RIVAL DE LOOP YOUNG lūpų dažai "06 - tres chic"

Rival de Loop Young lūpų dažus aš nusipirkau senokai, tik jie, saugiai užklijuoti lipnia juostele (parduotuvės klijavimas) gulėjo tarp kitų lūpų priemonių visiškai užmiršti. Rudenį aš pagaliau atidariau ir pirmą kartą išbandžiau. O dabar laikas papasakoti, ką apie lūpų dažus manau.

"Iš tikrųjų niekas nenori suaugti. Mes tiesiog norime (norėjome) laisvės, kad išnaudoti savo jaunystę"
Citata, autorius nežinomas


Apskritai Rival de Loop Young kosmetika Lietuvos rinkoje atsirado prieš metus, tačiau didžiulio ažiotažo nesukėlė, kadangi jau turime rinkoje pigius Essence kosmetikos gaminius, tarp kurių ir aš pati atradau nepakeičiamų ir nepaprastai mylimų kosmetikos priemonių. RdeL Young kosmetika yra aiškiai orientuota į labai jaunas paaugles, tik pradedančias dažytis, ir nekeliančias labai didelių reikalavimų nei kosmetikos priemonei, nei jos pakuotei. Iki šiol rinkoje jauniausiai kartai, pagal pakuotes tiko minėtoji Essence, kuri turiu pastebėti, per kelis pastaruosius metus subrendo ir apsivilko brandesniais (nors tikriausiai ne brangesniais) pakuočių rūbais.

Todėl visai nenuostabu, kad rinkoje pasirodžiusi Rival de Loop Young nesukėlė labai didelio susidomėjimo tarp vyresnių merginų ir moteriškių. Aš asmeniškai ilgokai stovėjau prie šios kompanijos stendo, bandydama išsirinkti ne tokią vaikišką pakuotę. Ir turiu pasakyti, jog lūpų dažai buvo gana saugus sprendimas. Tačiau vėlgi, mano išbandymams prireikė gana daug laiko, vis nenorint nusivilti. Ar nusivyliau? Tiesą sakant ne, tačiau labai sužavėta taip pat nelikau. Ar bandysiu daugiau? Manau, jog taip, tik dar nežinau kada ir ką...




Produktas: RIVAL DE LOOP YOUNG lūpų dažai "06-tres chic"
Gamintojas: "Rossman" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: papuošti lūpas atspalviu
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonūs ant lūpų odos
Labiausiai nepatiko: labai greitai nusivalgo, trumpai išlieka
Tūris: 4,5 g
Kaina*: 2,52 EUR (8,70 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas


Ką žada gamintojas: aprašymo nepateikta



Tradicinio pobūdžio išsukamos lūpų pakuotės rožinis plastikas atrodo iš tiesų pigiai ir labai paprastai. Nors priemonių kaina nedidelė ir jos orientuotos į jaunas paaugles, tačiau nuoširdžiai manau, kad pakuotė galėjo būti dailesnė ir brandžiau atrodanti, juolab vertinant tai, kad Essence kompanijos lūpų dažai kainuoja tiek pat (tik kelių centų skirtumas), tačiau atrodo daug kartų brandžiau ir populiariau.

Pakuotės principas labai paprastas: dangtelis nusiima, sukant sidabro spalvos, metalo imitacijos korpusą produktas išsisuka lauk. Kaip ir daugumoje lūpų dažų pakuočių. Tačiau man visai nepatinka, kad ant pakuotės nėra jokios informacijos nei apie gamintoją, nei sudėties, nei kiekio, nei kur ieškoti daugiau informacijos. Liūdna, nes ir internete rasti daugiau informacijos neįmanoma.

Ant dugno apačios esantis spalvotas lipdukas, kuris turėtų padėti identifikuoti spalvą, visiškai neatitinka lūpų dažų spalvos. Dabar galvoju, ar parduotuvėje buvo šios kosmetikos testerių? Nepamenu, nes pirkau jau senokai, bet jei nebuvo, perkant tokią kosmetiką, perkame katę maiše...


Kvapas. Neaiškus ir nepatinkantis man ir šios priemonės kvapas. Skaičiau kelis atsiliepimus, kuriuose jis nurodytas ir kaip braškinis ir kaip primenantis pelėsius. Man tai cheminis, saldžiai šleikštus kvapas, kuris, net jei ir būtų galima būtų apibūdinti kaip braškių, yra visiškai nemalonus uoslei. Laimei, kad jis neišlieka ilgai ir greitai dingsta nuo lūpų.

Konsistencija. Lūpų dažų konsistencija drėgna, minkšta ir švelni.



Sudėtis: sudėtinių dalių ant pakuotės nenurodyta. Nepavyko rasti ir internete.



Poveikis. Lūpų dažai labai minkštai, maloniai ir tolygiai pasiskirsto ant lūpų; neišryškina išsausėjusių vietų, kaip tik atvirkščiai, jas dailiai paslepia. Kalbant apie pigmentaciją, reiktų pasakyti, kad ji vidutiniška: nėra labai intensyvi ir norint išgauti ryškumą reikia per lūpas braukti kelis kartus.


"Tres Chic" atspalvis labai dailus, tikriausiai puikiai tinkantis tiek jaunoms, tiek kiek vyresnėms merginoms. Jis primena raudoną šviesų lūpdažį su rausvu ir šiek tiek rudo atspalvio. Man atspalvis labai patinka ir suteikia lūpoms vos vos paryškintų, natūraliai atrodančių lūpų efektą. Pats efektas nėra matinis, tačiau tikrai nėra blizgus, tiesiog įprastas, tarpinis efektas, kas leidžia lūpų dažams užklijuoti kasdienės kosmetikos etiketę.


Tik padengus matosi, jog spalva šiek tiek sukrenta į lūpų raukšleles. Apskritai lūpų dažai man laiko 1-2 valandas, po kurių būtinai norisi atnaujinti spalvos intensyvumą, nes atrodo ant lūpų nieko nelieka. Nieko nelieka ir jei per tą laiką ką nors gersite ar valgysite. Aš atidžiai stebėjau, lūpų dažų išlikimą, ir turiu pasakyti, jog spalva nuo lūpų blunka visą laiką nuo pat padengimo. Apskritai priemonė labai maloniai jaučiasi ant lūpų odos, neerzina ir jos neišsausina.


Iš pigių lūpų dažų nereiktų daug norėti, bet jau Essence kompanija savo klientes pripratino prie neblogų ir tikrai pigių lūpų priemonių. Tad ir iš nedidelės kainos visada norisi gauti gerai arba bent jau vidutiniškai gerai. RdeL Young lūpų dažai nėra prasti, bet vertinant trūkumus ir privalumus man jie labiau tinka apibūdinti kaip kasdieniai lūpų dažai.Ir nors orientuoti į jaunas merginas, visai tiko ir mano skoniui.




Ačiū, kad skaitote,

Malonios sniegeliu nuklotos nuotaikos,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Iš šios kosmetikos rekomenduoju išbandyti akių šešėlių bazę mažoje apvalioje pakuotėje - tikrai kokybiška :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ąčiū, mielai išbandysiu, kai tik baigsiu savo šiuo metu naudojamą iš Catrice. :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą