LUKE Charcoal nose cleansing strips - nosies porų valymo juostelės su anglimi

Vakar vakare į vieną savo eksperimentų įtraukiau ir savo vyrą: kartu išbandėme LUKE anglimi prisotintas nosies valymo juosteles. Todėl šiam gaminiui aš turiu visiškai pilną: tiek normalios, tiek riebios odos savininkų nuomonę ir efektą, teikiamą skirtingiems odos tipams.

"Man patinka audringa naktis. Jaučiuosi jaukiai susisukusi į antklodę ir jausti, kad audra manęs negali pasiekti"
L. M. Montgomery

Šįvakar vėl bus itin vėjuota... Pagal prognozes, pajūryje siaus dar stipresnis vėjas nei vakar... Tokiais vakarais aš jaučiuosi itin jaukiai sėdėdama namie, kai už lango stūgauja vėjo gūsiai, vis sukaukiantys pro daugiabučio ventiliacijos angas ir grasindami įsiveržti vidun... Už tokį vakarą namuose geriau būna tik žaibais ir perkūnu persisunkusio vakaro stebėjimas... Man patinka stebėti žaibus, man patinka matyti intensyviai siūbuojančias medžių šakas... Lauke šėlstančios stichijos atneša ramybę ir jaukumą mano viduje... Tokiais vakarais aš pasiruošiu didžiulį puodelį kakavos ir stebiu, kas vyksta lauke. Dievaž, jei turėčiau židinį, pakurčiau ir jį, ir ilgai, iki pat vėlyvos nakties stebėčiau tai liepsnos liežuvius, laižančius skaldytas malkas, tai už lango šėlstančius vėjus ir rudenines vėtras.



Produktas: LUKE Charcoal nose cleansing strips - nosies porų valymo juostelės
Gamintojas: "Hanoong". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: išvalyti nosies srities inkštirus
Tinkamas tipas: skirta inkštirų turinčiai nosies sričiai
Labiausiai patiko: labai malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: paviršinis valymas
Tūris: 1 vnt. pakuotėje
Kaina*: 2 x $ 1,49 (0,92 EUR) 3,18 Lt kiekvienas
Kur galima įsigyti: ebay.com

Ką žada gamintojas: Luke nosies valymo juostelės išvalo nešvarumus ir odos riebalus iš porų, pašalina inkštirus iš porų. Natūralios kilmės mineraliniai anglies ingredientai atgaivina odą, ją išvalo. Po porų valymo odos poros tampa mažiau pastebimos.

Naudojimas:
1. Nuplėškite juostelę nuo skaidrios plėvelės.
2. Juostelę apipurškite vandeniu ant lygiosios pusės (nepurškite vandens per daug, nes klijai ištirps).
3. Juostelę padenkite ant nosies lygiąja puse žemyn ir gerai užspauskite ant odos.
4. Leiskite juostelei išdžiuti ant nosies 20-30 minučių.
5. Lėtai ir atsargiai nuplėškite juostelę, pradėję nuo nosies kampučio.

Įspėjimai:
1. Nenaudokite and spuogų, saulėje nudegusios ar sudirgusios odos.
2. Nenaudokite ant odos, kuri jautri pleistrams ar nulupamoms veido kaukėms.
3. Nebenaudokite, jei oda tampa raudona, patinsta, ar suirzta. Jei suirzimas tęsiasi po to, kai juostelę nulupate, kreipkitės į gydytoją.
4. Venkite kontakto su akimis. Jei patenka į akis, nedelsiant praplaukite vandeniu.
5. Tik išoriniam naudojimui.
6. Saugokite nuo vaikų.


Plastikinis pakuotės maišelis pagamintas iš plono plastiko. Jo dizainas labai paprastas, nieko itin įmantraus: merginos veidas ant pakuotės ir užrašai korėjiečių ir anglų kalbomis.

Viduje ant skaidrios plastikinės plėvėlės užklijuota juoda nosies juostelė.


Kvapas. Juostelės turi labai malonų, švelnų ir lengvą kvapą. Juostelės aiškiai parfumuotos ir kvepia kosmetika, neturi konkretaus kvapo. Naudoti tokio kvapo juosteles labai malonu.


Konsistencija. Sausos juostelės lanksčios, primena minkštą plastiką. Sudrėkintos juostelės tampa minkštesnės, juodoji pusė (klijuojama ant nosies) lipni.


Sudėtis: Charcoal, Vitamin E, Aloe Vera Extract, Green Tea Extract, Hamamelis Virginiana Extract.

Tokia sudėtis deklaruojama ant pakuotės, tačiau negaliu 100% garantuoti, kad daugiau sudėtinių dalių, naudojamų produkto sudėtyje nėra.


Poveikis. Kadangi turėjau dvi juosteles, vieną išbandžiau ant savo normalios nosytės su keliais inkštirais, o kitą klijavau ant savo vyro nosies, kurio oda riebi, o nosies poruose aiškiai matomi nešvarumai ir inkštirai.


Juosteles klijavome ir ant nosies laikėme po 20 minučių, kol jos kiek apdžiūva ir tuomet lupome lauk. Man pasirodė, kad juostelės nusilupa gana skausmingai, kartu ištraukdamos ir nešvarumus iš nosies porų. Mano vyrui pasirodė nuėmimas paprastas ir nelabai skausmingas procesas.


Mano nosytė po juostelės tapo kiek švaresnė, tačiau keli, vos matomi inkštirai praktiškai visi liko savo vietose. Nosies sritis tikrai tapo sausesnė, tad pašalino ir riebalų perteklių. Man asmeniškai juostelės ne itin patiko.


Tuo tarpu mano vyro nosies sritis tapo mažiau riebi, poros ne tokios pastebimos, o nosies sritis ženkliai švaresnė ir skaistesnė. Apskritai dauguma jo nosies inkštirų buvo visai neblogai iškelta iš porų ir pašalinta su juostele. Tad turėdama savo ir vyro rezultatus, galiu daryti išvadą, kad juostelės puikiai tiks gausiai inkštirais padengtai odai, geriausiai riebiam (ar mišriam) odos tipui. Tačiau nerekomenduočiau tokių juostelių nei sausai nei normaliai veido odai. Manau pastariesiems odos tipams geriau tiks įprastas odos šveitimas šveitikliu, bet ne valymas juostelėmis.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ paprastas naudojimas;
+ ant pakuotės yra ir instrukcijos anglų kalba (ne visi korėjietiški produktai jas turi anglų kalba);
+ vidutinė kainos kategorija;
+ labai malonus juostelių kvapas;
+ riebios/ mišrios odos poros tampa mažiau matomos;
+ riebios/ mišrios odos poros išvalomos, iškeliama didžioji dalis inkštirų ir nešvarumų.

TRŪKUMAI:
- neišvaizdus pakuotės dizainas;
- ant pakuotės trūksta pilnos gaminio sudėties;
- juostelės netinkamos sausai ir normaliai odai, geriausiai tiks mišriai ir riebiai veido odai;
- juostelės nuplėšimas gan skausmingas jautresnei odai;
- juostelės neturi itin gero (visiško ar galutinio) nosies porų valymo efekto.




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus, nors už lango itin vėjuoto vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai