ESSENCE "I love trends" nagų lakai: The darks: "18 happy new green" ir The Pastels: "13 ice to meet you"

Jūs tikriausiai jau kokį milijoną kartų girdėjote, kad nagų lakai yra mano didžioji silpnybė kosmetikoje. Tad šiandien noriu pristatyti du nagų lakus iš Essence: vieną tamsų, kitą labai šviesų.

"Aš galiu pakeisti pasaulį su spalva"
Essie

Nors nagų lakai tikriausiai tradiciškai labiau skirti šaltuoju metų laiku, tačiau dėl neįprasto efekto ir dailių atspalvių nepaminėti tiesiog negaliu. Kviečiu pasidairyti į efektą ant nagų ir paskaityti trumpą apžvalgą.



Produktas: ESSENCE "I love trends" nagų lakas:
"The Pastels":
               - "13 ice to meet you"
"The Darks":
              - 18 happy new green"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengvas ir tolygus dengimas
Labiausiai nepatiko: išlieka kiek trumpiau nei kitos šios kompanijos priemonės nagams
Tūris: kiekvienas po 8 ml
Kaina*: kiekvienas po 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas:
The Darks: į tamsumą. Tamsios spalvos nuo tamsiai raudonos iki paslaptingos vidurnakčio mėlynos, matinio - blizgaus pilkumo ir giliai juodi atspalviai suteikia nagams intensyvų efektą. Su ilgai išliekančia formule - stilius, kuris išlieka!

The pastels: gaivioji pastelė! lengvi pasteliniai atspalviai tobulai tinka pavasario sezonui. naujuosius I ♥ TRENDS nagų lakus galima rinktis iš  minkštų atspalvių: matiniai arba blizgaus efekto. spalvų pasirinkimas išties platus: rausva, koralinė, žalsva, melsva ir kiti atspalviai puikiai padengia nagą ir ilgai išsilaiko.


Nagų lakų pakuotės skaidraus stiklo cilindro formos buteliukai su užsukamais, juodos spalvos dangteliais. Iš tiesų, abu buteliukai atrodo beveik identiški, išskyrus lipdukas ant dangtelio, skelbiantis, kuris lakas yra iš The darks ir kuris iš The Pastels serijos. Man šie buteliukai primena Catrice nagų lakų buteliukus, juolab, kad jie neturi ir įspausto "e" simbolio ant dangtelių. Etikečių dizainai labai paprasti: kompanija ir pavadinimas ir nieko įmantraus.

Nagų šepetėliai identiški, abu vidutinio ilgio, nukirpti tiesiai. Šiaip jie kiek ilgesni, tačiau gerokai siauresni nei įprastų Essence nagų lakų šepetėliai.


Konsistencija. Abiejų nagų lakų konsistencija identiška: vidutinio tirštumo, nei per skysta, nei per tiršta, - patogi tolygiam paskirstymui.


Sudėtis:
"18 happy new green"BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, SILICA, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, MICA, STEARALKONIUM HECTORITE, ADIPIC ACID/FUMARIC ACID/PHTHALIC ACID/TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, CITRIC ACID, CI 77499 (IRON OXIDES).

"13 ice to meet you"BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, POLYPROPYLENE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, MICA, SILICA, ACRYLATES COPOLYMER, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, DIACETONE ALCOHOL, BENZOPHENONE-1, STEARALKONIUM BENTONITE, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, PHOSPHORIC ACID, TIN OXIDE, CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Abiems nagų lakams pakanka ir vieno sluoksnio išgauti gražiai spalvai, tačiau jau tikriausiai įprotis bet kokį atspalvį dengti po du sluoksnius. Abiejų nagų lakų pigmentacija labai gera, intensyvi, skirstomi abu lakai lengvai, tolygiai ir be jokių problemų.

ATSPALVIS: The Darks "18 happy new green"

THE DARKS "18 happy new green" atspalvyje aš ilgokai ieškojau žalios spalvos, nes nulakavus nagus ji labai tamsi ir ta žalia spalva sunkiai matosi, daugiau juoda su vos matomu žaliu atspalviu. Dar kartais atrodė ir tamsiai mėlyna. Subtilus ir sunkiai nusakomas atspalvis, kurio efektas ant nagų lieka matinis, tačiau turi savo konsistencijoje ir truputį blizgių dalelių, kurios suteikia nagų lakui vizualinės tekstūros. Apskritai tai atspalvis, į kurį aš nuolat žiūriu ir galvoju, kokia nepaprastai įdomi spalva... Man patinka, manau ne tik šaltąjam sezonui, bet ir puikiai tiks pavasario dienoms.

ATSPALVIS: The Pastels "13 ice to meet you"

THE PASTELS "13 ice to meet you" atspalvis baltas, tačiau tikrai ne korektoriaus baltumo atspalvis, nes vėlgi, turi tą matinį efektą ir blizgių dalelių, kurios bet kuriam nagų lakui vizualiai suteikia gilumo ir tekstūros. Va šitam atspalviui aš tikriausiai nuolat norėčiau dengti po du sluoksnius. Tai tobulai ledinė spalva, kuri man kažkodėl daugiau asocijuojasi su pavasario pradžia. Apskritai, lakuoti nagus šviesiomis, beveik baltomis spalvomis man patinka, o ir merginos dažniau renkasi tradicines spalvas, nei baltus ar tamsius atspalvius. Tad abi šios spalvos - norinčioms išsiskirti iš minios, kad ir tik nagų lako spalva!

Nagų lakai man asmeniškai laikė kiek trumpiau, nei įprastai laiko tokios kainos kategorijos ir šios kompanijos nagų lakai. Apibendrinant galėčiau sakyti, kad 3-5 dienas, kol ėmė skilinėti kampučiai ir teko juos nusivalyti.


Nuostabūs, beveik identiški viskuo, tačiau visiškai skirtingi atspalviais nagų lakai man patiko, nors ir laikė kiek trumpiau nei kiti šios kompanijos nagų lakai. Matinio efekto su blizgučiais atspalviai atrodo įdomiai ir tobulai ant nagučių. Man patiko.

PRIVALUMAI:
+ nedidelė kaina;
+ patogios formos buteliukai su paprastais dizainais;
+ patogus, vidutinio dydžio šepetėlis;
+ vidutinio tirštumo konsistencija;
+ spalvos intensyvumui pakanka vieno sluoksnio;
+ labai gera pigmentacija;
+ nagų lakas skirstosi tolygiai, lengvai;
+ atspalviai turi matinius efektus;
+ atspalviuose yra vos matomos blizgios dalelės, kurios suteikia spalvai gilumo ir vizualiai suteikia tekstūros nagų lakui;
+ nagų lakai laiko vidutiniškai 3-5 dienas.

TRŪKUMAI:
- atspalvyje "18 happy new green" yra 1 žalingas ingredientas;
- atspalvyje "13 ice to meet you" yra vidutinio saugumo (4) ir žalingų (1) ingredientų.




Ačiū, kad skaitote,

Gražių, išskirtinių nagų atspalvių,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai

  1. Kaip nuodugnu. Man patinka

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ta zaliai juoda spalva man patiko. Reikes isigyti toki laka. Paprastai darausi tik pedikiura manau vasaros sezonui bus pats tas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinoma ;) Žalia iš tiesų įspūdinga, pati spalva labai įdomi :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą