ESSENCE "longlasting lipstick" ilgi išliekantys lūpų dažai "14 adorable matt!"

Lūpos kaip vyšnios, kokios jos ryškios... Tobulo raudono atspalvio, idealiai derančio prie veido odos spalvos, mes ieškome ne dieną, ne savaitę, ir tikrai ne mėnesį. Rasti tobulą spalvą dažnai iš mūsų išties sudėtinga, o kartais ieškoti reikia visai netoli... Šį kartą apie man beveik tobulą raudoną atspalvį iš Essence.

"Raudoni lūpų dažai yra grožis, tolygus espreso kavos puodeliui"
Lifebooker



Produktas: ESSENCE "longlasting lipstick" ilgi išliekantys lūpų dažai "14 adorable matt!"
Gamintojas: "Cosnova" Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: papuošti lūpas atspalviu
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgai išlieka
Labiausiai nepatiko: keli vidutinio saugumo ingredientai sudėtyje
Tūris: 3,8 g
Kaina*: 2,59 € (8,94 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: ilgai išliekanti meilė… neįmanoma neįsimylėti essence naujų ilgai išliekančių lūpų dažų. jie lūpoms suteikia kelias valandas išliekančią intensyvią spalvą bei nesausina lūpų odos. rasi visa, ko tik gali geisti - nuo sodriai rožinės iki intensyviai raudonos ar uogų atspalvio ir žemės tonų. essence logotipas ant lūpų dažų bei matinė, juoda pakuotė su atitinkamos spalvos žiedeliu tikrai patraukia akį.


Matinės juodos spalvos pakuotės viduryje yra raudonas žiedelis, nurodantis, kokia lūpų dažų spalva. Lygiai tokią pat funkciją atlieka ir ant dugno esantis lipdukas, tačiau pastebėjau, kad lipdukai dažnai netiksliai atitinka lūpų dažų spalvą. Juodos spalvos plastiko dangtelis lengvai ir sandariai užsidaro, pati pakuotė atrodo pakankamai stabili ir tvirta. O juodas pagrindas gana gražiai ir prabangiau, nei lūpų dažai kainuoja.


Kvapas. Lūpų dažai turi nestiprų cheminį, lūpų dažams būdingą kvapą, kuris dingsta iš karto padengus lūpų dažus ir nėra užuodžiamas ar kaip kitaip jaučiamas.

Konsistencija. Lūpų dažai yra lengvos, kreminės konsistencijos. Lūpų dažai lengvai ir tolygiai pasidengia ant lūpų. Pigmentacija yra gera, tačiau nėra nepriekaištinga, nes reikia kelių sluoksnių intensyviai spalvai išgauti.


Sudėtis: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TALC, OCTYLDODECANOL, ISONONYL ISONONANOATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POLYETHYLENE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, SYNTHETIC BEESWAX, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), SILICA DIMETHYL SILYLATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PARFUM (FRAGRANCE), CI 15850 (RED 6 LAKE/RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Lūpų dažai "14 adorable matt" yra beveik tobulai raudonos spalvos, tokios, kuri nėra nei pernelyg ryški, nei pernelyg intensyvi. Iki tobulo raudono atspalvio trūksta visai nedaug: vos vos ryškesnės ir intensyvesnės raudonos spalvos, nors žinoma, spalva yra labai individualus dalykas.

Raudoni lūpų dažai iš pradžių yra blizgūs ir tik kiek padžiūvę ant lūpų, po kurio laiko, kai dalis pigmentų įsigeria į odą, tampa matinio efekto (deja, šiandien jums jo nenufotografavau ir šio įrašo nuotrauka daryta iš karto po padengimo). Patys lūpų dažai labai gražiai maskuoja pasausėjusias lūpų vietas ir jų neišryškina, tiesa, kai dažai padžiūva, jie kiek sukrenta į raukšleles, tačiau tai nėra stiprus efektas ir jis visiškai negadina dažų grožio.

Testuodama Essence lūpų dažus aš jau pripratau tikėtis trumpo, kelių valandų išlikimo ten, kur pažymėta "ilgai išliekantys", tačiau šiuo atveju priemonė iš tiesų išlieka ilgiau, nei tos pačios kolekcijos kiti atspalviai: idealiai atrodo 5 valandas, o išlieka ant lūpų dėvimi ir dailiai atrodo iki 8 valandų. Sakyčiau visai neblogai, ar ne? Visgi, apie 6 valandą jau jaučiamas lūpų pasausėjimas ir aš mieliau dengiu dar vieną sluoksnį, nei laukiu dar ilgiau. Ir nors priemonė pasausina viršutinį lūpų sluoksnį, tačiau pačių lūpų neišsausina (toks labai keistas efektas - paviršius kiek pasausėja, bet lūpos neišdžiūva).

Valgant ir geriant dalis lūpų dažų lieka ant įrankių ar puodelio, todėl tai nėra visiškai nesusivalgantis produktas. Sakyčiau, kad ir nusidėvi gana tolygiai. Man patinka tiek efektas, tiek spalva, tiek išlikimas.


Šios linijos lūpų dažai man labai patinka, o ši, raudona, iš kurios daug nesistikėjau, atrodo tobulai gražiai. Šį kartą Essence pateisino ilgai išliekančios priemonės vardą - lūpų dažai išlieka ilgai.




Ačiū, kad skaitote,

Tobuliausio matinio atspalvio savaitgaliui,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai