L'OCCITANE "Bonne Mere" persikų kvapo muilas

Labai dažnai pagalvoju, ar verta pasakoti apie muilą? Juk iš vienos pusės tai toks paprastas ir elementarus dalykas, be kurio neįsivaizduojame savo kasdienybės. Iš kitos pusės - muilai gali būti tokie įvairūs ir ženkliai skirtis... Todėl apie kai kuriuos jų aš noriu papasakoti, o kai kuriems pakanka kelių sakinių pabaigtukų skyriuje. Šį kartą trumpai apie L'Occitane tradicinį gabalinį muilą, kvepiantį persikais.



Produktas: L'OCCITANE "Bonne Mere" persikų kvapo muilas
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuprausti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin švarus prausimas
Labiausiai nepatiko: aukštoka kaina (kaip muilui)
Tūris: 100 g
Kaina*: 4,50 EUR (15,54 Lt)
Kur galima įsigyti:  L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: L'OCCITANE tęsia Marselio muilo gamybos meistrų tradicijas ir dedikuoja savo muilų ir skalbimo priemonių liniją „Šventajai Marijai“ (pranc. „Bonne Mere“). BONNE MÈRE muilai gaminami naudojant RSPO* sertifikuotą, ekologišką palmių aliejų, remiantis aukščiausiais atsekamumo kriterijais. L‘OCCITANE sukūrė projektą, kurio metu buvo pradėtas darbas su senų kaimų palmių giraitėmis, kurios auga Afrikoje. Žemė ruošiama ir palmės auginamos pagal ekologinės žemdirbystės principus, o aliejų gavyba vykdoma pagal sąžiningos prekybos standartus.

* RSPO – pelno nesiekianti organizacija, vienijanti šalis, kurioms rūpi palmių aliejaus pramonė (gamintojams, perdirbėjams, organizacijoms), siekiant parengti ir įgyvendinti aukšto lygio standartus, kurie užtikrintų ekologiško palmių aliejaus kokybę.

Šis muilas, papildytas persikų ekstraktu, švelniai prausia ir nesausina odos. Prausiantis šiuo muilu kiekvieną dieną, oda bus švelni, minkšta ir subtiliai pakvėpinta. Jis puikiai tinka visai šeimai (vaikams nuo 3 metų) . Produktas dermatologiškai patikrintas. Sudėtis bei kvapas yra hipoalerginiai.


Man patinka kuo mažesnės kosmetikos produktų pakuotės taip mes ne tik mažiau šiukšliname, labiau saugome gamtą ir tuo pačiu rūpinamės, kad patys gyventumėme sveikesnėje ir švaresnėje aplinkoje. Todėl man labai patinka L'Occitane kompanijos sprendimas "Bonne Mere" linijos muilams, kurie supakuoti labai minimalioje skaidraus plastiko perdirbimui tinkamoje pakuotėje. Pro tokią pakuotę matosi ir pats gaminys, kuris pats savaime įspaustais raštais jau yra puošmena. Be to, nepaisant minimalios pakuotės ant jos yra visa reikalinga informacija.


Kvapas. Iš L'Occitane kompanijos produktų visuomet tikiuosi stiprių ir intensyvių kvapų. Dauguma kremų kvepia itin stipriai ir kvapas išlieka ilgai. Tačiau apie muilą to pasakyti tikrai negalėčiau: visų pirma, muilo kvapas nėra stiprus, jis lengvas ir malonus. Tačiau ar tai tikrai persikas, aš nežinau... Kvapas lengvas, malonus, kosmetinis kvapas, o persikus aš įsivaiduoju sultingesnio, gaivesnio ir saldesnio kvapo.

Konsistencija. Muilas švelniai rausvos spalvos, kietas, putoja vidutiniškai, smulkiomis putomis. Ant pakuotės įspausti užrašai nuteikia labai maloniai ir atrodo itin elegantiškai.


Sudėtis: Sodium Palmate**, Sodium Palm Kernelate**, Aqua/ Water**, Glycerin**, Parfum/ Fragrance, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract**, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil**, Sodium Citrate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Aluminum Hydroxide, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, CI 77891/ Titanium Dioxide**, CI 77491/ Iron Oxides**, CI 77492/ Iron Oxides**, CI 19140/ Yellow 5 Lake.
** Natūralios kilmės ingredientai


Poveikis. Muilu bandžiau plauti ir kūną ir rankas. ir turiu pasakyti, prisiminiau, kodėl man nepatinka prausti kūno su muilu: jis mažiau putoja nei dušo želė ir nėra toks patogus naudoti.

Tačiau muilas puikiai nuprausia odą: jei jums patinka tas džeržgiantis odos švarumas, tuomet muilas tikrai jums patiks. Muilas ne tik švariai prausia, tačiau ir nesausina odos, jos nedirgina.


REZIUMĖ.
PRIVALUMAI:
+ minimali pakuotė ir viskas perdirbama - rūpinamės švaresne aplinka;
+ dailūs, ant muilo gabaliuko įspausti užrašai nuteikia maloniai;
+ neintensyvus muilo kvapas lengvas ir malonus, neerzinantis;
+ sudėtyje daug odai naudingų ingredientų;
+ muilas švariai prausia odą ir suteikia jai džeržgančio švarumo jausmą;
+ nesausina odos, nedirgina.

TRŪKUMAI:
- kiek aukštesnė muilo kaina;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (5) ir žalingų (1) ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,

Malonių emocijų,
Gėlėta kosmetinė



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai