GROŽIO DRAUGAS - Paslaptingoji grožio dėžutė Nr.5 "Labas, aš jau čia!"

Šiandien į duris pasibeldęs jaunas, dailus berniukas pristatė man grožio dėžutę. Jei kas nežinote, trumpai supažindinsiu: tai penktoji Grožio Draugas išleista dėžutė, kuri žadėjo būti kitokia ir itin paslaptinga. Nors prieš šią rinkoje jau pasirodė 4 moteriškos ir 1 vyriška grožio draugas paslapčių dėžutė, bet ši man yra pirmoji, kurią pavyko įsigyti iš šios kompanijos. Tad iš karto, drauge su jumis, noriu atidaryti ir pažiūrėti, kas gi slepiasi viduje...

"Džiugesys tau dailiai tinka"
G.D.




Produktas: GROŽIO DRAUGAS - Paslaptingoji grožio dėžutė Nr.5 "Labas, aš jau čia!"
Kaina: 20,00 EUR (69,01 Lt) teigiama, kad dėžutės vertė 50 EUR (172,64 Lt)
Kur įsigyti: Grožio draugas internetinėje parduotuvėje (http://www.groziodraugas.lt/grozio-dezutes)

Ką žada gamintojas: „Mano mama visada sakydavo: gyvenimas tarsi saldainių dėžutė - niekada nežinai, ką gausi",- Forestas Gampas.
O šį kartą siūlome tau saldainių dėžutę, kuri nustebins ne tik savo vidumi, bei ir išore!

400 vienetų visiškai kitokių, tačiau ne mažiau nuostabių ir paslaptingų grožio dėžučių, skirtų Tau ir Tavo staigmenos atradimui! Penktasis kosmetikos ir grožio rinkinukas pakvies pasilepinti. Džiaukitės populiariomis ir žinomomis kosmetikos priemonėmis bei susipažinkite su naujais kosmetikos vardais ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.
Įpūskite į savo grožio pasaulį šiek tiek paslapties. Dėžutėje atrastos priemonės papasakos pačios apie save tepant, naudojant ir išbandant. Taip sužinosi, kas Tau labiausiai tinka ir turėsi savo asmeninę nuomonę apie kosmetiką ir jos gamintoją.

GROŽIO DĖŽUTĖ
Grožio Dėžutė yra kosmetikos ir grožio rinkinukas, specialiai sukomplektuotas staigmenai.
Grožio Dėžutėje dalyvauja žinomi kosmetikos prekių ženklai bei nauji gamintojai.
Pilno dydžio produktai, mėginukai, dovanėlės bei įvairūs kuponai.
Dėžučių turiniai atrenkami atsitiktine tvarka, bet visi stebinantys.
Galite užsisakyti sau ar (slapta) nusiųsti mamai, sesei, draugei – jų adresu!
Grožio dėžutės turinys yra paslaptis, kuri bus atkleista, kai dėžutės bus išparduotos ir išsiųstos.
Po dėžutės turinio atskleidimo bei dėžučių išsiuntimo negalima užsisakyti grožio dėžutės.

DĖŽUTĖS VERTĖ
Grožio dėžutė kainuoja 20 €, tačiau jos vidutinė vertė yra 50 €.

PRISTATYMAS
Grožio dėžučių užsakymai priimami visą mėnesį iki 02.29. Po visų dėžučių pardavimo, staigmenos vienu metu yra išsiunčiamos pirkėjoms.
Grožio Draugas pasilieka galimybę išsiųsti visas 400 vienetų grožio dėžutes anksčiau, jei jos yra išpirktos. Taip suteikiame Jums galimybę gauti dėžutes anksčiau! Taip pat, išsaugome dėžučių paslaptį, nes jas gausite vienu metu ir pirmosios pirkėjos jos neatskleis.

SU GROŽIO DĖŽUTE – GROŽIO POKYČIAI
Sakoma, jog didžiausi stebuklai prasideda tada, kai išeini iš savo komforto zonos. Tad pradėkime nuo mažų pokyčių! Vis dar abejoji ar verta įsigyti? Tad paklausk savęs: ar kelionėse visada verčiau renkiesi patikimas vietas, ar stengiesi išbandyti kažką naujo? Ar vietoj pažįstamo Mcdonaldo maisto svetimoje šalyje pasirenki šalies tradicinį patiekalą? Ar visgi vietoj komfortiško gulėjimo ant gulto prie viešbučio baseino renkiesi smelėtą paplūdimį prie jūros ar vandenyno? Spėjame, kad atsakymas į šiuos klausimus buvo „TAIP“!
Tai kodėl nepamiršus standartų savo kasdienybėje ir nepasinėrus į nežinomybę atsiveriančias galimybes? Numok ranka į tai, kas pažįstama ir pagaliau pabandyk kažką nauja! Maži pokyčiai, gali tave maloniai nustebinti, o senus įpročius gali išstumti nauji!

DALYVAUJANTYS KOSMETIKOS GAMINTOJAI


Dėžutė mane pasiekė šį rytą, ir nors oras ne pats geriausias fotografuoti, bet pristatyti dėžutės turinį noriu šiandieną. Pamenate, Grožio draugas facebook paskyroje buvo nuotrauka - užuomina apie dėžutę? Pasirodo tai ne kažkoks dėžutės turinys, gaminys ar viduje esanti skrajutė, bet nauja, raudonos spalvos dėžutė.


Dėžutės dangtelis nusikelia, o atidarius pakuotę viduje viskas atrodė taip. Gaminiai sudėti ant juostelėmis susmulkinto kartono spalvos popieriaus.


Viduje slėpėsi keli popieriniai leidiniai ir skrajutės:

1. Sana Beauty 20 EUR kompiuterinės odos analizės kuponas, vietoj 45 EUR. 
Deja, analizė atliekama Kaune ir tikriausiai iki birželio mėnesio tikrai neturėsiu galimybės kupono išnaudoti.

2. Juoda kortelė su užrašu "Oh Oui! Bonjour Grožio dėžutė"
Kitoje pusėje nurodyta apie grožio dėžutę skaityti grožio draugas žurnale

3. Knygos skirtukas "Happiness looks gorgeous on you"
Su keliais ryškiais paveikslėliais. Tiesa, manau, kad tai skirtukas, parašykite, jei klystu ir tai būtų koks lipdukas ar kas panašaus.


Toliau dėžutėje didžiosios gaminių pakuotės:

Birus kūno šveitiklis su mangų aromatu
Vertė: apie 7,90 EUR (27,28 Lt)

Vertė: 9,75 EUR (33,66 Lt)

Ryškiai rožinis atspalvis vasaros metui
Vertė: 2,00 EUR (6,91 Lt)

Raudonos spalvos lūpų dažai
Vertė: 2,04 EUR (7,04 Lt)

Vertė: 3,18 EUR (10,98 Lt)

Vertė: apie 17 EUR (58,70 Lt)


Ir likę gaminiai:


11. FRESH THERAPIES nagų valikliu prisotintos servetėlės nagų lakui valyti. MĖGINYS. 10 mažučių lapelių arba 1 servetėlė (taip ir nesupratau iki galo, kai atidarysiu bus aiškiau).

Vertė: 8,99 EUR (31,04 Lt)


Va ir viskas, dėžutė tuščia, visi gaminiai parodyti. Ką aš manau apie dėžutę? Aš iš tiesų nežinau, kodėl Grožio draugas dėžutė yra tokia populiari Lietuvos rinkoje? Man ji pasirodė beveik tokia pat, kaip ir kitos Lietuvoje parduodamos grožio dėžutės. Tiesa, man labai nepatinka, jog nenurodytos gaminių realios vertės, kurios man palengvintų orientuotis kiek iš tiesų gaminiai verti. Visas kainas susiradau internete ir iš tiesų vertė daugmaž siekia tuos žadamus 50 EUR (jei tik tiksliai radau visas kainas).

Šiaip tokių dėžučių didžiausias privalumas yra tas, jog jų produktai yra paslaptis, ir gali nustebinti savo turiniu, tačiau nežinant, ką tiksliai gausime, galime ir nusivilti. Aš asmeniškai nusivyliau gavusi "fresh tereapies" mėginį, o būtent jo laukiau bent jau mini dydžio pakuotės. Tačiau visa kita iš tiesų gerai, aš mėgstu išbandyti įvairius gaminius, tad tokios staigmenų dėžutės yra puiki proga įsigyti tai, ko tikriausiai taip ir neprisiruoščiau įsigyti. Man tai naudojama dėžutė ir visus produktus su mielu noru išbadysiu, pamėginsiu, ištyrinėsiu ir galbūt kai kuriuos pamilsiu.


Galutiniame reziumė - kaip ir minėjau su praeita grožio/ staigmenų dėžute, - tokiais gaminiais reikia mėgautis saikingai, kad nedingtų atradimo džiaugsmas ir kad vis dar galėtumėm vertinti gautas staigmenas. Aš po šios dėžutės jau tikriausiai darysiu šiokią tokią pertrauką. Na o penktoji, grožio dėžutė, žadėjusi būti išskirtinė, nustebino tik raudonos spalvos pakuote. Manau dauguma merginų tikėjosi gerokai daugiau... Tačiau pasikartojant ir reziumuojant, kartas nuo karto tokiomis dėžutėmis tikrai smagu pasidžiaugti ir palepinti save.




Ačiū, kad skaitote,

Artėjančio savaitgalio proga nepamirškite padaryti sau nors mažytę staigmeną,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Keturi produktai iš Golden Rose? Rimtai? :))) O jei atvirai, tai manau, kad dėžutės turinys - nieko gero, įskaitant Golden Rose produktų gausą, spongą, kurį ne visos naudos ir du kremus kurie tikrai gali netikti. Hmm, kažkaip atrodo kad istorija kartojasi - primoji buvo puiki dėžutė, vėliau, kuo toliau, to labiau nieko gero... ;) Bet ačiū, kad pasidalinai, buvo įdomu pasižvalgyti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. AHA, rimtai 4 produktai. Aš pasigedau fresh therapies ir labai norėjau bent mini dydžio. Kažkaip aš irgi nesu itin sužavėta, konjac jau turiu, nors bus pakeitimui. Na, sunaudot sunaudosiu tuos gaminius, bet jokio "kitokio" ir pokyčių kažkokių dėžutėje tikrai nėra...

      Panaikinti
  2. pirkau trecia ir ketvirta grozio dezutes ... ir buciau spejus penktaja isigyti , bet nusprendziau nepirkti,nes pries tai buvusios nelabai nustebino.
    panasu nieko nepraradau :)
    aciu uz pasidalinima :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinot, visiems skirtingai. Aš žinau, kad viską mielai sunaudosiu, bet šios dėžutės populiarumas buvo toks didelis, kad ir man ji nelabai pateisino mano lūkesčių.

      Panaikinti
  3. Man super dezutes turinys, nes konjac neturiu ir ketinau isigyt, taip pat kaip ir ranku ir veido kremus. Taigi man siuo atveju pasiseke :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikriausiai būtent dėl šios kempinėlės, jei jos neturite ir buvo verta pirkti dėžutę, nes kempinėlė superinė ;)

      Panaikinti
  4. Dezutes spalvos pakeitimas ziuriu yra masinis reiskinys. Vat lookfantastic irgi pakeite savo dezutes spalva.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Rimtai? irgi keitė? Na bet tai iš esmė nieko nekeičia.
      Gal kiek kvaila ir smulkmeniška, bet aš mėgstu tokias dėžutes pasilikti visokioms smulkmenoms ir iki šiol visos dėžutės puikiai tiko, tiek Look fantastic, tiek Miss Lily (išskyrus Loccitane, kurių dėžutės buvo ne dėžutės, o maišeliai). O va šitos dėžutės kažkodėl nelabai norisi pasilikti, man ji nelabai...

      Panaikinti
  5. Gal galesite palyginti "tikra" konjac sponge su tokia pat kempinele is ebay? Man visad buvo idomu, ar tikrai ebay kempine yra konjac sponge

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ir man idomu del tos kempineles. Kaina tai skiriasi keliolika kartu

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, kaina ženkliai skiriasi, tą žinojau dar prieš pirkdama pirmą savo kempinėlę per ebay :)

      Panaikinti
  7. Kaip suprantu mėginę kažkas iš lookfantastic. O jūs bandėte ? Ten ir dėzutės kainos pigesnės. Bet , ar naudingesnės ?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Naudos aš nelabai galiu nuspręsti: apskritai, kiek naudinga, priklauso nuo kiekvieno asmenybės, pomėgių, poreikių ir norų. Produktai Lookfantastic tikrai brangesni, o visas 4 dėžutes ir įrašus apie jas galite pažiūrėti čia: http://geleta-kosmetine.blogspot.lt/search/label/*LookFantastic

      Panaikinti
  8. Laukiu savo antrosios dezutes is lookfantastic. Idomumas tas, kad praktiskai visi produktai yra nauji. Ju nera Lietuvos rinkoje. O vat feelunique tu zinai dezutes turini. Gali pasirinkti, kam ji skirta plaukams, atsipalaidavimui ir t.t. Didziausias tos kompanijos pliusas tas, kad praktiskai visada per 5 dienas pristato tavo uzsisakytus produktus. O vat lookfantastic gali pavargti laukti....po 20 dienu, kaip is kokios kinijos.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Na va pagaliau mano lookfantastic vasario dezute atkeliavo. Tiksliau jau jos pakaitalas. Nes pirmoji neatkeliavo...susisiekus issiunte nauja. Ta pasieke mane. Pradziugino priedas elle zurnalas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Teko pamatyti, kas vasario mėnesio dėžutės turinyje. Tikrai geras turinys. Ir Elle žurnalas iš tiesų fainas leidinys.
      O kas dėžutėje Diana, tau labiausiai patiko?

      Panaikinti

Rašyti komentarą