CB12 "Mint Menthol" mouthwash burnos skalavimo skystis

Pirmadienis... Tiesą sakant mane vis labiau vargina darbas, ta prasme tas darbas, į kurį keliauju kasdien: šiandien jau po pusdienio mano kūnas pasakė nebegaliu ir nepaisant daugybės dar laukiančių darbų, mintys norėjo atsisakyti visiškai dirbti. Galiausiai priverčiu save ir visai išsunkta baigiu darbo dieną... Namie parsirandu visiškai iškošta, ir net į trečią mano buto aukštą šį kartą nusprendžiu pakilti liftu... Ištinusos kojos reikalauja poilsio, mintys atsisako dar ką nors naudingo nuveikti - ir su diena darosi vis sunkiau... tokie tat tie nėščiosios kasdieniai džiaugsmeliai 😀

Na va, truputį pasiguodus, pailsėjus ir pagulėjus, išgėrus didžiulį puodelį arbatos, - skubu jums paruošti suplanuotą įrašą apie burnos higieną ir burnos skalavimo skystį.



Produktas: CB12 "Mint Menthol" mouthash burnos skalavimo skystis
Gamintojas: "Meda OTC" AB. Pagaminta Solna, Švedija
Paskirtis: valyti ir gaivinti burnos ertmę
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: gana ilgai išliekanti burnos ertmės gaiva
Labiausiai nepatiko: sutraukia burnos ertmę
Tūris: mano turima mini pakuotė 50 ml, pilnas dydis - 250 ml
Kaina*: £ 9,99 arba 12,23 EUR (42,23 Lt)
Kur galima įsigyti: Boots, LookFantastic

Ką žada gamintojas: Gaivinantis mėtų ir metolio burnos skalavimo skystis iš karto suteikia gaivos efektą. CB12 burnos skalavimo skystis išlieka iki 12 valandų. Stipri ir unikali skalavimo skysčio formulė efektyviai neutralizuoja nemalonius burnos kvapus ir stabdo bakterijų, kurios sukelia nemalonų kvapą, susidarymą. Sudėtyje yra 0,05% sodos fluorido, kuris padeda sumažinti kariesą ir dantų ėduonį.
  • dėl unikalios ir stiprios formulės užtikrina gerąą burnos kvapą;
  • išlieka 12 valandų;
  • neutralizuoja ir naikina nemalonų kvapą.
Naudojimas: 10 ml priemonės skalaukite nuo 30 sekundžių iki 1 minutės. Pagargaliuokite ir išspjaukite. nenurykite.

Pilno dydžio pakuotė - 250 ml. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Burnos skalavimo skysčio pakuotė apvalios formos, labiau primena vandens ar kito gėrimo buteliuką, nei burnos skalavimo skystį. Iš esmės tai baltos spalvos plastikinė pakuotė, užsukta mėlynos spalvos plastiko dangteliu, su gana plačia anga.


Nors dažnai girdžiu, kad burnos skalavimo skysčio dangtelis tinkamas produkto dozavimui, bet aš asmeniškai nerekomenduoju nei gerti skystį tiesiai iš buteliuko, nei naudoti dangtelį, kaip dozavimo įrankį. Higieniškiau naudoti atskirą stiklinaitę, ypatingai, jei produktu naudojatės tik namie.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Alcohol, Zinc Acetate Dihydrate, Chlorhexidine Diacetate, Sodium Fluoride, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, Potassium Acesulfame, Citric Acid, Aroma.
Sudėtyje yra 0,05% sodos fluorido


Poveikis. Skaidrios spalvos produktas pirmuosius naudojimus man itin sutraukdavo burnos ertmę: jei kada gėrėte itin sauso balto vyno, nuo kurio sutraukdavo visą burną, liežuvį ir viską, prie ko prisiliesdavo, - tai jausmas pradžioje naudojant buvo lygiai toks pat. 

Vėliau mano burnos ertmė priprato ir skalavimo metu nebejaučiau tokio intensyvaus burnos traukimo: mėtinio skonio skalavimo skystis praktiškai iš karto suteikia gaivos efektą ir dantys, liežuvis ir visa ertmė jaučiasi itin švari ir maloniai gaivi.

Deja, bet turiu pasakyti, kad burnos skalavimo skysčio efektas tikrai neiššlieka 12 valandų, iš karto po valgymo man norisi vėl atgaivinti burnos ertmę, ją praskalavus. Kiek laiko efektas išlieka nevalgius, pasakyti tikrai negaliu: šiuo metu valgau beproto daug ir dažnai, todėl sekti, kiek valandų nevalgant efektas jaučiamas, tikrai neturiu galimybės.


REZIUMĖ. Man patiko, kad burnos skalavimo skystis suteikia stipraus gaivumo efektą ir negriaužia burnos ertmės odos, nors pradžioje, kol pripratau jaučiau traukimo efektą. Tad priemonė pakankamai švelni ir yra pakankamai veiksminga - manau poveikis iki valgymo yra pakankamai geras. Jei ne gana aukšta kaina, naujas buteliukas tikrai atsidurtų mano vonioje.




Ačiū, kad skaitote,

Iki Kalėdų liko 18 dienų,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai