L'OCCITANE "Roses et Reines" rožių lūpų balzamas

L'Occitane kosmetika yra nepaprasta ir aš sunkiai atsispiriu dar vieno gaminio iš šios kompanijos pabandymui. Be abejonės, garsiausi ir populiariausi produktai yra rankų ir kūno priežiūros priemonės, o va lūpų balzamą bandau pirmą kartą ir dalinuosi savo nuomone.

Tu net neįsivaizduoji, koks nuostabus tu esi...

Niekada nebuvau labai didelė rožių kvapų mėgėja kosmetikos priemonėse, tačiau visuomet smalsu tokias priemones pauostyti, išmėginti ir įvertinti.

Pastaruoju metu vis pagalvoju, ar mes, besisukdami savo nuolatinėje rutinoje bent susimąstome, kokie nuostabūs mes visgi esame: mes gebame labai daug, turime šimtus skirtingų emocijų ir gebame jas atpažinti, mūsų kūnas kasdien nešioja nematomą ir neapčiuopiamą, tačiau itin aiškiai jaučiamą žmogaus dvasios esybę. Mes galime būti bet kuo, kuo tik patys norime... Mes kasdien renkamės tarp didesnių ir mažesnių smulkmenų. Ir tik mūsų pasirinkimai lemia tolimesnius kelius ir takelius... Ir visa tai tik mažytė dalelė: mus valdo ne tik instinktai ir emocijos; mes gebame mąstyti ir spręsti... Kiekvienas toks pat ir kartu toks skirtingas... kiekvienas unikalus... Kiekvienas toks pats, tačiau kartu, net neįsivaizduojantis, kokias nepaprastas dovanas mes gavome, turime ir kokie nuostabūs mes visgi esame...



Produktas: L'OCCITANE "Roses et Reines" rožių lūpų balzamas
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: maitinti, suteikti spalvą, pakvėpinti lūpas
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: gražus rausvas atspalvis
Labiausiai nepatiko: nepakankamai maitina
Tūris: 12 ml
Kaina*: 7,50 EUR (25,90 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Praturtintas taukmedžių sviestu, šis balzamas maitina lūpas, suteikia joms natūralų rausvą atspalvį. Sudėtyje derančios Provanso ir Viduržemio regiono rožių ekstraktai subtiliai pakvėpina subtiliu gėlių aromatu.


Raudona, augaliniais rožių motyvais puošta lūpų balzamo pakuotė pagaminta iš vidutiniškai minkšto plastiko. Elegantiško dizaino pakuotė estetiška, graži ir moteriška. Kaip visuomet, L'Occitane kompanijos produktų pakuočių dizainams paprasčiausiai negalima prikišti apskritai nieko.

Tūbelė užsukama raudonos spalvos plastiko dangteliu, po kuriuo yra plastikinis, kirstos spalvos aplikatorius. Iš tiesų, tokių aplikatorių aš labiausiai nemėgstu bet kokiame lūpų priežiūros gaminyje. Todėl ir šiuo atveju nenoriu veltui girti - tokie aplikatoriai man visiškai nepatinka ir yra nepatogūs.


Kvapas. Provanso ir Viduržiemio jūros regiono rožių aromatais praturtinta priemonė kvepia lengvu ir neintensyviu rožių aromatu. Šį kartą aš visiškai negirsiu priemonės kvapo, nes jis man dažnai atrodo pernelyg sintetinis ir netikroviškas.... Apskritai, išgauti tikrų rožių aromatą, kad neprimintų sintetinių kvapų yra gana sunku. Dažniausiai rožių kvapas iš savęs jau kiek nenatūraliai cheminis (man tokį primena praktiškai visi rožių kvapai kosmetikoje), o pridėjus daugiau ingredientų aromatas pasiklysta tarp jų... Šiuo atveju man pasirodė, kad balzamas kvepia rožėmis, tačiau jam trūksta natūralesnio rožių kvapo.


Konsistencija. Lūpų balzamas rožinės spalvos (taigi, lūpoms suteiks spalvą). Jo konsistencija gana tvirta, stabili, tačiau vidutiniškai skysta patogiam paskirstymui.


Sudėtis: Octyldodecanol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Vegetable Oil/ Olus Oil, Oleic/ Linoleic/ Linolenic Polyglycerides, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Glycerin, Trihydroxystearin, Butyspermum Parkii (Shea) Butter, Cera Alba/ Beeswax, Aqua/ Water, Jojoba Esters, Helianthus Annuus Seed Cera/ Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Hydrogenated Castor Oil, Rosa Centifolia Flower Extract, Rosa Centifolia Decurrens Flower Wax, Polyglycerin-3, Sucralose, Polyhydroxystearic Acid, Sodium Benzoate, Tocopherol, Parfum/ Fragrance, Citronellol, Alpha-isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Geraniol, Hydroxycitronellal, Eugenol, CI 77891/ Titanium Dioxide, CI 15850/ Red 7.


Poveikis. Lūpų balzamą labai lengva tolygiai paskirstyti ant lūpų ir jis sunkiai keliauja už lūpų kontūro (nebent jį ten užtepsite). Produktas lūpoms suteikia švelnų rožinį atspalvį ir nestiprų blizgesį. Tad tikriausiai lūpų balzamą būtų galima įvardinti ir kaip lūpų blizgesį, tinkamą, kai nesinori intensyvios lūpų spalvos.



Vertinant priemonę, kaip lūpų balzamą, reiktų paminėti, jog balzamas neblogai drėkina. Tačiau su maitinimu prastokai. Mano lūpoms reikalingas gerokai intensyvesnis maitinimas, nei balzamas teikia. Taip, šioks toks maitinimas yra ir tikriausiai produktas tiktų vasaros metui, tačiau šaltąjam sezonui jis pernelyg silpnas.



Balzamo spalva ir efektas ant lūpų išsilaiko neilgai, gal 1-2 valandas. Tik išsausėjus lūpoms man iš karto norisi jas tepti priemone vėl ir vėl... ir taip visą dieną.



REZIUMĖ.

PRIVALUMAI:
+ aukštesnė kaina;
+ patrauklus pakuotės tūbelės dizainas;
+ daugiafunkcinis produktas: lūpų balzamas rūpinasi lūpomis ir suteikia joms švelnų rausvą atspalvį;
+ konsistencija vidutiniškai skysta patogiam paskirstymui;
+ sudėtyje daug naudingų ingredientų ir natūralių aliejų bei ekstraktų;
+ lūpų balzamas neiškeliauja už lūpų kontūro;
+ balzamas neblogai drėkina lūpas.

TRŪKUMAI:
- nepatogus dozatorius;
- rožių kvapas šiek tiek sintetinis;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (7) ir žalingų (2) ingredientų;
- maitinamasis efektas per silpnas šaltuoju sezonu.




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus penktadienio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai