#16/ 15 Lapkričio mėnesio baigti pirkiniai - Empties

Sveikos mano mielosios,
Su pirmąja žiemos diena! Ar jau pradėjote ruoštis Kalėdų šventėms? Manęs prieš tai dar laukia gimtadienių maratonas, tame tarpe bus ir mano bei mano vyro gimimo dienos... Laukia įtemptas laikotarpis,visgi, labiausiai už viską šiuo metu aš noriu tiesiog paprasto, baltučio sniego, šiek tiek šalčio... Gana, jau pažliugusių ir šlapių rudeniškų orų.

O šiandien, tradiciškai pristatau tai, ką baigiau per paskutinį rudens mėnesį. Šį kartą įraše bus nemažai dekoratyvinės kosmetikos, nemažai veido kaukių ir galutinės nuomonės apie jau aprašytus gaminius.

Kūno priežiūra

Kiek aštrokas ir grubokas odai kūno šveitiklis labai gerai nuvalo, nušveičia veido odą ir pašalina negyvas odos ląsteles. Man patinka ir priemonės aromatas, tačiau šiuo metu mano odai norisi kiek švelnesnio šveitiklio.
VERDIKTAS: kartotinas

Nuostabaus citrusų kvapo dušo želė man labai lipo šį rudenį. Nors įprastai tokius aromatus rinkčiausi pavasariui ar vasarai, tačiau rudens sezonu verbenos iš naujo suskambėjo mano vonioje. Labai labai numylėtas ir mylėtas, dėl savo kvapo, produktas.
VERDIKTAS: kartotinas

Nepaisant mano kritiškos nuomonės prieš kubelio naudojimą, man labai patiko ši vonios priemonė. Tik sakyčiau, kad priemonės kvapas tikrai ne medaus, o greičiau intensyvus liepžiedžių aromatas, kuriuo pakvimpa ne tik vanduo, tačiau ir visa vonia.
VERDIKTAS: mielai kartotinas

Plaukų priežiūra



Man visiškai nepatiko... Na nežinau, plaukų kaukė, mano nuomone turėtų susidoroti su plaukų vėlimosi ir pūtimosi efektais. Vietoj BB efekto mano plaukams, jie tapo sausi, šiurkštūs ir nemalonūs liesti, praktiškai sauso šieno kupeta.
VERDIKTAS: nekartotina

O va šio šampūno efektas mane labai maloniai nustebino: net be kondicionieriaus mano plaukai buvo švelnūs, minkšti, nesipūtė, ir nesivėlė. Manau, kad vien dėl tokio malonaus efekto, man patiktų naudoti ir pilną pakuotę. Žinoma, aš nežinau, ar šampūnas padeda nuo plaukų slinkimo (vieno mėginio tokia efektui išbandyti nepakanka, bet tikiu, kad pagelbėtų.
VERDIKTAS: kartotinas

Veido priežiūra - kaukės



Ši korėjietiška veido kaukė turėtų šviesinti ir balinti veido odą. Deja, sunaudojus dvi kaukes tokio efekto tikrai nepastebėjau, tačiau turiu pagirti šios kompanijos veido kaukių itin stiprų drėkinamąjį efektą veido odai (kurio man reikia ir norisi visus metus). Vienintelis man nepatikęs dalykas buvo ne itin malonus kaukių kvapas ir žinoma, amžina azijietiškų kaukių problema, kad jų forma netinka europiečių veido kontūrams.
Vietoj jų: šiuo metu turimos vienkartinės veido kaukės
VERDIKTAS: tikriausiai kartojama

Stangrinamojo ir švelninamojo efekto veido kaukė puikiai drėkino ir švelnino veido odą. Šiek tiek jautėsi ir stangrinamasis efektas, tačiau tikrai nereikia tikėtis itin stipraus poveikio.
Vietoj jų: šiuo metu turimos vienkartinės veido kaukės
VERDIKTAS: kartojama

Dar viena, stipriai drėkinanti veido kaukė (net keista, kaip lapkričio mėnesį man norėjosi stipresnio veido odos drėkinimo...). Nors veido kaukė skiriasi nuo korėjietiškų Malie veido kaukių, tačiau drėkina lygiai taip pat stipriai, kaip ir azijietiški produktai. Tikrai verta išbandymo, tik jei jūsų oda nereikalauja nuolatinio drėkinimo, rekomenduočiau ją vasarai ir pavasariui.
Vietoj jų: šiuo metu turimos vienkartinės veido kaukės
VERDIKTAS: kartojama

Su šiomis juostelėmis eksperimentavo tiek aš, tiek mano vyras: manęs efektas visai nesužavėjo, o va, mano vyrui juostelė labai, netgi labai neblogai pavalė nosies sritį ir išvalė daugumą nosies nešvarumų. Manau tiks tik riebiai ir mišriai odai, bet jokiu būdu ne sausai ir ne normaliai.
Vietoj jų: nosies poroms, kol kas nieko neturiu
VERDIKTAS: man nekartojama

Veido priežiūra



Patiko, tačiau tai tikrai nėra makiažo valymo servetėlės: jos neįveikia akių srities makiažo, o ir veidą norisi iš naujo plauti ir valyti. Tačiau kvapas jų nerealiai malonus, odą gaivina gerai. Tokias mielai įsimesčiau kelionių po Lietuvą metu, kai tiesiog reikia greito veido odos atgaivinimo.
Vietoj jų: kol kas nieko
VERDIKTAS: galbūt kartotina

Mėginys. 1 ml
Susigeria greitai, kvepia maloniai, atlieka ką žada: neblogai drėkina ir gražina veido odos spalvą. Tačiau tai tikrai nėra labai stipri priemonė veido odai. Savo efektu, serumas man labiau priminė veido kremą nei veido serumą.
VERDIKTAS: nors produktas nėra prastas, tačiau manau, kad nekartojamas, neatitinka mano poreikių

Tikrai neblogas produktas dar jaunai veido odai, tik pradedančioms naudoti paakių kremus. Visų pirma jis tikrai neblogai drėkina odą, itin greitai susigeria, visiškai nedirgina ir yra netgi labai pigi priemonė.
VERDIKTAS: mielai kartotinas

Aš net nebe įsivaizduoju savo veido priežiūros rutinos be šios kempinėlės. Net neįsivaizduoju, ar aš taip prie jos pripratau, per beveik metus naudojimo... Man patinka ir veido oda po valymo kempinėle ir tai, kaip lengvai ja galima pašalinti kaukės likučius ir visus nešvarumus. Manau tos, kurios bandė, tikrai man pritaria - kol kas man ji nepakeičiama.
Vietoj jos: tokia pati kempinėlė
VERDIKTAS: be abejonės kartotina

Rankų priežiūra



Man norėjosi kiek grubesnio šveitimo... Nors dalelės ir buvo pakankamai grubios, tačiau kreminio produkto (baltos masės) buvo per daug. Visgi, tai tikrai neblogas šveitiklis pėdoms, primanantis pigesnę Scholl pėdų priežiūros priemonių kopiją.
VERDIKTAS: kartotinas

Tiek malonus kvapas, tiek priemonės efektas rankų odai man labai patiko. Rankų kremas dėl lengvos konsistencijos labai greitai susigėrė į odą, ją gerai drėkino ir lygino. Gaila, kad sudirgusi rankų oda kremo netoleruoja, mat net menkiausi įbrėžimai odoje sudirginami  ir erzinami. Ir visgi, man gaila, kad kremo gamyba sustabdyta - mielai įsigyčiau papildomą pakuotę.
VERDIKTAS: mielai kartočiau, jei gamyba nebūtų sustabdyta

Visiškai nepatiko. Efektas kaip ir geras, bet kai produktas sugenda anksčiau laiko (per 2 mėnesius) nuo atidarymo, kai turėtų galioti dar papildomus 10 mėnesių, tai labai nuviliantis faktas... Ypatingai turint galvoje tai, kad L'Occitane kompanijos produktai nėra pigūs... o praktiškai visa pilna pakuotė keliauja į šiukšlių dėžę.
VERDIKTAS: nekartotina

Rankų priežiūra - muilai



Labai patiko tiek kreminė konsistencija, tiek malonus, neįprastas aromatas, tiek geras prausimas, tiek efektyvus odos valymas. Galbūt tik pasibaigė kiek greičiau nei kiti skysti muilai, tačiau tikrai geras ir malonus rankų odai produktas.
Vietoj jo: toks pat muilo indelis
VERDIKTAS: kartotinas

18. GLENOVA "Tutti Frutti" skystas muilas su vaisių ekstraktu, 500 ml
Man labai patiko to paties gamintojo migdolų kvapo muilas, na o šis, vaisinis muilas man pasirodė sintetinio kvapo ir ne itin malonus uoslei... Taip, tai gana pigus muilas, tačiau vien dėl kvapo nekartočiau, nebent kito aromato Glenova muilą.
VERDIKTAS: šio kvapo Glenova muilas nekartotinas

19. CAMAY "Dynamique" kosmetinis muilas, 90 g
Gabalinį muilą pas mus namie naudoja dažniausiai tik vyras. Kartais, tik retai, naudoju ir aš. Camay greipfrutų muilas maloniai kvepėjo, nedirgino ir neerzino odos. Tiesiog paprastas muilas rankoms plauti.
VERDIKTAS: kartotinas

Tai labai populiarus produktas, kurio sudėtį iš tiesų norisi pagirti. Ir tai būtų tikriausiai visi geri žodžiai šiai priemonei, nes jis turėjo tikrai aštrų kvapą (taigi, tikriausiai kvepintas dirbtinais kvapais). Muilą išbandžiau kūno ir veido odai ir turiu pasakyti, kad jokia priemonė iki šiol nebuvo taip stipriai išsausinusi mano odos. Plaukams bandyti net nedrįsau. Baigėme priemonę sunaudoti rankoms, nors sausino ir jas... Manau riebiai veido odai, kovoti su akne ir padidejusiu veido riebalų išsiskyrimu kovoti jis tiktų, tačiau tikrai ne kitiems tikslams ir tikrai ne kitiems odos tipams.
VERDIKTAS: šis, tikrai nekartotinas

Kvepalai ir aromatai



Aromatas, kuris skleidėsi būtent krentančių lapų fone. Tai pats mėgstamiausias mano rudens aromatas (kol kas, bent jau šį rudenį). Intensyvus kvapas tiesiog sužydi po truputį šąlant orams.
VERDIKTAS: kartotinas

Net neįsivaizduoju, kaip mano rudens baigtų/ tuštučių dėžėje atsidūrė kvapnusis purškiklis, kuriuos aš naudoju tik išskirtinai šiltuoju metų laiku? Matyt tiesiog pabaigiau kvapnaus purškiklio likučius, kai norėjosi sultingo vaisių aromato. Patiko, labai patiko.
VERDIKTAS: kartotinas

Dekoratyvinė kosmetika



Pamenate, praeitą mėnesį jums pasakojau, kad stengiuosi baigti visas atidarytas, išbandytas ir ne iki galo sunaudotas kremines pudras ir makiažo pagrindus? Baigiau dar vieną gaminį, kuris deja buvo kiek per tamsus mano veido odai, tačiau suteikia odai gana natūralų efektą (jei ne per tamsus atspalvis) ir išsilaiko praktiškai visą dieną.
VERDIKTAS: galbūt kartotinas

Pirmiausia man šis bronzatas paprasčiausiai suskilo, kai nukrito iš vos kelių centimetrų aukščio, tad skyla iš tiesų lengvai. Aš bandžiau naudoti suskilusio produkto dulkes, bet tai iš ties nėra labai patogu, todėl po kurio laiko paprasčiausiai metu lauk: bronzatų mano kosmetikos stalčiuje dar nemažai. O kalbant apskritai, priemonė tikrai nebloga, turi blizgių dalelių, kurios iš tiesų matomos ant veido odos, tačiau nėra rėžiančios akies ir tinkamos net dieniniam makiažui.
VERDIKTAS: kartotinas

Man išties patinka Eos priemonės lūpoms. Net po metų naudojimo galiu patvirtinti savo žodžius: tai puiki priemonė lūpoms su maloniu skoniu ir aromatu. Žinoma, man sunku su tuo nelemtu saldumu, o ir kaina galėtų būti kiek mažesnė, - tačiau visa kita man patiko.
VERDIKTAS: kartotinas

Tai pati nepatogiausia pakuotė, kokią tik yra tekę bandyti... Iš esmės lūpų pieštukai yra pigi priemonė, todėl būtina nušveisti lūpas ir kruopščiai pašalinti sausas odeles prieš dengiant produktą ant lūpų. Be to, pastebėjau, kad jis kiek sausina lūpas, todėl reiktų visada užtepti storą sluoksnį lūpų balzamo, arba, jei norisi, uždėti skaidraus blizgesio ant padengtos ant lūpų priemonės.
Vietoj jo: kiti turimi lūpų dažai
VERDIKTAS: nekartotinas, nors dar turiu 3 spalvas - pieštukus iš šio rinkinio

Jei ieškote nebrangaus ir kokybiško akių šešelių pagrindo, galiu drąsiai rekomenduoti būtent šį iš Essence. Pigesnio ir geresnio varianto aš tikrai nežinau. Jis puikiai išlaiko bet kokius šešėlius visą dieną, apsaugo nuo subėgimo į raukšleles, paryškina šešėlių spalvą. Žodžiu, tai mano top produktas iš Essence. Kai reikia gerai ir pigiai.
VERDIKTAS: kartotinas

Priemonė turėtų puikiai tikti tamsiems paakiams maskuoti, ir juos maskuoja tikrai neblogai. Man patiko ir patogus aplikatorius bei tinkama konsistencija. Deja, maskuoklis greitai subėga į raukšleles paakių srityje ir praktiškai iš karto išryškėja ir visi užmaskuoti netobulumai.
VERDIKTAS: nekartotina

Nu labai gražus tušo teikiamas efektas blakstienoms, bet kažkas šiame tuše tiesiog negerai: buteliuke konsistencija pernelyg greitai tirštėja, ko pasekoje, dengiant ant blakstienų ima susidaryti gumulėliai. Nors tie gumuliukai nenubyra po akimis, tačiau vistiek erzina. O labiausiai man nepatinka, tai, jog tušas taip ir neišdžiūva ant blakstienų ir tepa odą po antakiais (ją valyti reikia visą dieną).
VERDIKTAS: kad ir kaip man patiktų efektas, bet nekartotinas

Man vis dar sunku dirbti su akių pavedimų plunksnelėmis: sunku nubrėžti dailią liniją... Šią priemonę pagrinde naudojau rankos įgūdžių tobulinimui - mokiausi nubrėžti dailias linijas. Kažkiek pavyko, bet praktikos man vis dar trūksta. Akių pavedimas visai neblogas ir man visai patiko.
VERDIKTAS: tikriausiai kartotinas

Kitos smulkmenos


31. CLEANIC "Pure Effect. Soft Touch" dideli kvadratiniai medvilnės diskeliai, 50 vnt.

Tiesiog įprastiniai diskeliai veido makiažui valyti.
Vietoj jų: CAROLI "Essentials" dideli ovalūs vatos diskeliai
VERDIKTAS: vienos ar kitos kompanijos dideli diskeliai man būtini

Šį šampūną aš visuomet naudoju makiažo šepetėliams plauti. Pabaigusi vieną buteliuką, perku kitą. Visgi šį kartą išbandysiu specialią priemonę šepetėliams valyti.
VERDIKTAS: taip, kartotinas makiažo šepetėliams valyti

33. GILLETTE "Venus. Breeze" skustuvo galvutė
Man tai pati geriausia priemonė nereikalingiems kūno plaukeliams šalinti.
Vietoj jos: tokios pat galvutės
VERDIKTAS: be abejonės kartotina

34. Ilga rausva rožinė vienkartinė dildė, 2 vnt.
Vidutinio stambumo dildės, vis dar iš mano didžiulio dildžių rinkinio. Paprasta: nudildei ir meti lauk, tada imi kitą. Jos nelaužo nagų, yra patogios naudoti. Gal vienintelis jų minusas, kad greitai nusidėvi ir jų negalima šlapinti.
Vietoj jų: tokios pat dildės
VERDIKTAS: mielai kartojamos
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na va, štai tiek sunaudotų gaminių šį mėnesį. Tuštinant dekoratyvinės kosmetikos lentynas tikrai įdomu prisiminti senai bandytus produktus, ir deja, bet kai kuriais atvejais suprantu, kad nebuvo verti liaupsių ir mano komplimentų...




Ačiū, kad skaitote,

Smagios pirmosios žiemos dienų,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man irgi taip buna. Pradzioje produktas patinka, parasau pagiriamaji straipsni ir naudoju toliau.. O va pabaigtuku irase nuomone buna jau radikaliai pasikeitusi. Nes arba islenda kazkokie trukumai, arba juos nurungia zymiai geresni produktai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va, va o kai dar nerašydavau, vis galvojau, kaip čia blogeriai staiga ima ir pakeičia nuomonę? Pasirodo būna ir priežastis nurodei labai tiksliai :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą