L'OREAL Paris "True Match Super Blendable" makiažo pagrindas "C2 Rose Vanilla"

Jau senokai jums rodžiau ir pasakojau apie makiažo pagrindus. Šiek tiek apmažinusi pustuščius buteliukus aš skubu pristatyti visų laikų mėgstamiausią makiažo pagrindą iš L'Oreal Paris. Tikriausiai jau nieko nenustebinsiu True Match makiažo pagrindu, bet vistiek noriu apie jį papasakoti.

"Geriausi dalykai gyvenime yra nemokami;
labai geri dalykai yra labai brangūs"
Coco Chanel 



Produktas: L'OREAL Paris "True Match Super Blendable" makiažo pagrindas "C2 Rose Vanilla"
Gamintojas: "Loreal". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: sulyginti veido spalvą, išlyginti netobulumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nepastebėjau trūkumų, nebent keli vidutinio saugumo ingredientai
Tūris: 30 ml
Kaina*: 14,87 EUR (51,34 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Douglas, Kosmada ir kitur

Ką žada gamintojas: Skystas makiažo pagrindas tobulai pristaiko prie Jūsų odos spalvos. Ypač švelni ir lengva kreminė formulė nepriekaištingai padengia odą ir paslepia bet kokius netobulumus.  Rezultatas: natūrali, gyvybinga ir švytinti oda.
True Match ypač tyra sudėtis sukurta taip, kad maitintų odą. Sudėtyje esantis Vitaminai B ir E bei glicerinas suteikia odai sveikumo ir gyvumo. Poros neužkemšamos, nes sudėtyje nėra aliejų ar kvapiųjų medžiagų.
Kiti galimi atspalviai:
  • Šilti (W): W1 (Golden Ivory), W2 (Golden Vanilla), W3 (Golden Beige), W4 (Golden Natural), W5 (Golden Sand), W7 (Golden Amber), W8 (Golden Cappuccino).
  • Neutralūs (N): N1 (Ivory), N2 (Vanilla), N3 (Creamy Beige), N4 (Beige), N5 (Sand), N6 (Honey), N6.5 (Caramel), N7 (Amber), N8 (Cappuccino), N9 (Cacao)
  • Šalti (C): C1 (Rose Ivory), C2 (Rose Vanilla), C3 (Rose Beige), C5 (Rose Sand), C7 (Rose Amber)


Skaidraus stiklo buteliuko pakuotė net ir būdama stiklinė nėra pernelyg sunku, todėl bet kur keliaujant galima tiesiog įsimesti į kosmetikos krepšelį. Kai noriu atrodyti puikiai, visuomet, išvykusi kelioms dienoms įsimetu būtent šį makiažo pagrindą. Stiklinis buteliukas šiek tiek susiaurintas ties viduriu, kas iš tiesų palengvina laikymą rankose - tiesiog maloniau paimti pakuotę ir dėl kvadratinių kraštinių.

Skaidrus, gana didelis plastiko dangtelis slepia metalo imitacijos, sidabro spalvos plastikinę pompą. Aš esu sunaudojusi daugybę šio makiažo pagrindo buteliukų, tad puikiai žinau, jog pompa puikiai veikia nuo pat naudojimo pradžios iki pačios pabaigos. Tiesa, dangtelis su pompa nenusisuka: dabar susimąsčiau, ar nenusisukdavo ir anksčiau? Nes kiek pamenu niekad neturėjau jokių problemų išnaudoti makiažo pagrindą iki pat paskutinio lašo iš šios pakuotės.


Kvapas. Nors gamintojas teigia, kad makiažo pagrindas neturi jokio kvapo, tačiau turiu pažymėti, jog kosmetinis kvapas tikrai jaučiasi tik išspaudus iš buteliuko, tačiau dingsta iš karto paskirsčius ant odos. Bet jau vėliau aš jo nebejaučiu.


Konsistencija. Makiažo pagrindas kiek skystesnės konsistencijos, nei prieš tai naudoti pagrindai: aš sakyčiau kas vidutiniškai skystas, nes nėra nei košelės tirštumo, nei itin skystas. Kiek į skystesnę pusę.


Sudėtis: Aqua/ Water, Isododecane, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cyclohexasiloxane, PEG-10 Dimethicone, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Dimethicone, Isoeicosane, Disteardimonium Hectorite, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Sodium Chloride, Polyglyceryl-4 Isostearate, Hexyl Laurate, C9-15 Fluoroalcohol Phosphates/ C9-15 Fluoroalcohol Phosphate, Isostearyl Neopentanoate, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Tocopherol, Panthenol, Methicone.
May contain: CI 77891/ Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77499, CI 77492/ Iron Oxides, Mica, CI 19140/ Yellow 5 Lake, CI 15850/ Red 7.


Poveikis. Prieš įsigyjant makiažo pagrindo atspalvį, gali būti kiek sudėtinga išsirinkti tarp gausybės atspalvių, tačiau iš esmės viskas paprasta. Pirmiausia, visi atspalviai yra suskirstyti į šaltus (C), neutralius (N) ir šiltus (W) atspalvius. Kartą buvo nusipirkusi šilto atspalvio pagrindą, kuris ne tik netiko mano veido atspalviui, nes turėjo geltonumo, tačiau man atrodo, kad tą kartą nusipirkau ir per tamsų man. Taigi, mano atspalvis šaltas. Ir kai jau žinote, iš kurios grupės reiktų rinktis, tiesiog reikia išsirinkti tamsumą. Čia irgi gana paprasta: 1 - šviesiausias, 2-kiek tamsesnis ir taip iki tamsiausio atspalvio, kuris grupėje didesnis. Iš tiesų, jūs tikriausiai puikiai tą žinote, tačiau aš nusprendžiau parašyti, dėl visa ko: su keliais pirmais buteliukais man prireikė laiko, kol perpratau visą sistemą, tad galbūt kažkam, kas to nežino, palengvinau L'oreal skystos pudros pasirinkimą?

Rezultatas prieš ir po padengimo. Ant veido dešinėje tik L'Oreal True Match makiažo pagrindas.
P.S. atsiprašau už nekaip atrodančią odą: pastaruoju metu (tikriausiai hormonų dėka) ji visiškai kvailioja

Taigi, aš visuomet renkuosi C2 atspalvį, kuris vadinasi "Rose Vanilla", nors žiemai mielai naudočiau C1 (Rose Ivory), o vasarai tikriausiai geriau tiktų C3 (Rose Beige), tačiau rinkausi tarpinį variantą, kuris tiktų tiek vasaros, tiek žiemos metu, ir iš tiesų, atspalvis man universalus visus metus, taip nereikia pirkti dviejų buteliukų. Žinau, tai tikriausiai nelabai gerai, bet čia aš, tiesiog nenoriu turėti kelias vienodas skystas pudras skirtingiems sezonams, todėl renkuosi vidurinį variantą. Be to, pastebėjau, kad padengus pudrą ant veido, po kiek laiko ji šiek tiek pakeičia spalvą ir geriau prisitaiko prie veido atspalvio (nuotrauka iš karto po padengimo).


Taigi, atspalvis tolygiai gražiai padengia veido odą. Jei kalbant apie maskavimą, sakyčiau, kad makiažo pagrindas turi vidutinį maskavimą. Tai tikrai nėra ta sunki pudra, atvirkščiai, priemonė visiškai lengvutė ant odos, tačiau su vidutiniu maskavimu: kai kuriuos netolygumus paslepia ir užmaskuoja, tačiau gilesniems reikalingas atskiras maskuoklis (dažniausiai tiesiog pamaskuoju paakius su Rimmel maskuokliu). Tiesa, galite pabandyti pudrą pasluoksniuoti ir padengti storesnius sluoksniu, kur norisi geresnio maskavimo, nes ji labai puikiai sluoksniuojasi. Tačiau aš dažniausiai vistiek dengiu maskavimo priemonę, taip atrodo patikimiau.

Pilnas makiažas dirbtinis apšvietimas

Padengus priemonę veidas išlieka matinis, sulyginama visa oda ir atrodo tokia tolygi, švelni. Bet šauniausia, kad ji atrodo natūrali, gaivi ir gyvybinga. Žinoma, mano raukšlelių aplink akis ji tikrai neįveikia, bet jų neįveikia ir nemaskuoja joks makiažo pagrindas. Aš įsivaizduoju, kad maskavimas turėtų būti itin stiprus, o šiuo metu aš tikrai nenoriu juokauti su veido poromis ir jas kimšti sunkiomis priemonėmis. Jau ir šiaip pastebėjau, kad oda tapo itin įnoringa: poros greičiau kemšasi, tačiau kartu sausėja oda itin greitai. Tiesa, jei prakalbome apie išsausėjimus: ši pudra juos puikiai paslepia ir dar labiau neišryškina.

Pilnas makiažas (natūralus apšvietimas) su makiažo pagrindu: atrodo natūraliai ir puikiai ar ne?
P.S. tai dieninis ir labai lengvas makiažas: pastaruoju metu mėgstu būtent tokius

Makiažas puikiai atrodo ir išlieka ant odos visą, apskritai visą dieną. Aš nepastebėjau, kad jis kažkur pasitrintų, netolygiai nusivalytų ar kiltų kokių kitų problemų. Tiesa, man patinka, kad net liečiant veido odą jis nepersineša ant rankų ir visko, prie ko prisiliečiu (kas irgi dažnokai pasitaiko su makiažo pagrindais), tad ir dėl šios savybės, o aš tikrai dažnai liečiu savo veido odą, aš dar labiau myliu savo L'Oreal True Match makiažo pagrindą. O ką manote jūs?

Tiesa, žinote, kaip kartais kai kurių makiažo pagrindų reikia daug vienam kartui ir jie gana greitai senka buteliuke? Tai va, šito makiažo pagrindo reikia visiškai nedaug visam veidui padengti. Iš mano ankstesnės patirties ir dabartinio priemonės tuštėjimo buteliuke tempo galiu pasakyti: jos pakaks ilgam.


Esu išbandžiusi daug įvairių makiažo pagrindų ne tik per pastaruosius tinklaraščio rašymo metus, tačiau ir apskritai tai mėgstamiausias visų laikų mano makiažo pagrindas: puikus dengimas, geras maskavimas, gerai sluoksniuojasi, ilgai išlieka, tobulai atrodo.
P.S. tai senoji šio pagrindo pakuotė. Sako, kad naujoji, atnaujinta makiažo pagrindo formulė dar geresnė. Turiu kelis mėginius ir bus įdomu jį išbandyti, tiesa, nauji mėginiai man atrodo bus per tamsaus atspalvio.




Ačiū, kad skaitote,

Pailsėkite,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai