PLANETA ORGANICA "Fresh Wet Wipes" gaivinančios servetėlės veidui

Šiandien dar būtinai norėjau papasakoti apie prieš kelias dienas pradėtas bandyti drėgnas veido servetėles, skirtas gaivinti veido odą. Galbūt įprastai tokio įrašo nedaryčiau, tačiau aš pasakoju apie Planeta Organica, kurios gaminiai pasižymi tikrai gera kokybe.

"Mes nuolat keliaujame, kai kurie iš mūsų nuolat siekia pamatyti naujas vietas, ieško kitokio gyvenimo, kitokių žmonių"
Anais Nin

Vakar buvau Kaune. Labai norėjau kažkur mieste apsilankyti, tačiau važiavau su tikslu į Kauno klinikas, pažiūrėti savo mažylio (lyg Klaipėdoje nepakaktų gerų gydytojų) ir įvertinti galimas rizikas. Iš tiesų turiu praeities sveikatos istoriją, dėl kurios kiekvienas, šiuo metu mane gydantis ar prižiūrintis gydytojas nori garantuoti, kad padarė viską, kas įmanoma ir gavo žalią šviesą iš kelių skirtingų specialistų. Jau nebesuskaičiuoju, kiek specialistų ir profesorių žiūrėjo mano kūdikį ir nėštumą, vis tikėdamiesi (o gal bijodami) atrasti kažką negero... Tačiau viskas gerai!

Tad Kaune vakar praleidau beveik visą dieną, ir nuvažiuoti kur nors Kauno mieste net neliko mažiausios vilties. O ir į Klaipėdą grįžome jau nakties metu. Tad liko pavargus kristi į lovą. O šiandien, vakar atsigulę vėliau nei įprastai, sunkiai kėlėmės į darbus... Visgi, mano ketvirtadienis šiandien man buvo kiek sunkus, beveik antras pirmadienis šią savaitę.



Produktas: PLANETA ORGANICA "Fresh Wet Wipes" gaivinančios servetėlės veidui
Gamintojas: "Planeta Organica" Pagaminta Rusija
Paskirtis: gaivinti, drėkinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: neblogas gaivinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: neįveikia makiažo
Kiekis: 10 vnt.
Kaina*: servetėlės buvo dovana prie užsakymo. Kainos rasti negaliu
Kur galima įsigyti: Lietuvoje niekur nemačiau. Aš gavau servetėles iš Elevita parduotuvės kartu su savo užsakymu

Ką žada gamintojas: Drėgnos servetėlės suteikia švelnią priežiūrą ir valymą, išsaugo  odos minkštumą ir spindesį. Pagamintos medvilnės pagrindu, puikiai drėkina, pasižymi antibakteriniu poveikiu, pašalina riebų blizgesį, nesausina, gaivina, saugo. Sudėtyje natūralūs ekstraktai augalų ir žolelių, nėra sintetinių dažiklių, parabenų ir SLS, saugi formulė, nėra spirito.
Naudojimas: tik išoriniam naudojimui. Po naudojimo užklijuokite pakuotę, kad apsaugotumėte servetėles nuo išdžiuvimo.


Drėgnos servetėlės supakuotos tokiam produktui įprastoje pakuotėje. Tai plastikinis maišelis, užklijuotas lipnia juostele, skirta apsaugoti produktą nuo drėgmės praradimo. Man visai patinka švelniai žalsva pakuotės spalva su rudos spalvos intarpais. Tačiau manęs nežavi užrašai rusų kalbomis (tikriausiai todėl, kad ją sunkiai suprantu) - galbūt geresnė idėja būtų tokių produktų pakuočių pagrindinę pusę ženklinti anglų kalba?

Visgi, aš labai apsidžiaugiau radusi lietuviškai verstą instrukciją ir produkto aprašymą, užklijuotą kitoje pakuotės pusėje lipniu lipduku. Taip man gerokai aiškiau, kam produktas skirtas ir ko iš jo galima tikėtis.


Kvapas. Servetėlių kvapas tiesiog nerealus - labai malonus. Aromatas tikrai neprimena jokio konkretaus kvapo, tai tiesiog malonus kosmetinių priemonių aromatas, kuris vidutinio intensyvumo, bet ant veido kvapas jaučiamas neilgai (kas man visgi yra privalumas).


Konsistencija. Produkto veikliosios dalys prisotintos į medvilnės servetėlę (savaime aišku). Servetėlių paviršius lygus, servetėlės vidutinio drėgnumo, nors man asmeniškai norisi kiek drėgnesnių servetėlių.


Sudėtis: Aqua enriched with Mentha Dahurica Leaf Extract, Cymbopogon Schoenanthus Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Carum Carvi (Caraway) Seed Oil, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Melia Azadirachta Seed (Neem) Oil, Rosmarinus Оfficinalis Leaf Extract, Echinacea Purpurea Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Glycerin, Sucrose Laurate, Sorbitol, Sucrose Dilaurate, Sucrose Trilaurate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid.


Poveikis. Servetėlės malonios veido odai, jos vidutinio storio, ta prasme, jos nėra itin storos, tačiau nėra "skystos". Nors tai aiškiai veidui skirtos servetėlės, tačiau makiažo jos tikrai neįveikia. Nors kiek ir pavalo makiažo pagrindą, šešėlius ir švelniai, vos vos pavalo blakstienų tušą, tačiau jo nenuvalo. Net ir labai pasistengus, man vis kažkodėl atrodo, kad mano veidas nešvarus, ir aš bėgu jo prausti ir valyti iš naujo, tad makiažo valymui netiks.


Visgi, šios servetėlės labai maloniai gaivina veido odą, jos nesausina, ir suteikia drėgmės, švelnumo ir papildomos gaivos. Manau, kad jos puikiai tiktų atgaivinti veidą, rankas ar kūną kelionės metu, tačiau būtų iš tiesų naivu tikėtis, kad jos nuvalys makiažą (gamintojas to ir nežada). Galbūt makiažo likučius pavalyti servetėlės tinka, tačiau tikrai ne viso veido valymui. Tokį produktą aš mielai rinkčiausi kelionei, tačiau ne kasdieniam makiažo ar veido valymui.


REZIUMĖ.

PRIVALUMAI:
+ nedidelė  pakuotė puikiai tiks nešiotis rankinėje;
+ dailaus dizaino pakuotė;
+ itin malonus servetėlių kvapas;
+ lygus ir švelnus servetėlių paviršius;
+ sudėtyje daug naudingų augalinių ekstraktų ir aliejų;
+ gaivina veido odą;
+ suteikia odai drėgmės ir švelnumo;
+ servetėlės puikiai tinka veido, rankų ir kūno odai atgaivinti kelionės metu (iš bėdos tiks ir makiažo likučiams pašalinti).

TRŪKUMAI:
- užklijuojamas atidarymas galėtų būti sandaresnis;
- vidutinio drėgnumo servetėlės (man asmeniškai norisi drėgnesnių);
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (4) ir žalingų (1) ingredientų;
- neįveikia/ nenuvalo veido makiažo.




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai