BALANCE ME "Revitalising" hand and body wash - rankų ir kūno prausiklis

Eilinį kartą jums pristatau visišką naujieną savo kosmetikos lentynose: kartu su Look Fantastic grožio dėžutes gautos dušo želė - prausikliai beveik baigiasi, tad laikas jums papasakoti mano įspūdžius ir potyrius.

"Kai kurie žmonės yra tokie neturtingi: viskas, ką jie turi, yra pinigai"
Citata, autorius nežinomas

Šiandien man bene visa diena buvo skirta tvarkymuisi: mano vonios lentynos vėl prisipildė gaminių pakuotėmis, dekoratyvinės kosmetikos skyreliuose atsirado nauji gaminiai, o ir sausio mėnesio pirkinių dėžutėje guli kelios naujos produktų pakuotės. Joms teks palaukti iki sausio pabaigos, kol pasirodys mano tinklaraštyje, o tada keliaus į savo vietas. Tiesą pasakius mano vonios spintelė per pastaruosius tris metus niekad (arba beveik niekad) nebuvo tokia pilna. Gal tik kai grįžau iš UK ir buvau parsivežusi krūvas įdomių ir gerų produktų? Oi, kaip man gaila, kad tuomet nerašiau tinklaraščio... Viskas, gana pliurpti: aš gurkšnoju baltą, kvapnią arbatą su uogomis ir vaisiais ir rašau jums savo nuomonę apie anglų kompanijos produktą.



Produktas: BALANCE ME "Revitalising" hand and body wash - rankų ir kūno prausiklis
Gamintojas: "Balance Me Ltd.". Pagaminta Londonas, Didžioji Britanija
Paskirtis: pašalinti kūno nešvarumus, nurausti rankų ir kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: natūrali sudėtis
Labiausiai nepatiko: gana aukšta kaina
Tūris: mano pakuotėje 100 ml; pilno dydžio pakuotė 300 ml
Kaina*: 300 ml - £ 12,50 (16,31 EUR)


Ką žada gamintojas: 

Ką jis daro:
* Drėkina rankas po kiekvieno plovimo
* Formulė, kurioje nėra sulfatų, atstato natūralius odos aliejus
* Padeda nuraminti jautrią odą
* Citrusinis, tiek vyrams, tiek moterims tinkantis aromatas pakelia nuotaiką.

Kodėl jums jo reikia:
* Jautriai odai: citrusinis kūno prausiklis su gausybe natūralių aliejų ramina pažeidimus ir neleidžia atsirasti išsausėjimams
* Tinkamas tiek vyrams, tiek moterims
* Normaliai odai: greipfruktų eterinis aliejus ir mėtos gaivina odą, o bergamotė balansuoja; saldus apelsinas atnaujina.

Naudojimas: įmasažuokite ant drėgnų rankų ar kūno ir nuskalaukite

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Aš turėjau dvi mažo dydžio pakuotes, kurios, kaip ir pilno dydžio pakuotė, pagamintos iš baltos plastiko, puošto minimalistiniais motyvais: pilku augaliniu intarpu ir keliais neryškios spalvos užrašais. Visą reikalingą informaciją galima rasti ant pakuotės.


Vienintelis dalykas, kas man visai nepatiko pakuotėje buvo tai, kad jos dangtelis yra apačioje. Negana to, jis yra atsukamas, todėl labai nepatogus naudoti duše. Išspaudus gaminio ant plaušinės ir užsukant dangtelį, dalis prausiklio nuteka ir nuteplioja pakuotės apačią. Be to, laikant paverstą pakuotę šlapiomis rankomis, ji vis taikosi išslysti ir tekštelti ant dušo kabinos grindų...

Nors man patiko, kad dozavimo anga buvo apsaugota folija. Tiesa, nepatogus dozavimas yra tik mažo dydžio (100 ml) pakuotėje, tuo tarpu pilno dydžio pakuotės turi dozavimo pompas viršuje, kas manau yra labai patogu.


Kvapas. Mano reikalavimai dušo želei nėra dideli, tačiau kvapas produkte iš tiesų turi būti malonus, ir jaustis prausiantis duše. Man nereikia, kad jis išliktų ant odos po maudynių, tačiau maudantis - būtinas. Dušo želė kvapas citrusinis, labai primena šviežių citrinų žievelių kvapą. Visgi, jis man kiek per silpnas - uostant iš pakuotės atrodo normaliai intensyvus, tačiau susimaišęs su vandeniu ir suputojęs jis nusilpsta ir tampa vos jaučiamas. Man labiau prie širdies intensyvesni, malonūs uoslei kvapai. Ir nors ekologijos mėgėjos man sakys, kad intensyvūs kvapai nėra gerai, nu bet žinokit, - laikas praleistas duše man savotiška kvapų terapija, tad deja deja aromatas svarbus.

Konsistencija. Dušo želė švelnios, vos matomos gelsvos spalvos, permatomas. Priemonė gelinė, vidutinio tirštumo.


Sudėtis: Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Glyceryl Oleate, Coco Glucoside, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract***, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil*, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil*, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil*, Juniperus Communis (Juniper) Fruit Oil*, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Citric Acid, Limonene**, Linalool**, Geraniol**.
*Natūralūs eteriniai aliejai
**natūraliai randami eteriniuose aliejuose
***Sertifikuoti organinės kilmės ingredientai.

Sudėtyje nėra parabenų, sulfatų, naftos produktų, mineralinių aliejų, silikonų, dažiklių, PEG, propylene glycolio, dirbtinių kvapų ir spalvų. Prausiklis yra 99% natūralios sudėties.


Poveikis. Nedidelis, man įprastas dušo želė kiekis pradžioje putojo gana sunkiai, ir tik padidinus priemonės kiekį ji suputojo prie man įprastų putų kiekio. Produktas iš tiesų labai švelnus odai, o lengvas, tačiau citrusinis aromatas suteikia žvalumo.

Dušo želė visiškai nesausina kūno odos ir gerai pašalina nešvarumus. Aš išbandžiau priemonę tiek rankoms, tiek kūnui ir efektas visur buvo iš ties geras. Tiesa, priemonė tikrai nesausina, tačiau ir nedrėkina bei neteikia puoselėjamo efekto odai.

P.S. baiginėdama pirmą pakuotę, visus priemonės likučius paprasčiausiai perpyliau į seną skaidrų skysto muilo buteliuką su pompa - naudojimas tapo 100 kartų paprastesnis, nei sukant dangtelį ir vis bandant pataikyti į nedidelius srėgius bei laviruojant neišmesti priemonės iš rankų.


REZIUMĖ. Tikrai gera priemonė tiek kūnui, tiek rankoms prausti - švelni ir natūrali. Tačiau ar aš mokėčiau tiek už dušo želė? Tikriausiai ne, juolab, ką ją padengę ant kūno, beveik iš karto ir nuplauname...

PRIVALUMAI:
+ unisex aromatas: tiks tiek vyrams, tiek moterims (naudinga, jei su vyru dalinatės tomis pačiomis priemonėmis);
+ skoningas ir dailus pakuotės dizainas;
+ pakuotės anga gerai apsaugota nuo priešlaikinio atidarymo;
+ citrusinis aromatas suteikia žvalumo;
+ konsistencija vidutinio tirštumo, gelinė;
+ sudėtyje nėra parabenų, sulfatų, natos produktų, mineralinių aliejų, silikonų, dažiklių, PEG, propylene glycolio, dirbtinių kvapų ir spalvų;
+ prausiklis yra 99% natūralios sudėties;
+ švelniai prausia tiek kūno, tiek rankų odą;
+ gerai pašalina nešvarumus;
+ nesausina odos.

TRŪKUMAI:
- aukštoka kaina;
- Lietuvoje įsigyti neįmanoma (reikia siūstis);
- mažo dydžio pakuotės dozavimo anga ir dangtelis labai nepatogus (tačiau tai tik 100 ml pakuotės problema);
- man asmeniškai dušo želė ir rankų prausiklio kvapas man pasirodė per silpnas - trūko intensyvumo;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (6) ir žalingų (2) ingredientų;
- normaliam putojimui reikia kiek didesnio kiekio, nei įprastai;
- gamintojas teigia, kad drėkina odą, tačiau net beveik sunaudojus abi pakuotes, turiu pastebėti, kad drėkinamojo efekto tikrai neteikia.




Ačiū, kad skaitote,

Kvapnios vakarinės arbatos,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai