI:
- gana aukšta produkto kaina;
- pakuotė atrodo (ir yra) didesnė nei kitų tokios talpos produkto pakuočių;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (4) ir žalingų (2) ingredientų;
- produktas sugenda itin greitai (nežinau, gal man pasitaikė brokuotas ar pasenęs gaminys?): produktas man sugedo per 2 mėnesius nuo atidarymo datos, nors gamintojas teigia, kad tinkamas naudoti 12 mėnesių po atidarymo.




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus pirmadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai