NIVEA "Pure & Natural" rich body moisturiser - kūno pienelis sausai odai su argano ir jojobos aliejais

NIVEA gaminiams aš tikriausiai visuomet jausiu tam tikrą nostalgiją: pirmoji mano naudota kosmetika ir kūno priežiūros priemonės buvo būtent iš šios kompanijos. Aš puikiai pamenu paauglystėje taupytus pinigėlius, kad galėčiau įsigyti brangesnius (bent tokie jie man tada atrodė) veido kremus ir kūno losjonus. Tad vedama nostalgiškų prisiminimų, įsigijau kūno pienelį, apie kurį noriu jums papasakoti šiandien.

"Atstumas ne tik duoda nostalgiškas emocijas, tačiau kartu ir perspektyvą, ir galbūt objektyvumą"
Robert Morgan

Nors Kalėdos jau ne už kalnų, bet aš dar nejaučiu kalėdinės dvasios. Gal todėl, kad namie dar nepuošiau nei eglutės, nei pačių namų? Apskritai man šie metai visai kitokie, atrodo, jog viskas keičiasi ir keičiasi būtent šiemet. Nors pokyčiai visuomet į gerą, tiesa? Šį savaitgalį bandysiu kalbinti vyrą puošti eglutę - mes tai darom visuomet kartu - ir prisišaukti į namus šventines nuotaikas.

O šiandien buvo įprastinė man diena, tokia kaip vakar: daug miegojau, daug ilsėjausi, daug gulėjau, gaminau maistą, lankiausi pas gydytojus ir vėl miegojau. Ar verta pasakoti toliau, tikriausiai ne, visgi, kartais tokia nuobodi, vieniša kasdienybė leidžia suvokti tai, kad iš tiesų turime branginti tas akimirkas, kai galime praleisti laiką su artimaisiais, nuveikti nesvarbu ką, bet ką, tačiau su artimiausiais... ah, tos tobulos akimirkos...


Produktas: NIVEA "Pure & Natural" rich body moisturiser - kūno pienelis sausai odai su argano ir jojobos aliejais
Gamintojas: "Beiersdorf". Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: rūpintis kūno oda: minkštinti, maitinti, drėkinti
Tinkamas tipas: sausai kūno odai
Labiausiai patiko: lengva konsistencija
Labiausiai nepatiko: sudėtyje daug žalingų ingredientų
Tūris: 250 ml
Kaina*: 5,50 EUR (18,99 Lt)
Kur galima įsigyti: praktiškai visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose: Drogas, Eurokos, Maxima, Rimi ir pan.

Ką žada gamintojas: NIVEA "Pure & Natural" kūno pienelyje labai sausai odai su grynu organiniu argano aliejumi ir organiniu jojobos aliejumi nėra parabenų, silikono ar dirbtinių dažiklių. Dėl argano aliejaus poveikio sausa oda vėl tampa nepaprastai minkšta ir elastinga. Veikdami kartu, jojobos ir argano aliejai tausoja ir maitina sausą odą. Jis atkuria natūralią odos pusiausvyrą ir per visą dieną užtikrina nepaprastą švelnumą. "Pure & Natural" kūno pieneliui iš NIVEA labai sausai odai taip pat būdingas žavingas, švelnus ir subtilus aromatas, todėl kūno priežiūra sukelia kitų malonių pojūčių.


Gana didelė balto plastiko pakuotė puošta tradicine kompanijos spalva - mėlynais intarpais. Paprastai Nivea produktų pakuotės neturi jokių kitų spalvų, tačiau šiuo atveju etiketė dar puošta augaliniu motyvu. Tiesa, pakuotės forma ne taip senai pakeista iš vieno siaurėjančio krašto į dabartinė formos buteliuką. Man abiejų tipų pakuotės patogios.

Buteliuko dangtelis pakuotės viršuje, jį, reikalui esant galima atsukti. Įprastai kūno pienelis dozuojamas atkimšus mėlyną dangtelio viršų su kompanijos užrašu. Tiek dozavimo anga, tiek vidutiniškai minkštas pakuotės plastikas kokybiški, ir jokių problemų naudojant pienelį neturiu.


Kvapas. Kūno pienelio kvapas lengvas, nėra itin intensyvus. Negalėčiau teigti, kad produktas kvepia augalais, greičiau tai lengvas, malonus kosmetinis kvapas. Tiesa, ar pastebėjote, kad dauguma Nivea gaminių turi vienodą kvapą? Naudojant daug šios kompanijos gaminių aromatas gali atsibosti, tačiau šio produkto kvapas skiriasi nuo kitų, nors ir neturi aiškaus augalinio aromato. Ant kūno odos kvapas išlieka kelias valandas.


Konsistencija. Nors kūno pienelis skirtas sausai odai maitinti, tačiau produktas turi lengvą konsistenciją. Tokį pienelį patogu naudoti tiek žiemos, tiek vasaros metu.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Octyldecanol, Dicaprylyl Ether, Isopropyl Palmitate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Hydrogenated Vegetable Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glyceryl Glucoside, Sodium Carbomer, Sodium Cetearyl Sulfate, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Parfum.

Kūno pienelis su 95% natūralių sudedamųjų dalių.
Sudėtyje nėra parabenų, silikonų, dažiklių, mineralių aliejų.


Poveikis. Kūno pienelis labai lengvai paskirstomas ant kūno odos ir labai greitai įsigeria. Tiesa, pastebėjau, kad labai svarbu nepadauginti priemonės, nes taip jis ilgiau geriasi į kūno odą. Nors atrodo, kad gaminys bus lengvas, tačiau tepant ir paskirstant ant odos jaučiasi produkto riebumas.

Susigėręs į odą kūno pienelis suteikia jai drėgmės ir gerai maitina odą. Po padengimo jaučiamas malonus švelnumas, minkštumas. Oda tampa elastingesnė, dailesnė, nebelieka išsausėjusios odos plotų.


REZIUMĖ.


PRIVALUMAI:

+ patogus buteliukas, dangtelis ir dozavimo anga;
+ malonus kosmetinis kvapas;
+ aromatas ant odos išlieka kelias valandas;
+ labai lengva pienelio konsistencija;
+ lengvai skirstomas ant odos ir greitai įsigeria;
+ sudėtyje nėra parabenų, silikonų, dažiklių, mineralinio aliejaus;
+ drėkina ir gerai maitina odą;
+ oda tampa švelni, minkšta ir elastinga.

TRŪKUMAI:
- reikia atsargiai dozuoti, ir nepadauginti priemonės kiekio, priešingu atveju produktas gersis į odą ilgai;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (5) ir žalingų (5) ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,

Iki šv. Kalėdų liko 7 dienos,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai