COLLECTION "Nail Smash" viršutinis nagų lakas, suteikiantis suskilinėjusio nagų lako efektą "1 Black Smash"

Ar pamenate, nuo ko prasidėjo viršutinių nagų lakų, suteikiančių skirtingus efektus bumas? Taip, teisingai, viskas prasidėjo rinkoje pasirodžius naujoviškam nagų lakui, suteikiančiam suskledėjusių nagų efektą. Pamenu tuomet, kai kiekviena bandė paišyti ant nagų (nors tikrai ne  kiekviena buvo gera dailininkė), rinkoje pasirodęs viršutinis nagų lakas, suteikiantis skilinėjimo efektą buvo kažkas tooookio! Jo pagalba kiekviena labai lengvai galėjo išgauti vis kitokį efektą, keisdama tik bazinės spalvos nagų laką. Ir visai nebereikėjo jokių nagų dailių ir ilgų valandų darantis vos kelias dienas išliekančius manikiūrus.

"Menas niekad nebuvo populiarumo varžybos"
James Levine

Tad šiandien, pasitinkant šiltesnius orus, ir artėjant pavasarinėms šventėms, aš noriu pasidalinti nostalgiškais prisiminimas apie suskeldėjusių nagų efektą sukuriantį Collection Nail Smash viršutinį nagų laką, kuriuo mielai naudojuosi ir dabar, kai toks efektas ant nagų senai nebėra populiarus.


Produktas: COLLECTION "Nail Smash" viršutinis nagų lakas, suteikiantis suskilinėjusio nagų lako efektą "1 Black Smash"
Gamintojas: "Collection 2000 Ltd". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams suteikti suskilinėjusio nagų lako efektą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: pasiekti norimam efektui reikia šgusti naudoti priemonę
Tūris: 9 ml
Kaina*: £2.99 (2,53 EUR)
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neprekiaujama, galima parsisiųsti iš Boots, rasti Wilkinson, ebay

Ką žada gamintojas: Collection 2000 sukūrė viršutinį nagų laką, kurį galima rinktis iš juodo ir balto atspalvio ir sukurti naujai atrodantį manikiūrą kas kartą. Viršutinis nagų lako sluoksnis gali būti dengiamas ant neutralios spalvos nagų lako, siekiant sukurti ramesnį manikiūrą; arba ant ryškių spalvų nagų lako. Priemonė ant nagų lako suskeldi ir suteikia manikiūrui efektą, pro kurį matosi jūsų pasirinktas bazinis nagų lakas.



Nagų lako buteliukas - skaidraus stiklo pakuotė, pro kurios sieneles galima matyti, kiek priemonės dar liko buteliuke. Pakuotės forma cilindro, nenaudojami jokie aštrūs kampai. Šiaip buteliukas, nepaisant to, kad jo talpa gana didelė, atrodo mažytis. Dizainas labai paprastas, ant buteliuko naudojami tik užrašai, ir tik priemonės dangtelis papuoštas suskilinėjusio efekto lipduku, parodančiu, ko reiktų tikėtis iš priemonės.

Buteliuko užsukamas dangtelis užsisuka ties buteliuko centru: tiek, kiek užima stiklo buteliukas, lygiai tiek pat ir plastikinis dangtelis.  Po dangteliu esančio šepetėlio kotelis labai trumpas, juo nėra labai patogu dirbti (man asmeniškai patinka gerokai ilgesni koteliai). Šepetėlis - aplikatorius gana siauras, tačiau ilgas. Iš tiesų man vidutiniškai patogus. Aš tikriausiai gaminčiau tokią priemonę su vos vos trumpesniu šepetėliu, taip būtų gerokai patogiau.


Konsistencija. Viršutinis nagų lakas gana skystas, kiek skystesnis nei nagų lakai paprastai.


Sudėtis: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Silica, Nitrocellulose, CI 77499, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite.


Poveikis. Priemonės naudojimas gana paprastas: juodos spalvos priemonę reikia dengti ant jūsų pasirinktos spalvos nagų lako. Tačiau vėlgi, čia yra nedidelė gudrybė: jei norite, kad priemonė suskilinėtų labai smulkiai, - viršutinį nagų laką reikia tepti mažyčiais potėpiais ant nago plokštelės ir skirstant šepetėliu perbraukti mažais brūkšniais. Tuo tarpu stambiam skilinėjimui pakanka karto ar dviejų per braukimų per plokštelę.

Žemiau esančioje nuotraukoje, su efektu, aš naudojau ESSENCE "I love trends" nagų laką The Pastels "13 ice to meet you", kaip nagų lako pagrindą, vieną nagą palikau be viršutinio nagų lako sluoksnio, kad matytųsi skirtumas. Paveikslėlyje galite matyti, kaip skiriasi stambiais ir smulkiais potėpiais padengta priemonė.

Su ESSENCE "I love trends" nagų laką The Pastels "13 ice to meet you", kaip pagrindu. Ant viršaus Collection Nail Smash viršutinis nagų lakas

Viršutinis nagų lakas džiūva labai greitai. Ant nagų lako plokštelės priemonė išsilaiko apie 5 dienas, tačiau turiu pasakyti, jog labai daug kas priklauso nuo jūsų pasirinktos bazinės nagų lako spalvos išlikimo ant nagų galimybių.


Nepaisant to, kad suskilinėjusių nagų lako efektas buvo madingas prieš kelis metus, man jis vis dar patinka. Žinoma, tikrai ne kasdien ir tikrai renkantis, kur taip puošiu savo nagus. Oficialiame renginyje tai šiuo metu atrodytų ne tik neįprasta, tačiau tikriausiai ir juokinga. Tačiau laisvalaikiu, tai vis dar mano mėgstamas būdas nagus puošti. Esu girdėjusi daugybe atsiliepimų, neva toks manikiūras atrodo lyg mėnesį netvarkyti nagai, tačiau man jis vistiek patinka - juk būtent tokio efekto ir tikimasi perkant skeldėjantį nagų laką.




Ačiū, kad skaitote,

Ramaus pasiruošimo šventiniam savaitgaliui,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Labai grazu. Puikiai tinka Velykoms. Tiesiog velykiniai naguciai.
    Grazios sventes ir pavasarines nuotaikos!



    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą