ECODENTA daugiafunkcinis ekologiškas burnos skalavimo skystis su šalavijų, alavijų ekstraktais ir mėtų aliejumi

Burnos skalavimo skystis yra didžiausias mano rūpestis, tiksliau tinkamo skalavimo skysčio radimas, nes dažniausiai rinkoje siūlomi labai aštrūs, nors ir suteikiantys gaivos ir nepriekaištingos švaros, griaužia burnos ertmę. Aš esu iš tų, kuriems patinka švelnesnis skonis, todėl bandau rasti pakankamai švelnų, tačiau efektyvų produktą burnos ertmės skalavimui. Todėl šiam kartui apie burnos skalavimo skystį iš Ecodenta.

"Taip, šiandien aš dėviu megztuką. Aš šiandien nesusitvarkiau savo plaukų ir nepasidažiau. Juk sekmadienis..."
Citata, autorius nežinomas


Produktas: ECODENTA daugiafunkcinis ekologiškas burnos skalavimo skystis su šalavijų, alavijų ekstraktais ir mėtų aliejumi
Gamintojas: "Biok Laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: valyti burnos ertmę
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: švelnus skonis ir pakankama gaivuma
Labiausiai nepatiko: šiek tiek "kliūva" nevisai saugi sudėtis
Tūris: 480 ml
Kaina*: 2,93 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: prekybos centrų kosmetikos ir higienos skyriuose, vaistinėse, kosmetikos parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Ekologiškas daugiafunkcis burnos skalavimo skystis su šalavijų, alavijų ekstraktais ir mėtų aliejumi skirtas šepetėliu sunkiai pasiekiamų burnos ertmės vietų priežiūrai. Mėtų aliejus suteikia ilgai išliekančios gaivos pojūtį, šalavijų ir alavijų ekstraktai ramina ir saugo dantenas. Bealkoholis burnos skalavimo skystis puikiai papildo kasdienį dantų valymą, padeda geriau apsaugoti dantis nuo apnašų susidarymo. Patikrinta odontologų, įvertinta Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU).
Naudojimas: skalauti burną 2 min. po kiekvieno dantų valymo ar valgio, nenuryti. Burnos praskalauti vandeniu nereikia.
Vaikams iki 6 m. naudokite nedidelį kiekį, stebėkite, kad nenurytų. Jeigu vartojami produktai, kurių sudėtyje yra fluorido, pasitarkite su odontologu arba savo gydytoju.


Labai paprasta, skaidraus plastiko pakuotė su žalios spalvos etikete ir augalų paveiksliukais man asmeniškai labai paprasta. Pakuotės dangtelis baltas, atsukamas kaip ir visos kitos produktų pakuotės. Kitoje pusėje pateikta visa gaminio informacija.

Ecodenta skalavimo skystis žalsvos spalvos, gaiviai kvepia mėtomis


Sudėtis: Aqua*, Sorbitol*, Glycerin*, Polysorbate 20, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract*, Salvia Officinalis*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil*, Aroma (Limonene), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Fluoride, Chlorhexidine Digluconate, Citric Acid, Sodium Saccharin, CI 19140, CI 16255, CI 42090.
*- 96 % natūralios prigimties komponentų.
Sudėtyje yra 0,09 % fluoro.


Poveikis. Dauguma burnos skalavimo skysčių man būna gerokai per stiprūs ir griaužia burnos gleivinę. Kiti gi, pasitaiko per silpni ir nesuteikia norimo mėtinės gaivos ir švaros pojūčio.

Pabandžiusi šią priemonę, aš esu labai maloniai nustebinta viskuo: skalavimo procesas malonus, negriaužia burnos gleivinės, neerzina, nejautrina. Priemonė suteikia burnai gaivumo ir švaros pojūtį, neutralizuoja kvapus. Tiesa, tikriausiai dėl šalavijų ekstrakto burnoje kurį laiką dar jaučiamas kartumo jausmas, tačiau tai tikriausiai tik vienintelis šios priemonės minusiukas, labai nedidelis minusiuskas. O pats skalavimo skystis tikrai vertas išbandyti jautrių burnos ertmės savininkių, kurios vis dar neranda savo priemonės.




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus sekmadienio,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai