RADOX "Invigorate 2-in-1" energijos suteikianti dušo želė ir šampūnas viename su pipirmėte ir citrinų aliejumi

Radox kompanijos gaminiai man visad buvo kažkas tokio: ką jau ką, bet kompanija tikrai geba sukurti atpalaiduojančius, žadinančius, padedančius susikoncentruoti, lepinančius mintis kvapus. Kiekvienas gaminio kvapas sukuria vis kitą atmosferą ir vis kitokią emociją. Šį kart aš naudoju produktą, kuris padeda pabusti, prasiblaškyti ir susikoncentruoti ankstyvais rytais.

"Staiga aš pasijutau labai pavargusi.
Tarsi pasaulis būtų išgręžęs iš manęs viską, ką turėjau"
Citata, autorius nežinomas

Šiandien atsikėliau beveik tokiu pačiu metu, kaip į darbą ir kiek apsitvarkiusi keliavau į kirpyklą susitvarkyti plaukučių prieš artėjantį gimtadienį ir Kalėdas. Mieste užsukau į maisto prekių parduotuvę keletui smulkmenų, o namie atsidūriau tik po pietų, atrodo apie 2 valandą. Kelios valandos mieste mane nepaprastai išvargino, tačiau niekaip nesugebėjau užmigti popiečio miegučio... Todėl visą dieną žiūrėjau kalėdinės tematikos filmus, kie naršiau po mylimus ir sekamus tinklalapius ir youtube kanalus. Galiausiai prisėdau šiandienos įrašui, po kurio jau tikrai keliausiu miegoti...



Produktas: RADOX "Invigorate 2-in-1" energijos suteikianti dušo želė ir šampūnas viename su pipirmėte ir citrinų aliejumi
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: pašalinti nešvarumus, nuprausti kūną, išplauti plaukus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: prasta sudėtis
Tūris: 250 ml
Kaina*: 2,02 EUR  (6,99 Lt)
Kur galima įsigyti: prekybos centro Maxima kosmetikos skyriuje

Ką žada gamintojas: "2-in-1" dušo želė ir šampūnas. Energijos suteikiantis derinys su šaltmėtės ir citrinos aliejumi, kuris atgaivina jūsų kūną ir mintis. Geros savijautos kvapas.


Plastikinė dušo želė pakuotė skaidri, smailėjanti į viršų. Man labiausiai patinka būtent tokios, permatomos pakuotės, pro kurių sieneles galiu matyti, kiek gaminio dar liko buteliuke. Tai dar senojo leidimo pakuotė, mat Rado kompanija atnaujino savo gaminių pakuotes. Tikiuosi greitai jos pasieks ir Lietuvą.

Pakuotė papuošta skaidria etikete su citrinomis ir mėtomis, krentančiomis į skairaus vandens bangą.

Buteliuko apačioje yra nuimamas dangtelis, kurį paprastai reikia tiesiog atkimšti apačioje ir atsiveria dozavimo anga. Ji papildomai apsaugota skaidria elastinga skaidria plėvele: net netyčia atsikimšus dangteliui produktas neištekės, jei tik nepaspausite pakuotės. Labai patogu!


Kvapas. Radox produktai išsiskiria savo aromatingais gaminiais. Šiuo atveju ne išimtis. Aromatas man kiek primena vyrišką lengvą kvapą, ir tiesą pasakius net neįsivaizduoju, ar jis nėra skirtas vyrams? Man tai universalus produktas, tinkantis tiek vyrams, tiek moterims... Dušo želė - šampūno kvapas maloniai gaivus. Nors jame yra citrinų, tačiau aromatas nėra rūgščiai citrusinis. Tikriausiai pipirmėtė kiek prislopina ir suteikia aromatui lengvo sunkumo natą. Puikus aromatas mintims ir kūnui atgaivinti, suteikti energijos, tačiau ne atvėsinti, kaip dauguma citrusinių aromatų.


Konsistencija. Dušo želė - šampūnas gaiviai melsvos spalvos, perregimas. Produktas želinės konsistencijos, vidutiniškai tirštas. Žiūrint per pakuotės sieneles matosi maži burbuliukai dušo želė konsistencijoje. Aš nelabai suprantu, kam jie, tačiau kartais atrodo, kad tai maži vandens lašeliai prikibę ant buteliuko sienelių.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Acrylates CopolymerCocamidopropyl Betaine, Parfum, Mentha Viridis Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Citrus Medica Limonum OilCitric AcidButylphenyl MethylpropionalLinalool, CitronellolTetrasodium EDTA, GeraniolSodium Benzoate, CI 42090.


Poveikis. Nors produktas skirtas tiek kūnui prausti, tiek plaukams plauti, tačiau aš nebandžiau jos naudoti ant savo ilgų plaukų: galbūt vyriškiems ar trumpiems plaukučiams ji tiktų, bet nesitikiu, kad tiks mano ilgiems plaukams.

Dušo želė labai gerai putoja ir švelniai prausia kūno odą. Teoriškai, patyrinėjus sudėtį tikėtina, kad gaminys sausins kūno odą, bet nieko panašaus nebuvo: odos neišsausino ir nesudirgino.

Maloniai ir švelniai prausdamas produktas ne tik suteikia švaros ir gaivos pojūtį, tačiau dėl maloniai gaivaus aromato pažadina mintis, man kvapas padeda susikoncentruoti ir pabusti, susitelkti naujiems dienos darbams.


REZIUMĖ.

PRIVALUMAI:

+ nedidelė kaina;
+ patogi naudojimui pakuotė;
+ patrauklus dizainas iš karto leidžia numanyti, ko tikėtis iš gaminio (dar prieš perskaitant etiketę);
+ dozavimo anga papildomai apsaugota elastinga skaidria plėvele - produktas netyčia tikrai neišsilies;
+ malonus, lengvai gaivus aromatas;
+ vidutiniškai tiršta konsistencija;
+ gerai putoja;
+ švelniai prausia odą;
+ nesausina ir nedirgina odos;
+ aromatas suteikia energijos, padeda susikaupti ir susikoncentruoti naujos dienos pradžiai.

TRŪKUMAI:
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (8) ir žalingų (2) ingredientų;
- šampūnas tikriausiai netiks ilgiems plaukams.




Ačiū, kad skaitote,

Iki šv. Kalėdų liko 8 dienos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai