CLEANIC gaivinančios drėgnos servetėlės "Antibacterial"

Apie drėgnas servetėles aš nelabai noriu pasakoti, juolab, kai jos neskirtos makiažo valymui, o tik odos gaivinimui ir nešvarumų šalinimui. Bet šios man labai patiko, ir aš negaliu nepapasakoti apie tai, kokios superinės jos yra. Trumpai, gerai?

"Tu nusipelnei būti mylimas tinkamu būdu ir dėl atitinkamų priežasčių"
Citata, autorius nežinomas



Produktas: CLEANIC gaivinančios drėgnos servetėlės "Antibacterial"
Gamintojas: "Harper Hygienics S. A.". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: valyti ir dezinfekuoti rankų ir kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai ir švariai valo bei gaivina kūno ir rankų odą
Labiausiai nepatiko: neįveikia makiažo ( ir tam neskirtos)
Kiekis: 15 vnt.
Kaina*: 0,64 EUR (2,21 Lt)
Kur galima įsigyti: prekybos centrų kosmetikos skyriuose

Ką žada gamintojas: Drėgnos servetėlės Cleanic Antibacterial su antimikrobiniu skysčiu skirtoms rankoms ir kūnui. Dermatologiškai patikrintos. Ph neutralus odai. Venkite patekimo į akis.


Drėgnos servetėlės supakuotos labai įprastoje tokiam gaminiui pakuotėje: plastikinis maišelis užklijuojamas lipnia skaidria plėvele, pro kurią ištraukiamos servetėlės ir apsaugo produktą viduje nuo išsausėjimo. Servetėlių pakuotės dizainas labai minimalus, lengvas ir vandens paveiksliukas ant pakelio simbolizuoja drėgmę ir gaivą.

Ant pakuotės kitos pusės nurodyta visa reikalinga informacija: sudėtis, trumpas aprašymas bei galimos naudojimo paskirtys.

Kvapas. Servetėlių kvapas malonus uoslei, tačiau, reikia pripažinti gana intensyvus ir stiprus. Tai greičiau kosmetinis, gana gaivus ir šiek tiek saldus kvapas, kuris ir ant odos išlieka ilgiau, nei įprastų kosmetinių drėgnų servetėlių aromatas.

Konsistencija. Veikliosios produkto medžiagos prisotintos į medvilninę servetėlę. Pati medvilnės servetėlė nėra lygi, ji tarsi išmušta nedidelėmis apvaliomis duobutėmis, bet nėra visiškai kiaura, tiesiog visos skylutės kiek plonesnės.


Sudėtis: Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Cetylpyridinium Chloride, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.


Poveikis. Drėgnos servetėlės yra neskirtos veido odai: manau jos tikrai ją dirgintų ir galbūt kiek sausintų. Ant pakuotės šono nurodoma, kad servetėlės naudingos keliaujant automobiliu vasarą. skrendant lėktuvu, iškylaujant, keliaujant pėsčiomis, atostogaujant ir tinkamos naudoti tiek karštu, tiek lietingu oru. Tiesą sakant servetėles įsigijau vasaros pabaigoje ir jos iki pat sausio mėnesio prabuvo automobilyje, naudojamos tik retkarčiais, reikalui esant. Per tiek laiko jos nei išdžiūvo, nei išsausėjo, nei kaip kitaip pasikeitė, nors ir išgyveno minusinę temperatūrą ir didelius karščius automobilyje. Apie jas net nesiruošiau pasakoti, bet ar žinote kitas servetėles, kurios išgyventų temperatūros pokyčius ir per tiek laiko neišdžiūtų? Jau vien dėl šios funkcijos jos vertos dėmesio. Dauguma automobilyje gyvenančių drėgnų servetėlių, su tokiu uždarymu, išdžiūva per 30-60 dienų ir jas tenka mesti lauk, o čia - daugiau nei pusmetis ir nieko... Va dabar parsinešiau į namus iš automobilio ir pabaigsiu jas sunaudoti valydama rankas, kai fotografuoju kosmetiką, nes vienaip ar kitaip, atšilus orams norėsiu naujos ir šviežios pakuotės.

Su šiomis servetėlėmis aš bandžiau valytis veidą, kai buvo karšta, ir man visai nepatiko. Valant pažastis, man jos šiek tiek dirgino odą, o rankoms, kaklui, pėdoms idealu. Ir reikia pripažinti, kad drėgnas servetėles gerokai maloniau naudoti kai karšta, nei šaltu oru.

Apie makiažo šalinimą aš tikrai nekalbėsiu, nes jos skirtos tikrai ne makiažui šalinti. Visgi, artėjant karštiems orams mano automobilyje tikrai apsigyvens tokia pakuotė, o ir į rankinę tikriausiai įkraustysiu panašią (jei tai nebus kūdikiams skirtos servetėlės 😊 ).


Super geros servetėles, skirtos visur, kur reikia tiek rankoms, tiek kūnui. Beje, dėl nelabai saugios sudėties tokias servetėles rekomenduoju naudoti tik suaugusiems ir vyresniems vaikams, o kūdikiams rinktis saugesnes, jiems tinkamas priemones.




Ačiū, kad skaitote,

Išlikite nuostabios,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai