DESSATA plaukų šepetys besiveliantiems plaukams "Original Pro Gold"

Šiandien noriu papasakoti apie plaukų šepetį iš Dessata. Iš tiesų naujoviški, ergonomiški šepečiai besiveliantiems plaukams jau kelis metus karaliauja rinkoje. Pirma buvo Tangle Teezer, paskui, kaip žirniai iš maišo pasipylė kitų kompanijų panašūs šepečiai. Šiandien noriu papasakoti apie Dessata Original Pro Gold.

"Galbūt jūs to nematote, bet Dievas turi reikiamas ir teisingas detales, skirtas sudėlioti jūsų gyvenimo dėlionę teisingai"
Citata, autorius nežinomas

Šiame įraše aš šiek tiek lyginsiu Tangle Teezer ir Dessata šepečius, jų šukavimo kokybę, išvaizdą ir bandysiu išsirinktą tą, kuris man patinka labiau. Kviečiu paskaityti.



Produktas: DESSATA plaukų šepetys besiveliantiems plaukams "Original Pro Gold"
Gamintojas: Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: iššukuoti sausus ir drėgnus plaukus jų nesuveliant
Tinkamas tipas: visiems plaukų tipams, ypatingai besiveliantiems plaukams
Labiausiai patiko: greitas, neskausmingas plaukų iššukavimas
Matmenys: ilgis 12,5 cm; aukštis 3,5 - 5 cm; plotis 6-7 cm. Šerelių ilgis: 1,9 cm ir 1 cm ir 0,5 cm
Kaina*: 13,70 EUR (47,30 Lt)
Kur galima įsigyti: Top Beauty

Ką žada gamintojas: Dessata Original Professional plaukų šepečių dizainas yra specialiai pritaikytas švelniai iššukuoti net labai susivėlusius plaukus, jų neišraunant ir nepažeidžiant. Šie šepečiai yra efektyvūs net šukuojant sausus, nekondicionuotus plaukus. Dessata Original šepečiai yra itin ergonomiški ir paprasti naudoti, patogūs laikyti rankoje ir šukuoti plaukus bet kuriuo kampu.
  • Tinka vaikams 
  • Tausoja Jūsų plaukus 
  • Tinka visiems plaukų tipams
Tinkamas visiems plaukų tipams, ir ploniems, linkusiems lūžinėti, trapiems, garbiniuotiems ir sausiems plaukams. Inovatyvus 440 lanksčių šerelių šepetys turi 3 skirtingų ilgių šerelius. Šereliai pagaminti su specialiu geliu, taigi šereliai nenulūž per laiką.
Šepetys neelektrina plaukų, jie po šukavimo yra minkšti, švelnūs ir blizgantys. Ergonomiškas šepečio dizainas be rankenos idealiai telpa delne ir leidžia šukuojantis naudoti rankos jėgą. Šepečio forma pritaikyta jūsų galvos formai.


Plaukų šepetys supakuotas į minkšto, skaidraus plastiko dėžutę, per kurią matosi pats šepetys. Man visai patinka dėžutės dizainas su baltu merginų motyvu ir spalvinga etikete gale. Žinoma, tai smulkmena ir pati dėžutė visiškai nesvarbi, juk įsigiję šepetį ją paprasčiausiai išmetame lauk.


Šepetys sukurtas ir pagamintas Ispanijoje. Tačiau priešingai, nei Tangle teezer, niekur nėra nurodyta nei sukūrimo istorija, nei kūrėjo istorija. Nieko panašaus Dessata šepečio pakuotėje nėra, galbūt todėl, kad jis atsirado rinkoje po garsiojo Tangle Teezer? Bet jau mano žiniomis.


Mano turimas Dessata šepetys rudos spalvos, su tokios pačios spalvos šereliais. Kadangi tai įprasto dydžio šepetys be papildomo dangtelio, aš tokį linkusi naudoti namie, tačiau tikrai nedėčiau į rankinę, rizikuodama pažeisti, nulankstyti ar kaip kitaip sugadinti šerelius. Todėl šį šepetį aš naudoju tik namie, ir pastaruosius, beveik 2 mėnesius naudoju kasdien.


Pakuotės viršuje įspaustas kompanijos pavadinimas. Pagrindinės raidės iškilios, o aplink jų sukurtas tarsi kontūras, tarsi šešėlis, kuris sukuria tikroviškesnį, ne tokį plokščią užrašą. Šepečio viršus nėra tolygus: dalis jo siauresnė, dalis platesnė ir tai labai palengvina tolygų ir labai patogų šepečio laikymą rankoje. Tiesą sakant, jei lyginant su Tangle teezer, tai Dessata šukas yra gerokai lengviau ir patogiau laikyti rankose, jis niekad neišslysta, o ir šukuotis (patogiau laikant šepetį) yra gerokai patogiau.


Dessata šepetys sudarytas iš 440 plastikinių šerelių. Galite bandyti suskaičiuoti ir patikrinti :D aš tiesą pasakius tikrai nebandžiau ir nebandysiu skaičiuoti. Šereliai yra 3 skirtingų ilgių (1,9 cm ir 1 cm ir 0,5 cm), kurie sukuria skirtingo intensyvumo, efektyvų šukavimą. Kadangi tai nėra pirmas tokio tipo mano šepetys, man automatiškai norisi palyginti Dessata ir Tangle Teezer šepečius. Visų pirma skiriasi šepečių šereliai. TT šereliai dviejų ilgių ir šiek tiek švelnesni ir minkštesni, tuo tarpu Dessata šepetys turi 3 skirtingus ilgius ir grubesnius šerelius, tačiau jis geriau iššukuoja plaukus ir gilesniame plaukų gylyje. Todėl manau Dessata iššukuoja visus plaukus, o ne tik paviršių. Tuo tarpu su Tangle Teezer man reikėjo plaukus skirstyti į kelias sekcijas, kad juos labai gerai iššukuoti.


Kaip ir prieš tai turėtas šepetys, Dessata visiškai neįelektrina plaukų, kadangi neturi guminių dalelių. Šepečiu lygiai taip pat patogu paskirstyti balzamus, kaukes ant plaukų. Lengva iššukuoti tiek sausus, tiek šlapius plaukus.


Iš esmės abu šepečiai yra labai panašus, todėl Dessata gauna lygiai tokį pat įvertinimą. Kiekvienas šepetys turi savo privalumų ir savo trūkumų, kuriuos reiktų vertinti pagal savo poreikius. Vėlgi, paskutinis dalykas, kurį galima palyginti yra šepečių kainos: TT kainuoja apie 15 EUR, o Dessata apie 14 EUR. Kainų skirtumas nėra didelis, todėl galima pasirinkti tą kuris jums patinka labiau. Man asmeniškai jie abu patinka lygiai taip pat: TT man patogus keliaujant, laikyti rankinėje; Dessata puikiai iššukuoja plaukus namie. Abu geri savotiškai, o patys skirtumai iš esmės yra formoje ir šereliuose.


Tiek ankščiau įsigytas Tangle Teezer, tiek dabar turimas Dessata šepečiai yra labai geras ir naujoviškas būdas iššukuoti plaukus. Aš pastebėjau, kad TT yra švelnesnis, kai tuo tarpu Dessata geriau iššukuoja. Skirtumas iš ties nedidelis. Manau geriausia šepetį rinktis pagal savo plaukus: kiek jie veliasi, kiek jautri galvos oda ir pan... Aš asmeniškai negaliu išsirinkti vieno, kuris man patinka labiau: man patinka abu.




Ačiū, kad skaitote,

Linkiu rasti patį tobuliausią savo plaukams,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai

  1. O juo galima šukuoti šlapius plaukus? Ar atsparus karščiui? :)
    Tiek su Macadamia, tie su Tangle Angel galima šukuoti ir sausus, ir drėgnus. O Tangle Angel dar ir galima naudoti džiovinant, Macadamia gali pasilydyti :) Įdomu ir man kažką naujo būtų jau išbandyti, bet neapsisprendžiu, ar Tangle teezer ar Dessata, o gal ikoo, jie labai moderniai atrodo :)

    ---
    http://beautybyzivile.blogspot.lt/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šlapius plaukus šukuoti tikrai galima.
      Ar šepetys atsparus karščiui? Turi galvoje džiovinant džiovintuvu? Aš džiovintuvu nedžiovinu plaukų jau labai labai ilgą laiką ir tikrai nebandžiau, negaliu pasakyti. Kažkaip man net toks klausimas nekilo ;-P
      Aš neišsirenku kuris man geresnis: jei plaukai storesni, manau dessata geriau iššukuotų. Bet TT yra švelnesnis galvos odai ir plaukams. O Ikoo man labai panašus į Dessata savo šereliais.

      Panaikinti
    2. Aha, džiovinant džiovintuvu :) Aš mėgstu pašukuoti, man taip gražiau išdžiūva :)
      na gal išsirinksiu kažkurį artimiausiu metu :))

      Panaikinti
    3. Na, va... Kaip sakiau džiovintuvu nedžiovinu jau labai ilgai, tai pasakyti negaliu.
      Seksiu įrašus tavo bloge ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą