DOVE "Nutritive Solutions" kondicionierius - kaukė kasdienei plaukų priežiūrai "Intensive Repair" pažeistiems plaukams

"Intensive Repair" plaukų priežiūros linija iš Dove, sudaryta iš keturių produktų, yra skirta sausiems, pažeistiems ir nualintiems plaukams atkurti. Jau jums pasakojau apie šampūną ir kondicionierių bei šios linijos kaukę plaukams, o šį kartą noriu pristatyti paskutinį intensive repair gaminį plaukams plaukų kaukę-kondicionierių. Gamintojas žada, kad produktas veikia greitai kaip kondicionierius ir stipriai kaip kaukė. Išbandžiau, įvertinau ir pasakoju jums.

"Dienos pabaigoje galite susikoncentruoti į tai, kas jus nervina arba į tai, kas padeda jums išlikti savimi"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: DOVE "Nutritive Solutions" kondicionierius - kaukė kasdienei plaukų priežiūrai "Intensive Repair" pažeistiems plaukams
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: maitinti ir glotninti pažeistus plaukus
Tinkamas tipas: pažeistiems ir nualintiems plaukams
Labiausiai patiko: jaučiasi glotninamais efektas
Labiausiai nepatiko: poveikis neprilygsta tos paios linijos kaukės poveikiui
Tūris: 180 ml
Kaina*: apie 2,75 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose

Ką žada gamintojas: Dove Intense Repair kondicionierius kaukė kasdienei plaukų priežiūrai suNUTRI-KERATIN ACTIVES veikia greitai kaip kondicionierius, intensyviai maitina plaukus ir suteikia jiems ypatingo glotnumo. Naudojant šią priemonę plaukai tampa sveiki, stiprūs ir gražūs.
Naudojimas: vietoje įprasto kondicionieriaus užtepkite kaukę ant šampūnu Dove Intense Repair ištrinktų drėgnų plaukų. Po 1 min. nuplaukite vandeniu.


Visos šios linijos gaminių pakuotės labai panašios savo dizainu: spalviniu požiūriu pakuotėse vyrauja balta spalva. Pakuotės puoštos mėlynos ir aukso spalvos intarpais ir užrašais. Šiuo atveju kondicionieriaus - kaukės pakuotė visai ne išimtis, dizainas labai panašus į kitų priemonių, tačiau buteliukų nesumaišyti su šampūnu ar kondicionieriumi leidžia kitokia, šį kartą tūbelės formos pakuotė, kurios dangtelis yra apačioje. Jei trumpai apie dangtelį - atsidaro lengvai, netampriai, dozavimo anga patogi naudoti. O ir minkštas tūbelės plastikas leidžia labai patogiai dozuoti gaminį.

Ant pakuotės galima rasti visą reikiamą informaciją, todėl problemų, ieškant sudedamųjų dalių, aprašymo ar naudojimo būdo tikrai nekils.


Kvapas. Aš visuomet pabrėžiu, kad Dove kvapai man labai patinka. Šis kondicionierius - kaukė kvepia gaiva ir švara; kosmetinių priemonių kvapu; arba identiškai, kaip ir kitos šios linijos priemonės. Tiesa, jei konkrečiai apie šį produktą, tai kondicionieriaus - kaukės kvapas yra vienintelis, kuris labai greitai dingsta po plaukų plovimų, kai kitų priemonių aromatai išlieka gerokai ilgiau.

Konsistencija. Baltos, perlamutro spalvos priemonės konsistencija nuotraukoje atrodo gana sunki ir tiršta, bet iš tiesų, ji puri gana minkšta ir lengvai pasiskirsto ant plauko.


Sudėtis: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Behentrimonium Chloride, Lactic Acid, Glycerin, Amodimethicone, Cetrimonium Chloride, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Gluconolactone, Paraffinum Liquidum, Parfum (Fragrance), PEG-150 Distearate, PEG-180M, PEG-7 Propylheptyl Ether, Petrolatum, Silica, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Trehalose, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool, CI 15985, CI 19140.


Poveikis. Kaip ir rekomenduoja gamintojai, kaukė-kondicionierių naudojau ant Dove Intensive Repair šampūnu ištrinktų plaukų, vietoj įprasto kondicionieriaus. Tačiau iš karto prisipažinsiu, kad priemonės nenaudojau kasdien, o gamintojas sako kad tai kasdienė plaukų priežiūros priemonė. Paprasčiausiai aš turiu labai ilgus plaukus, kurie, būdami sausi, nereikalauja kasdienio plovimo. Plaukus plaunu 2-3 kartus per savaitę (vieną savaitę 2, kitą 3, paskui vėl 2, vėl 3 ir t.t.) ir iš tikrųjų galėčiau plauti dar rečiau, nes mano plaukai nelinkę riebaluotis. Kad ant plauko atsirastų riebalas reikia 7 dienų neplovimo, žinoma, jie šiek tiek prikrenta prie šaknų, ir estetiškai neatrodo gražiai, todėl ir plaunu juos 2-3 kartus savaitėje. Tačiau toli gražu ne kasdien.


Galbūt dėl šios priežasties, aš negaliu sakyti, kad priemonė veikia be priekaištų. Galbūt efektui patikrinti plaukus reiktų iš tiesų plauti kasdien? Kondicionierius-kaukė palengvina plaukų šukavimą, suteikia jiems minkštumo, žvilgesio, glotnina plaukus ir jie atrodo vizualiai sveikesni. Tačiau efektas man tikrai neprilygsta šios linijos kaukės efektui. Kaukė veikia gerokai stipriau ir efektyviau. O būtent iš šios priemonės aš kažkodėl tikėjausi daugiausiai ir todėl šiek tiek nusivyliau... Žinoma, aš labai vertinu tai, kad kondicionieriui - kaukei suveikti reikia tik 1 minutes. Laikas, praleistas vonioje dabar, kai namuose zirzena mažylis, man tapo ypatingai limituotas ir kiekviena minutė tiksliai apskaičiuota. Aš ne visuomet galiu sau leisti ilgiau palaikyti plaukų kaukes, todėl manau skubančioms iš ryto merginoms ji gali būti išsigelbėjimas. Tačiau, jei reiktų vertinti tik efektą, aš pirmiausia rinkčiausi šios linijos kaukę, negu šį, kondicionierių - kaukę, savo plaukams.




Ačiū, kad skaitote,

Ramybės ir rimties kupino Didžiojo priešvelykinio Penktadienio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai