ESSENCE "Colour & Go" nagų lakai: "58 frozen queen" ir "68 high spirits"

Nostalgija kartais aplanko mus visas... nesenai tvarkiausi kosmetikos lentynas ir ištraukiau senuosius Essence nagų lakų buteliukus, kurie man labai patiko ir kuriais dažnai lakavau nagus. Šį kartą kviečiu nostalgiškam įrašui apie kai kurias senienas. Ar prisimenate šiuos buteliukus? O gal dar pačios turite namuose?

"Tai šiek tiek nostalgiška, ir tai yra puiku"
Gregory Casale

Aš dažnai prisimenu senuosius Essence nagų lakus: jų pakuotės buvo nedidelės ir patogios, o mažais šepetėliais buvo galima pasiekti visas nago vietas. Be to, ir kaina buvo mažesnė, kad ir už nedidelio tūrio pakuotes aš galėčiau mokėti tiek pat, kiek už dabartines, bet nedideli kiekiai suteikia realesnę tikimybę, kad juos sunaudosime ir neteks pusę pakuotės mesti lauk. Pritariate? Žinoma, šiandien šie buteliukai ir nagų lakai senienos ir jau senokai pamirštos, tačiau šiandien kviečiu pasinerti į nostalgiškus prisiminimus...



Produktas: ESSENCE "Colour & Go" nagų lakai: "58 frozen queen" ir "68 high spirits"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: suteikti nagams spalvą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nedidelio, idealaus kiekio pakuotės
Labiausiai nepatiko: sunku tolygiai padengti
Tūris: kiekvienas po 5 ml
Kaina*: kainuodavo apie 4,49 Lt kiekvienas (apie 1,29 EUR)
Kur galima įsigyti: anksčiau būdavo parduodama Drogas, Eurokos


Ką žada gamintojas: plokščias šepetėlis ir greitai džiūvanti formulė: madingi nagų stiliai per kelias sekundes!



Man daug labiau nei dabartinės, kriaušės formos pakuotės, patiko senosios Essence Colour & Go nagų lakų pakuotės. Jos yra nedidelio kiekio, vadinasi, mokėdama už produktą su mažesniu kiekiu, aš turiu daugiau šansų išnaudoti visą produktą iki galo, o ne išmesti pusę produkto lauk. Pačią formą tikriausiai puikiai pamenate: apvalus tiesus buteliukas su tiesiu, apvaliu dangteliu: kaip ir nieko neįprasto.

Ir iš senųjų pakuočių man norisi pagirti nedidelius, bet labai patogius šepetėlius. Tokiais daug geriau ir patogiau padengti nago plokštelę ir prieiti prie sunkiau prieinamų nago guolio ir nago šono vietų. Man asmeniškai toks šepetėlis buvo gerokai patogesnis, nei dabartiniai, kurie palyginus yra dideli, kad ir šiek tiek užapvalinti kampuose.


Konsistencija. Nagų lakų konsistencija mažai kuo skiriasi nuo dabartinių: vidutinio tirštumo nagų lakas. Greičiausiai daugiausiai skiriasi pakuotė bei formulė.

Sudėtis: nagų lakų sudėties rasti nepavyko.


Poveikis. Nagų lakai gana gražiai ir labai lengvai skirstosi ant plokštelės. Atspalviams galima naudoti ir vieną sluoksnį, bet optimaliausias variantas yra dengti 2 sluoksnius, siekiant išgauti ryškų ir intensyvų efektą. Spalvų pigmentacija gera, o visus kitus skirtumus aprašysiu prie kiekvieno atspalvio atskirai.

Atspalvis: "58 frozen queen"

"58 frozen queen": pirmas nagų lako sluoksnio padengimas buvo permatomas ir mano skoniui nelabai patiko, todėl aš rekomenduoju šio lako naudoti 2 sluoksnius, jei jums nepatinka permatomos spalvos. Pats atspalvis yra beveik baltos spalvos su melsvais tonais, tarsi šąlančio ledo spalva (nors, nesu tikra, kad ji man būtent tai ir primena). Tai šaltas atspalvis su dailia, akies nerėžiančia spalva. Visgi, akivaizdus šio atspalvio minusas yra tai, kad ant nagų lako plokštelės jis dengiasi su tarsi vertikaliais dryžiais, kurių išlyginti neįmanoma. Galbūt pagelbėtų viršutinis skaidrus nagų lako sluoksnis, bet man jie nepatinka ir aš juos naudoju labai retai.

Atspalvis: "68 high spirits"

"68 high spirits": atspalviui visiškai pakanka vieno sluoksnio, bet vėlgi, aš dengiau du. Tai šiek tiek blizgių dalelių turintis atspalvis, kurį būtų galima prilyginti chaki atspalviui arba alyvuogių žalumo spalvai. Man tai labiau rudens atspalvis, tačiau mielai juo lakuoju nagus visu šaltuoju sezonu. Atspalvis dengiasi labai tolygiai, jokių trūkumų nesimato, nesidengia ruoželiais ir greitai džiūva.


Man daug labiau patiko senieji Essence nagų lakai, kurie laikė lygiai taip pat kaip senieji (apie 5-7 dienas) ir dengėsi taip pat gerai, tačiau senieji buvo parduodami mažesnio kiekio buteliukuose ir žemesne kaina, tai leidžia tikėtis, kad nagų lakus spėsiu išnaudoti iki galo prieš jiems sugendant. jau nekalbu apie patogesnę pakuotę.

PRIVALUMAI:
+ nedidelio tūrio pakuotė (mažesnė nei dabartinės "Colour and Go")
+ paprasti buteliukai;
+ lengvai identifikuojama spalva pagal dangtelio spalvą;
+ labai patogus, mažytis aplikatorius - šepetėlis;
+ vidutinio tirštumo konsistencija;
+ tolygiai skirstosi ant nagų lakų;
+ "high spirits" atspalviui pakanka vieno sluoksnio;
+ gera pigmentacija;
+ laiko 5-7 dienas;
+ maža kaina;
+ po ilgo laiko (nuo pirkimo dienos) nagų lakai vis dar idealiai atrodo ir yra idealios konsistencijos, nepasikeitė nei spalva, nei tirštumas, nei kvapas nei niekas.

TRŪKUMAI:
- sudėties nėra ant buteliukų pakuočių;
- mano turimam "frozen queen" atspalviui reikia 2 sluoksnių, nes jis su vienu yra permatomas;
- 'frozen queen" dengiasi netolygiai.




Ačiū, kad skaitote,

Trupučio nostalgijos palinkėsiu ir jums, mielosios,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Ta alyvuogiu zalumo spalva labai grazi. Tikrai pritariu tam, kad kur kas geriau yra mazi lako buteliukai. Geriau keli mazi, nei vienas didelis. Vis tiek gi pabosta lakuoti viena spalva..o kai prisikaupia per daug tenka ka nors ismesti nepabaigus. Pas manikiurininke esu nusiziurejusi, kad ji lakuoja nagus su septeliu ilgu kotu...tiesiog dailes sepeteliu. Vat atradus tinkama galima isbandyti toki lakavima. Man irgi tai pat patogiau laikyti speteli ilgu kotu. Nors prie to gal reikia iprasti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai prie visko priprantama, bet manau smagu palengvinti sau gyvenimą ir nesukti galvos dėl smulkmenų :) Ta alyvuogių žalumo man tokia nereali, nu negaliu išmesti, kol tobulai gerai lakuoja ir nesugedo :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą