CATRICE "Defining Blush" skaistalai "090 Mandy-rine"

Šiandien dar noriu papasakoti apie nuostabius skaistalus iš Catrice, kurie labai natūraliai atrodo ir suteikia veidui tiek lengvą, tiek (labiau paryškinus) intensyvų efektą.

"Jei nepasiklysi, didelė tikimybė, kad niekad nebūsi atrastas"
Citata, autorius nežinomas

Iš tiesų, man labai gaila, kad anksčiau neatradau Catrice "Defining" skaistalų, kurie pasižymi ne tik gera pigmentacija, bet ir ryškiomis, intensyviomis spalvomis ir gana plačiu jų spektru. Aš mačiau, kad šie skaistalai išimami iš prekybos, tačiau man atrodo, kad kompanija nusprendė atnaujinti atspalvių paletę, bet neatsisakyti šio produkto apskritai. Kol kas Catrice stende šių skaistalų net keliose parduotuvėse nemačiau. Bus aiškiau, kai pasipildys naujais gaminiais. Visgi, šio produkto stenduose laukiu. O gal dar kažkur yra priemonių likučių?



Produktas: CATRICE "Defining Blush" skaistalai "090 Mandy-rine"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: paryškinti skruostus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: byra
Tūris: 5 g
Kaina*: 3,79 EUR  (13,09 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: ŽAVINGI SKRUOSTAI. Itin lengvos tekstūros, sodrių atspalvių skaistalai su vitaminais C ir E itin lengvai pasiskirsto ant odos, suteikia gaivų akcentą, paryškina skruostikaulių liniją ir padeda suteikti veidui norimą formą. Neįtikėtina makiažo detalė!
Galimi pasirinkimai:
  • 020 Rose Royce;
  • 025 Pink feat. Coral;
  • 040 Think Pink;
  • 080 Sunrose Avenue;
  • 100 Rose Couture;
  • 110 Legend-berry.


Visiškai skaidri, plastikinė skaistalų pakuotė man primena ledo kubelyje įšaldytą dailią ir ryškią skruostų spalvą. Plastikas geros kokybės, itin skaidrus ir gana storas, atrodo dailiai. Tik dangtelio uždarymo vietoje, kurioje yra varžteliai, šiek tiek kliba ir neatrodo labai patvarūs, tačiau net ir jei nulūž, man negaila, - priemonės kaina iš tiesų nedidelė ir smagu, kai gamintojai labiau orientuojasi į patį gaminį, o ne į pakuotę.

Visa produkto informacija yra kitoje pusėje, ant dugno priklijuotame lipduke, visa, išskyrus sudėtį.


Kvapas. Skaistalai turi silpną dekoratyvinių kosmetikos priemonių kvapą, kurį aš visad vadinu mica kvapu. Tas kvapas priemonėje jaučiamas, bet skaistalus paskirsčius ant odos aromatas labai greitai išsisklaido ir jo visai nelieka.

Konsistencija. Priemonė šilko švelnumo, lengvai ant odos slystančios, minkštos konsistencijos. Priemonė trinant tarp pirštų labai švelni, vidutiniškai drėgna, maloni liesti.


Sudėtis: TALC, MICA, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, MAGNESIUM STEARATE, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, OCTYLDODECYL STEARATE, PEG-8, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 15850 (RED 6 LAKE / RED 7 LAKE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Skaistalai sudėti stačiakampės formos lizde, o paviršius puoštas tiesiomis, įvairių krypčių linijomis. Žinoma, toks raštas labai greitai nusidėvi, tačiau man toks paviršius yra malonus akiai ornamentas ant kosmetikos priemonių.


Mano turimo atspalvio "090 Mandy-rine" skaistalai yra prislopinto apelsino ar abrikoso atspalvio. Jei spalvos padauginama, ji atrodo oranžinė ant mano itin šviesios veido odos, todėl šį atspalvį reiktų dengti atsargiai ir lengva ranka paskirstyti, norint atrodyti padoriai. Aš manau, kad toks atspalvis labiausiai tiktų šilto atspalvio, įdegusiai veido odai. Kai spalvą pavyksta lengvai padengti ir dailiai paskirstyti, ji suteikia skruostams natūralų persikinį, matinį atspalvį.

Labai, labai švelnus efektas, vos vos prisilietus prie skruostų (daugiau dienos metu man nesinori).

Vertinant skaistalus, reikia pasakyti, jog jie labai geros pigmentacijos, lengvai tolygiai pasisikirsto, bet, kaip jau minėjau, reikia dozuoti pakankamai. Aš pastebėjau, kad juos imant šepetėliu, jie šiek tiek byra ir sukuria papildomų dalelių. Priemonės ant skruostų atrodo natūraliai, ir jei norima, labai lengva išgauti ir super ryškų ir labai lengvą efektą.

Ant veido skaistalai išsilaiko ilgai, bene visą dieną, o ir paryškinti spalvos intensyvumą esant reikalui labai paprasta.


Geros pigmentacijos, malonios konsistencijos, natūraliai atrodantys skaistalai, kurie išlieka beveik visą dieną. Man ši priemonė labai patinka - rekomenduoju pasižvalgyti parduotuvėse.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai