L'OCCITANE "Verveine Agrumes" citrusinės verbenos dušo želė

L'Occitane dušo želės turi nuostabius aromatus. Per pastaruosius metus išbandžiau galybę įvairių kvapų šios kompanijos dušui skirtų produktų ir aš vis dar mėgaujuosi kiekvienu nauju išbandytu kvapu... Šį kartą aš išbandžiau (ir beveik baigiau) citrusinės verbenos aromato dušo želė su nuostabiu žvalumą suteikiančiu kvapu.

"Paprastumo esmė yra eliminuoti nereikiamybę, tam, kad būtinybė galėtų egzistuoti"
Hans Hoffman

Pagaliau aš jaučiuosi visiškai pasiruošusi pavasario pokyčiams savo šeimos gyvenime. Šiandien mano namus pasiekė paskutiniai siuntinukai su kūdikiui reikalingais daiktais. Viskas, aš turiu viską, kas būtina, o visa kita tikriausiai namuose atsiras vėliau, kai kažko prireiks. Iš tiesų kūdikio atsiradimas yra milžiniškos finansinės išlaidos: aš niekad negalvojau, kad viskas mažyliams tiek daug kainuoja. Oho, net ir bandant prekes įsigyti pigiau susidarė milžiniška suma... Vėliau tikriausiai tos išlaidos bus mažesnės, na bent jau ne tokios didelės vienu kartu...

Iš tiesų aš rašau šiuos kelis sakinius, ir vis galvoju, ar jums įdomu? Manau, kad skaitant grožio tinklaraštį tikriausiai nereiktų rašyti apie kūdikį? Tačiau šiomis dienomis aš jau gyvenu tik būsimu kūdikiu ir laukimo momentu. Tad tikriausiai keli sakiniai tinklaraštyje jums labai netrukdys? Tikiuosi 😊



Produktas: L'OCCITANE "Verveine Agrumes" citrusinės verbenos dušo želė
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: ne itin saugi sudėtis
Tūris: 70 ml, 250 ml
Kaina*: 70 ml - 5,50 EUR (19 Lt); 250 ml - 14,50 EUR (50,07 Lt)
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse arba internetinėje parduotuvėje ČIA

Ką žada gamintojas: Verbena - mažas krūmelis, nusėtas dantytais lapais ir žiedais, savaime auga visame Viduržemio jūros regione. Verbena, dar žinoma kaip „užkerėta", „raganos" arba „viską išgydanti" žolelė, kvepia viliojančiu citrininiu aromatu. Tai yra stebuklingas ir nuostabus augalas. Romėnai lygino šią žolelę su Venera, tikėdami, kad ji turi galios vėl įžiebti gęstančios meilės ugnį.

Citrusinės verbenos dušo želė, kurios sudėtyje yra organinės verbenos, greipfrutų ekstraktų ir citrinų aliejaus, švelniai prausia odą pakvėpindama subtiliu ir nepaprastai gaiviu Viduržemio jūros šalių vaisių aromatu.
Augalinis putojantis pagrindas neerzina netgi jautrios odos.


Dušo želė pakuotė pagaminta iš labai tvirto, skaidraus plastiko. Kaip ir verbenų dušo želė, buteliuko pakuotė yra tarsi ne ant priekio (didžiausios plokštumos), o ant šono. Minimalistinė geltona etiketė su sidabriniu verbenos lapeliu ir keliais užrašais. Ant abiejų skaidrių šonų įspaustas dailus verbenos lapelis, kuris man labai patinka. Pakuotės dizainas puikus.

Ir viskas būtų gerai, jei ne mažutis ir labai nepatogus dangtelis, kurį norint atidaryti galima lengvai nusilaužti nagus. Tad jei dangtelis būtų kitokios formos - visa pakuotė būtų tobula.


Kvapas. Dušo želė kvapas nepaprastai nuostabus: aš užuodžiu rūgščias citrinas ir šiek tiek kartokus greipfrutus. Iš tiesų kvapas labai primena verbenos dušo želė, tačiau šios, citrusinės verbenos želė kvapas gerokai gaivesnis, intensyvesnis. Jei prieš tai naudota verbenos dušo želė suteikdavo energijos, tai ši buvo tiesiog žvalumo bomba.

Konsistencija. Dušo želė gelsvos spalvos, skaidri ir gelinės konsistencijos.


Sudėtis: Aqua/ Water**, Sodium Laureth SulfateCocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, PEG-7 Glyceryl CocoatePEG-40 Hydrogenated Castor OilParfum/ Fragrance, Sodium Benzoate, Potassium SorbatePEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Water**, Lippia Citriodora Leaf Extract*, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil**TocopherolLimonene, Citral, GeraniolCI 19140/Yellow 5 Lake, CI 17200/ Red 33.
* ingredientai iš organinių ūkių
** natūralūs organiniai ingredientai


Poveikis. Dušo želė gerai putoja, švelniai ir švariai prausia kūno odą. Nepastebėjau, kad produktas nors kiek sausintų kūno odą, tačiau kartu jos tikrai nedrėkina, ar neteikia jokio kito labai pastebimo efekto. Tačiau pats maloniausias be abejonės yra aromatas, suteikiantis ne tik energijos, tačiau ir žvalumo, nuteikiantis maloniai ne tik ankstyvais rytais...


Man ši dušo želė pasirodė labai panaši į verbenų dušo želė, skiriasi tik kvapas ir sudėtis. Jei reiktų pasirinkti vieną iš verbenos ar citrusinės verbenos - be abejonės rinkčiausi citrusinės verbenos - jos kvapas namo uoslei malonesnis, nors sudėtis ir yra šiek tiek prastesnė.




Ačiū, kad skaitote,

Žvalių žiemos rytų,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau.

Komentarai

  1. Kudikis smagus dalykas. Galima rasyti apie ji ir rasyti. Vat manau neuzilgo atsiras rublika...priemones kudikiui.
    O vat jei pereinant prie duso zeles kazkaip as visada linkusi ant ju pataupyti...atrodo tik vat nuplauni ir nebelieka...tai kam tada isleisti 15 € o jei pagalvujus apie litus visi 50..kazkaip daugokai atrodo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Atsirastų tik, jei domintų skaitytojas, o šiaip tikrai neplanuoju :)
      Aš irgi manau, kad dušo želė galima naudoti ir pigesnę, svarbu, kad neerzintų odos. Šią gavau su grožio dėžute. Visgi, manau, kad kartas nuo karto tikrai galima pasilepinti prabangiau ir maloniau kvepiančiu produktu ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą