Sausio mėnesio MISS LILY grožio dėžutė. Miss Lily beauty box of January 2016.

Šiandien gavau savo Miss Lily grožio dėžutę ir noriu pasidalinti jos turiniu, bei kartu atskleisti, kas slepiasi jos viduje.

"Juokis tiek, kiek kvėpuoji ir mylėk tiek ilgai, kiek gyveni"
Damos taisyklė Nr. 99

Iš tiesų Miss Lily dėžutės yra dar visai naujas produktas Lietuvos rinkoje. Tai antroji kompanijos dėžutė. Pirmosios tiesiog neturėjau galimybės įsigyti, o va antrąja susigundžiau. Kompanija savo tinklalapyje nurodo, kokių prekinių ženklų reiktų tikėtis dėžutėje. Dauguma šių ženklų man puikiai žinomi ir patiko, be to, kai kuriuos prekių ženklus sudėtinga įsigyti Lietuvoje. Būtent mano mėgiamos, dėžutės turinyje esančios, kompanijos sugundė įsigyti. Kviečiu pažiūrėti, kas slepiasi viduje.



Produktas: MISS LILY sausio mėnesio grožio dėžutė
Kaina: 20,00 EUR (69,01 Lt) teigiama, kad dėžutės vertė 50 EUR (172,64 Lt)
Kur įsigyti: Miss Lily internetinėje parduotuvėje (http://www.misslily.lt/dezutes/)
Ką žada gamintojas: Nemokamas pristatymas (Į Neringą pristatyti neturime galimybės). Pristatymas per 1 – 2 d.d. kai visos dėžutės būna išparduotos.

Užsisakyti Miss Lily grožio dėžutę yra išties paprasta! Kiekvieną kartą Miss Lily sukomplektuoja konkretų skaičių dėžučių ir paskelbia jų pardavimo laiką. Sukomplektuotos mėnesio dėžutės parduodamos  tik tol kol visos neišparduotos. Tad dovanokimės, dovanokim ir būkim apdovanotos kartu!
Miss Lily džiaugiasi kiekviena, prisijungusia į būrį!


Kurjeris mano grožio dėžutę pristatė apie pietus, tačiau anksčiau nepavyko pasidalinti turiniu ir jos atidarymą palikau vakaro malonumui. kartoninėje dėžutėje slėpėsi va tokia, juodos spalvos dėžutė, su baltos spalvos moters siluetu. Šiaip dėžutės kartonas nėra storas ar labai tvirtas, tačiau pati dėžutė atrodo dailiai ir kokybiškai. Manau ją pasiliksiu ir sudėsiu savo grožio smulkmenas.


Nukėlus dangtelį, mane pasitinka dailus rožinis fonas, tiksliau plonas rožinis popierius, slepiantis produktus; perrištas storu, baltos spalvos kaspinu, po kuriuo, labai gražus ir įkvepiantis sveikinimas - linkėjimas rožiniame fone, įrėmintas juodos spalvos popieriumi. Panašu, kad gaminta rankomis, o tokius dalykėlius aš vertinu. Tiesa, labai įdomu, ar linkėjimai keičiasi su kiekviena dėžute? Ir ar visos, užsisakiusios dėžutę gauna tuos pačius žodžius? Labai maloniai nuteikiantis vaizdas. Atrišame kaspiną ir atveriame rožinį popierių...


Ant balto popieriaus lapo sudėtos visos grožio priemonės, esančios dėžutėje ir surašyta jų vertė, bet aš čia nesikoncentruoju ir nežiūriu, kol kiekvieno gaminio neapžiūrėsiu atskirai, tad dedam lapelį į šoną ir žiūrime, kas gi slepiasi dėžutės viduje...


Tarp baltų crepe popieriaus spiralių sudėti ir suguldyti visi grožio gaminiai. Aš jau su Look Fantastic grožio dėžute buvau minėjusi, kad toks pakavimas man atrodo iš tiesų skoningas, dailus, patrauklus akiai ir saugus. Jei koks gaminys netyčia išsilietų, toks popierius puikiai sugertų visus išsiliejusios gaminio likučius ir betvarkė dėžutėje būtų gerokai mažesnė. Žodžiu, pati dėžutė iš tiesų dailiai supakuota, o dabar metas atidžiau apžiūrėti gaminius, ar ne?


Regeneruojantis kūno aliejus praturtintas aliejais ir vitaminais, padedančiais palaikyti natūralią odos drėgmę ir elastingumą.
Vertė: 10 ml - 4,20 EUR (14,50 Lt)

Intensyviai drėkinantis rankų kremas su medumi, simondsijų aliejumi bei rozmarino ekstraktu. Puiki pagalba ypač sausai rankų odai.
Vertė: 74 g - 13,79 EUR (47,61 Lt)

Lengvos tekstūros serumas su ekologiškais rožių, migdolų ir argano aliejais. Giliai įsigeria, padidina odos elastingumą, atkuria vientisumą, apsaugo nuo raukšlių susidarymo ir puikiai drėkina.
Vertė: 30 ml - 20,00 EUR (69,06 Lt)

Prabangus prausiklis praturtintas migdolų aliejumi, tinka visiems odos tipams. Švelniai šalina veido ir kaklo nešvarumus bei apsaugo odą nuo senėjimo, švelnina ją ir neleidžia išsausėti.
Vertė: 250 ml - 42,24 EUR (145,85 Lt)

Gražių spalvų Stila lūpų blizgesiai bet kokiam makiažui priduoda spindesio. Prieš tepant, įsitikinkite, kad Jūsų lūpos neišsausėjusios, gerai sudrėkintos ir neturi kitų makiažo priemonių likučių.
Vertė: 1,4 ml - 16.00 EUR (55,24 Lt); 2,4 ml - 22,40 EUR (77,34 Lt)

Kūno šveitiklis su Negyvosios jūros druska praturtintas kokosų, simondsijų ir migdolų aliejaus. Puikiai nušveičia odą ir drėkina.
Vertė: 60 g - 2,50 EUR (8,63 Lt)


8. Ir dar du Fazer Geisha saldainiai...


Mane pasiekęs Weleda aliejus buvo išsiliejęs ir gerokai nubėgęs, tačiau atrodo niekada nebuvo pradarytas, man atidarant aiškiai girdėjau trakštelėjimą. O va Stila lūpų blizgesio gale turėjo būti atspalvio lipdukas, mat aiškiai jaučiu lipnumą galiuke. Išnaršiau visą dėžę, o jo niekur nepavyko rasti. O visa kita visiškai be priekaištų.

Aš labai myliu grožio dėžutes ir man patinka paslaptis iki paskutinės akimirkos. Tačiau per 2015 metus, supratau, kad tokiomis dėžutėmis reikia mėgautis atsakingai, nes greitai priprantama, turinys stebina vis mažiau, kol per kelis kartus ima nusibosti, ypač, jei parduodanti kompanija įneša per mažai naujovių ir staigmenų ir su kiekviena dėžute tiesiog kartoja prieš tai buvusios dėžutės turinio scenarijų.

Ši dėžutė man labai maloni staigmena. Kaip jau minėjau pradžioje, labai laukiau Stila, Dr. Organic ir Burt's Bees gaminių, todėl negaliu nesidžiaugti. Juolab, kai tik veido aliejus kainavo tiek, kiek aš sumokėjau už visą dėžutę, patikėkite, patikrinau :) Sudomino visi gaminiai, o ir šokoladiniai saldainiai man kaip tik šiuo metu tinkamas produktas :)
Vertinant pačius gaminius, dalis jų pilno dydžio, tačiau vyrauja mažesni, mėginio dydžio gaminiai. Apskritai man labiausiai patinka Dr. Organic veido aliejus, tik dabar dar nebandysiu, turiu dar kitų aliejinių serumų likučių.

Prie malonios, tarsi gimtadieninės dovanos prisideda ne tik šaunūs gaminiai, tačiau ir pakuotė bei malonus akiai vaizdas. Pripažinkite, bet 1/3 gaminio patrauklumo nulemta gražia ir patrauklia pakuote. Tad, aš rekomenduoju išbandyti bent vieną tokią grožio dėžutę ir pasijausti ypatingoms, kad ir be progos 😉




Ačiū, kad skaitote,

"Nepamirškit stebėti aplinkos, žmonių ir SAVĘS, nes grožis slypi visame kame!" (M.L.)
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Taip kokia viena dezute pabandyti tikrai verta. Vat daugiau gali ir atsibosti...jei uzsisakai kelias po to reikia galvoti, kam padovanoti netikusius produktus...o tai ju gali prisikaupti. Taciau viena kita dezute tikrai yra smagu. Ar lietuviskos ar is toleleliau uzsakytos ju koncepcija yra labai panasi, kaina beje.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ne tai, kad atsibosta, tačiau perkant pastoviai aš pastebėjau, kad kelia vis mažiau ir mažiau džiaugsmo su kiekviena dėžute, todėl ir rekomenduoju pirkti atsakingai: va po pusmečio nuo krūvos dėžučių pirkimo įsigijau ir dabar esu super patenkinta.

      Panaikinti

Rašyti komentarą