SAMPLE SIZE. DELIA "Cameleo" kaukė ploniems ir silpniems plaukams su keratinu ir makadamijos aliejumi

Šį kartą noriu papasakoti apie vieną paskutinių plaukų produktų mėginių, esančių mano namuose. Išbandžiau Delia plaukų kaukę, įmantriai pavadintą grožio balzamu (BB) plaukams. Trumputė nuomonė apie didelių lūkesčių sukėlusį produktą.


Ką žada gamintojas: Delia Cameleo kaukė pažeistiems plaukams intensyviai regeneruoja, drėkina, ramina, tinka ploniems, trapiems ir nusilpusiems plaukams. Aktyvus komponentas Keramic TM 2.0 giliai įsiskverbia į plauko struktūrą, atkuria pažeistas sritis, išlygina plauko paviršių, teikia žvilgesio, saugo formuojant šukuoseną karštu oru, lengvina iššukavimą, teikia papildomos apimties, neapsunkina.
Naudojimas: paskirstykite ant drėgnų švarių plaukų. Palikite 1-3 min., nuplaukite vandeniu. Rekomenduojama naudoti ne dažniau 2 kartų į savaitę.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Cetyl Alcohol, Ethyltrimonium Chloride Methacrylate/ Hydrolyzed Wheat Protein Copolymer, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, Lactic Acid, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Parfum, Behenamidopropyl Dimethylamine, Methylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Ceteareth-7, Ceteareth-25, Limonene, BHT, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Tocopherol, Cetrimonium Chloride, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional.


Kiekis: mėginio kiekis 10 ml. Pilnas gaminio kiekis 200 ml
Kaina: 4,63 EUR (15,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Elevita


Mano potyriai. Plaukų kaukė baltos spalvos, itin tirštos konsistencijos. Atidarius pakuotę pirmas dalykas, ką pastebiu priemonės kvapas: jis akivaizdžiai neprimena jokio natūralaus augalo ar kito gamtoje randamo kvapo. Tačiau į nosį netrenkia ir stiprus sintetinis aromatas. Nežinau, jis man primena kosmetikos priemonių kvapą, malonų kvapą. Pamenu, kažkuris paauglystėje naudojamas šampūnas buvo kaip tik tokio aromato, tad kvapas man iš tiesų kelia nesąmoningą nostalgiją.



Kaukę dengiau ant šampūnu išplautų plaukų ir laikiau apie 3 minutes (jeigu ne ilgiau 😊 ). Plaukų kaukė gana lengvai išsiplovė iš plaukų, tačiau atrodė, kad mano plaukučiai gana stipriai susivėlę.

Plaukams leidau išdžiūti natūraliai, tiesa, prieš tai juos šukavau šlapius, nes sausus vargu ar būtų pavykę iššukuoti.


Tačiau rezultatu aš nesu patenkinta. Nepatinka man, kaip plaukų kaukė, turinti veikti itin stipriai ir suteikti stiprų maitinantį efektą. Aš dar labai daug tikėjausi iš šio produkto dėl ant pakuotės pažymėto ženkliuko "BB grožio balzamas plaukams"...

Mano plaukai po plovimo, (tik ten kur gavo kaukės) buvo ir yra ypatingai susivėlę, net šukos stringa plaukuose, visur, kur tik bandau iššukuoti. Per tokį intensyvų vėlimąsi, išpešiau visai nemažai plaukų... Sekantis dalykas buvo plaukų išsipūtimas, bet vėlgi, tik ten, kur gavo kremo, plaukai pasipūtė, susišiaušė ir vizualiai atrodė sausi, susivėlę, išsipūtę, žodžiu šiaudų kupeta... 


REZIUMĖ. Nors plaukų kaukė prieš naudojimą sukėlė tikrai daug lūkesčių, tačiau aš nebuvau itin sužavėta produkto sudėtimi, ir juo labiau man nepatiko efektas. Plaukučiai, kur gavo plaukų kaukės tapo pasipūtę, pasišiaušę, vizualiai atrodė itin sausi ir negražūs. O pats nemaloniausias efektas buvo itin stiprus plaukų vėlimasis, kurį sunkiai sekėsi iššukuoti net su mano Tangle Teezer plaukų šepečiu. Nepatiko.




Ačiū, kad skaitote,

Gražių plaukų dienų,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai