ISANA "Acetonfrei" nagų lako valiklis be acetono

Nagų lako valiklis dažnai lakuojantis nagus yra labai svarbus: jis jokiu būdu negali sausinti nagų lako plokštelės, tiesiog privalo efektyviai valyti ir kas be ko - būti nebrangus. Šiuo metu aš naudoju Isana nagų lako valiklį be acetono, apie kurį šį kartą noriu trumpai papasakoti.

"Gerai... tai kas paspaudėte pagreitinimo mygtuką mano dienai?"
Citata, autorius nežinomas

Šiandien jau gruodžio 10 diena... Vos pakirdusi iš miego ryte suvokiu, kad labai vėluoju... pramigau, todėl skubos tvarka prausiuosi, pasidarau minimalų makiažą ir lėkdama pro duris šukuoju plaukus... Apskritai ši diena man prabėgo labai greitai: darbe prasideda užbaigiamieji darbai prieš Kalėdas, kuriuos dar būtinai reikia padaryti, todėl snausti nėra ko... O ir šiandien gavau pirmą savo kalėdinę dovaną (žinodama dabartinę situaciją, spėju, kad ir paskutinę...), kuri man labai patiko... Galbūt kada parodysiu kuriame įraše. Ir žinoma, šiandien įteikiau vieną iš dovanų savo bosei, kurią pirkom kartu su kolege - labai tikiuosi, kad jai patiko :) Apskritai visa diena pralėkė, kaip ant sparnų: darbas, vėliau vakarienė, kompiuteris ir naujas įrašas. Tad tokia - nuobodžiai darbinga mano 15-oji diena prieš Kalėdas.


Produktas: ISANA nagų lako valiklis be acetono
Gamintojas: "Rossmann". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuvalyti nagų laką nuo nagų plokštelių
Tinkamas tipas: visiems tipams ir dirbtiniams nagams
Labiausiai patiko: greitas poveikis
Labiausiai nepatiko: sausina nagų plokštelę
Tūris: 125 ml
Kaina*: apie 1,12 EUR (3,87 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: Isana nagų lako valiklis patikimai ir greitai šalina nagų laką ir puoselėja jūsų nagus. Drėkinamasis aliejus ir subalansuotos veikliosios medžiagos neleidžia išsausėti nagams. Tinka ir dirbtiniams nagams.


Nagų lako valiklio pakuotė labai paprasta: cilindro formos balto plastiko buteliukas, užsuktas mėlynos spalvos dangteliu. Pakuotės dizainas man visiškai nepatinka: man taip ir lieka neaišku, ką gamintojas norėjo parodyti kurdamas būtent tokią etiketę, kurioje visiškai niekas tarpusavyje nedera...

Mėlynas pakuotės dangtelis atsukamas, po juo iš karto atsiveria vidutinio dydžio anga: ji nėra nei itin patogi, nei nepatogi. Tiesiog įprastinė anga, visiškai tinkama naudoti ir nesukelianti labai didelių problemų naudojant.


Kvapas. nagų lako valiklis neturi jokių pridėtinių medžiagų, todėl kvapas tikrai aštrus ir stiprus acetono kvapas. Tad ar tikrai priemonė be acetono? Valant nagus jis ne tik erzina mano jautrią uoslę, bet mano katinas pabėga į kitą kambarį, o ir vyras suraukia nosį nuo stiprių kvapų.

Konsistencija. Nagų lako valiklis švelniai rožinės spalvos ir visiškai normalaus tokiam produktui - vandens skystumo konsistencijos.


Sudėtis: Ethyl Acetate, Alcohol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Parfum, CI 16035, CI 47000.


Poveikis. Nagų lako valiklis praktiškai be pastangų nuvalo nagų laką, kiek ilgiau, kaip visad tenka pavargti tik su nagų lakais, turinčiais blizgių dalelių. Iš esmės jis visiškai normaliai atlieka savo darbą, tačiau man kiek neramu, kad jis nėra švelnus ant nagų. Nuvalius nagus jie kiek pabąla ir tai man signalizuoja apie agresyvius mano nagučiams ingredientus valiklio sudėtyje.

Nors gamintojas žada drėkinamąjį efektą, tačiau turiu pasakyti, kad beveik baiginėjant pakuotę, aš nejaučiu jokio drėkinamojo poveikio, greičiau atvirkščiai - man atrodo, kad mano nagai šiek tiek sausinami...

Tad nors nagų valiklis darbą atlieka, bet stebuklų tikrai šiame valiklyje nėra: tiesiog įprasta priemonė, kuri apart valymo, jokio kito efekto nesuteikia.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ nedidelė kaina;
+ greitai ir efektyviai nuvalo nagų laką.

TRŪKUMAI:
- nepatraukli ir man visiškai nesuprantama pakuotės dizaino idėja;
- itin stiprus ir erzinantis acetono kvapas (ar tikrai be acetono?);
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (3) ir žalingų (1) ingredientų;
- po valymo nagai lieka balti, vadinasi kažkurie ingredientai yra agresyvūs nagų plokštelei;
- nėra kokio drėkinamojo poveikio (naudodama pakuotę aš visiškai nepajutau jokio drėkinimo);
- nagų plokštelės šiek tiek sausinamos.




Ačiū, kad skaitote,

Iki Kalėdų liko 15 dienų,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Siūlau išbandyti Isana nagų valymo padelius, tikrai nesmirda, aliejuose mirkyti tie padeliai, tai patogu, tačiau turiu pripažinti, jog irgi sausina, bet bent jau nesmirda ir patogu, nes nereikia naudoti padelių ar vatos:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žiūrėjau žiūrėjau aš į padelius, ir man pasirodė mažoka jų. Ar ilgam užtenka, gal pastebėjot, kiek panašiai valymų pakanka?

      Panaikinti

Rašyti komentarą