NUXE "Huile Prodigieuse" multi-purpose dry oil - daugiafunkcinis veido, kūno ir plaukų aliejus

NUXE kompanijos gaminiai rinkoje vertinami kaip itin geros kokybės produktai. žinoma, už gerą kokybę, reikia mokėti ir atitinkamą kainą, tad šiandien dar vienas įrašas, apie šios kompanijos gaminį: šį kartą pasakoju apie daugiafunkcinį aliejų be blizgesio.

"Geriau vargšas, bet gerbiamas; negu turtingas, tačiau niekinamas"
Vokiečių liaudies patarlė


Produktas: NUXE "Huile Prodigieuse" multi-purpose dry oil - daugiafunkcinis veido, kūno ir plaukų aliejus
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: drėkinti, maitinti, minkštinti ir ššvelninti veido ir kūno odą bei plaukus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: šilkinės odos efektas
Labiausiai nepatiko: aliejuko kvapas
Tūris: mano turimos mini pakuotės kiekis 10 ml. Pilno dydžio pakuotės - 50 ml; 100 ml
Kaina*: priklausomai nuo kiekio:
- 50 ml -  £17,00 arba 25,51 EUR (88,08 Lt);
- 100 ml - £28,00 arba 37,08 EUR (128,03 Lt)
Kur galima įsigyti: Lookfantastic, Feelunique

Ką žada gamintojas: Huile Prodigieuse yra sausas aliejus su unikalia formule, kurioje yra 30% prabangių aliejų ir vitamino E, kurie maitina, atstato ir švelnina, minkština veido, kūno odą ir plaukus vos po vieno naudojimo. Plaukams suteikia glotnumo ir apimties. Aliejus tinkamas visiems odos tipams ir visoms amžiaus grupėms (nuo 36 mėnesių amžiaus).

Naudojimas: padenkite ant veido, kūno ar plaukų visus metus, tiek vasarą, tiek žiemą.


Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Skaidraus stiklo buteliuko pakuotė užsukta aukso spalvos dangteliu su srėgiais. Buteliukas atrodo dailiai ir elegantiškai ir man labai patinka tas paprastumas. Tik labai nepatogu, kad atsukus dangtelį atsiveria buteliuko anga ir nėra jokio, dozavimą palengvintų dozavimą. Man kažkur užsifiksavo, kad 100 ml pakuotė turi pompytę dozavimui, kai tuo tarpu 50 ml tokios pompytės neturi. Gaila, ji labai palengvintų dozavimą ir leistų išvengti produkto perdozavimo, bei naudotųsi gerokai taupiau.


Kvapas. Gamintojas teigia, kad aliejukas perfumuotas kvepalų aromatu, tačiau, kaip ir anksčiau bandytame to paties gamintojo daugiafunkciniame aliejuke su blizgučiais, aromatas man nepatiko. Man jis lygiai taip pat asocijuojasi su žalių pupų anksčių aromatu, bet reikia pripažinti, kad yra gerokai silpnesnis ir švelnesnis, nei jo brolis blizgusis aliejukas.

Konsistencija. Aliejus angliškai pavadintas sausu aliejumi, tik aš niekaip negaliu suprasti, kodėl? Nes jis aiškiai paprasto, gan skysto aliejaus tirštumo ir lengvos, vos vos matomos geltonos spalvos.


Sudėtis: gamintojas pilnos sudėties nepateikia
Teigiama, kad sudėtis 96% netūralių ingredientų be konservantų.
Sudėtyje yra 6 augaliniai aliejai: makadamijų, lazdyno riešutų, migdolų, kamelijų, vaistinės agurklės ir jonažolės.


Poveikis. Aliejuką ant kūno odos tepiau sukamaisiais judesiais. Jis labai greitai susigėrė, galbūt todėl, kad jau išmokau kūnui tokiu produktus naudoti mažesniais kiekiais. Aliejukas labai gerai drėkina odą, ją pamaitina ir minkština.

Taip pat šį kartą išbandžiau priemonę ir savo plaukams: tai veikia daugmaž kaip ir kiti plaukų aliejai: drėkina, glotinina plaukus. Plačiau aprašyti negaliu, nes bandžiau tik kartą, ir stengiausi koncentruotis į poveikį odai. Juk mano turimos pakuotės kiekis labai nedidelis...

O va veido odai tepti nerizikavau: pastaruoju metu ji pajautrėjo ir labai kvailioja, todėl turiu būti labai atsargi, norint išvengti sudirgimų, spuogų, paraudimų ir kitų problemų.


REZIUMĖ.


PRIVALUMAI:

+ daili, elegantiška produkto pakuotė;
+ kvapas neišlieka itin ilgai;
+ greitai susigeria į odą;
+ drėkina odą;
+ maitina odą;
+ švelnina ir minkština odą;
+ glotnina ir drėkina plaukus.

TRŪKUMAI:
- nepatogu, kad nėra dozavimo angos;
- aukšta kaina;
- Lietuvoje neparduodamas, reikia siųstis;
- nelabai malonus uoslei kvapas;
- nepateikiama produkto sudėtis, todėl iš tiesų neaišku, ką tepame ant savo odos.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai