ESSENCE "Latex Matt" Effect nagų lakas "32 the black cat"

Latekso efektas ant nagų? O kodėl ne? Nagų priemonės su efektais ne tik praskaidrina nuotaiką, tačiau ir leidžia susikurti įdomesnį manikiūrą. Šį kart odos ar latekso efektas ant mano nagų ir apžvalga apie nagų laką iš Essence.

"Kūrybiškumas man padeda pabėgti nuo mano daugybės vidinių demonų"
Demi Lovato

Nagų lakų su efektai per pastaruosius metus prikurta tiek daug, kad net galva suskausta bandant visus sužiūrėti, pastebėti, o kur dar ir išbandyti: sukeldėjęs, matinis, blizgus, su blizgučiais, su rutuliukais, folijos, ombre, prislopintos spalvos... Ar įmanoma visus suskaičiuoti? O viskas prasidėjo (tikriausiai) nuo didžiulio populiarumo rinkoje sulaukusio suskeldėjusio nagų lako efektą suteikiančio viršutinio nagų lako...



Produktas: ESSENCE "Latex Matt" Effect nagų lakas "32 the black cat"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė: suteikti nagams spalvą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: dailus efektas ant nagų
Labiausiai nepatiko: dengiasi ne itin tolygiai (ypač pirmas sluoksnis)
Tūris: 10 ml
Kaina*: 2,49 EUR (8,60 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Elektrifikuotos poveikis! įdomūs efektai ant nagų, tokie kaip blizgučių, brangakmenių, cukraus, metalo, blizgaus, ar džinsų stiliaus holografinis mirguliavimas ir taškuotas kartu su ryškiomis spalvomis. sukuria įspūdingą 3D manikiūrą.
Unikaliam 3D manikiūrui ant nagų denkite 2 lako sluoksnius.


Apvalios formos stiklinė buteliuko pakuotė rodo, kad tai visai kitos linijos nagų lakas iš Essence kompanijos. Kažkada visi essence nagų lakai buvo pakuojami identiškose pakuotėse, tad labai smagu, kad atsiranda skirtingų formų pakuotės, rodančios, ko tikėtis iš kiekvienos serijos.


Buteliuko dangtelis sidabrinio plastiko, imituojantis metalą, tiesa, jis atspindi aplinkos vaizdus, todėl fotografuoti tokį buteliuką sunkiau nei spalvoto plastiko.

Nagų lako šepetėlis standartinio šiai kompanijai, dydžio: vidutinio dydžio, kampai neužapvalinti, šereliai vidutinio standumo.


Konsistencija. Nagų lako konsistencija kiek skystesnė nei vidutinio tirštumo.


Sudėtis: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, HYDRATED SILICA, STEARALKONIUM HECTORITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, METHICONE, POLYETHYLENE, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Nagų lakas ant nagų plokštelių skirstosi lengvai, tačiau ne itin tolygiai: padengus vieną sluoksnį matosi paskiros vietos, kurios kiek persišviečia. Kad ir kaip tolygiai bandžiau padengti pirmą sluoksnį, man niekaip nepavyko nulakuoti tolygiai. Todėl nagų lakui tiesiog būtinas antras priemonės sluoksnis.


Tik padengus nagų laką, jis atrodo blizgus, tačiau per keliolika sekundžių nagų lakas ima džiūti ir įgyja matinį efektą. Apskritai efektas labai įdomus, nors ir primena matinį, tačiau tiksliau būtų sakyti, kad lygiai tokią pat tekstūrą galima matyti ant odinių rūbų. Tad tai greičiau odos efektas, nei matinis.


Ant nagų plokštelės, prieš padengiant naudojau BŪK nagų lako pagrindą su porcelianu, o ant viršaus nedengiau viršutinio skaidraus sluoksnio. Man nagų lakas išsilaikė vidutiniškai ilgai. Apie 3 dieną pradėjo kiek nuskilti nagų lako kampučiai, o nagai padoriai atrodė apie 5 dienas. Gal su geresniu nagų lako pagrindu ir išlaikytų apie 6-7 dienas. Bet man su šiuo pagrindu jau 6 dieną norėjosi nuvalyti nagus ir perlakuoti juos iš naujo.


REZIUMĖ. Patiko, patiko, patiko! Labai!




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.


RP-Sample

Komentarai