L'OREAL Paris "Brow Artist Plumper" antakių želė "Light/ Medium"

Antakių formavimo priemones aš atradau palyginti nesenai, gal prieš pusantrų ar porą metų, kai visi antakius dažė juodai, aš siekiau išgauti kuo natūralesnį plaukelių efektą. Kai merginos darė permanentinius antakius, aš juos dažydavau kirpykloje su dažais. Visad norėjau, kad jie būtų ne ryškūs, bet pirmiausia natūraliai atrodantys. Iki šiol esu išbandžiusi tik kelias antakių želė, tačiau man jos, derinuke su antakių šešėliais, patinka daug labiau nei antakių pieštukas (na, bent jau kol kas, kol nenuspręsiu vėl įsigyti pieštuko antakiams). Šį kartą, pabaigus pamėgtą priemonę iš Essence, aš jums noriu papasakoti apie dar visai šviežią naujovę L'Oreal Brow Artist Plumper antakių želė su atspalviu.

"Niekada nelygink savo kelionės su niekieno kito kelione. Tavo kelionė yra tavo kelionė, o ne varžybos"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: L'OREAL Paris "Brow Artist Plumper" antakių želė "Light/ Medium"
Gamintojas: "L'Oreal Paris" Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - suteikti antakiams apimtį ir ryškumą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: didesnių ir dailesnių antakių efektas
Labiausiai nepatiko: šviesiausias atspalvis šilto atspalvio
Tūris: 7 ml
Kaina*: 6,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, Douglas, Kosmada

Ką žada gamintojas: Su naująja „Brow Artist Plumper“ antakių žele iš „L’Oréal Paris makeup designer“ antakiams akimirksniu suteiksite norimą apimtį ir ryškumą. Gelinė tekstūra padeda pasiekti, pastorinti ir išryškinti net ir ploniausius plaukelius. Ypač tikslus šepetėlis užtikrina greitą rezultatą vos per keletą sekundžių. Mėgaukitės drąsiu ir išraiškingu įvaizdžiu. „Brow Artist Plumper“ žele yra trijų, įvairiems antakiams tinkamų atspalvių: skaidraus, šviesaus ir tamsaus.

Rezultatas: įžūliai drąsūs ir išraiškingi dailios formos antakiai vos per kelias sekundes.


Antakių želė pakuotė labai primena blakstienų tušo pakuotę tiek savo dydžiu, tiek forma. Sidabro spalvos plastiko korpusas su labai minimalistiniu dizainu užsuktas švelniai rudos spalvos plastiko dangteliu, kuris, pasirodo, simbolizuoja antakių želė spalvą.

Antakių gelio šepetėlis - aplikatorius ant ilgo plono kotelio. Galvutė nedidelė, šepetėlio šereliai nailoniniai. Aplikatorius siaurėjantis iki galo, kas turėtų palengvinti antakių želė padengimą net ir ploniausiose antakių vietose. Šiaip šepetėlis gana patogus, tačiau lyginant su Essence Make me brow antakių želė šepetėliu, jis didesnis ir storesnis, todėl man asmeniškai ne toks patogus, koks buvo Essence antakių želė šepetėlis.


Kvapas. Antakių želė kvapas man labai primena tušo kvapą, tačiau nėra toks intensyvus, gerokai lengvesnis ir silpnai jaučiamas.

Konsistencija. Priemonės konsistencija vidutinio tirštumo. Želė spalva tinkama šviesiems antakiams, tačiau deja, atspalvis rudas ir šilto tono, todėl, bent jau šis, ant blakstienų atrodo "ryžas". Apskritai, jei Essence Make me brow antakių želė atspalvis buvo šaltas ir idealiai man tiko, tai šis, deja man per šilto tono. Apačioje paveikslėlyje palyginimui galite pamatyti abiejų: L'oreal ir Essence želių atspalvius.


Sudėtis: Aqua/ Water, Styrene/ Acrylates/ Ammonium Methacrylate Copolymer, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Acrylamides/ Sodium Acryloyldimethyl - Taurate Copolymer, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Isohexadecane Ammonium Polyacryldimethyltauramide/ Ammoniumpolyacryloyldimethyl Taurate, Rayon, Nylon-12, Steareth-20, Polysorbate 80, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Dehydroacetate, Disodium EDTA, Panthenol, Tetrasodium EDTA, Potassium Sorbate, Silica.
May contain: Mica, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ Iron Oxides, CI 77891/ Titanium Dioxide, CI 75470/ Carmine, CI 77007/ Ultramarines, CI 77510/ Ferrc Ferrocyanide.


Poveikis. Taigi, kaip jau minėjau, atspalvis nelabai tinka mano veido spalvai ir labiau tinkamas natūralioms, o ne šviesintoms blondinėms su šiltu veido odos atspalviu. Apskritai vertinant priemonę gana lengva paskirstyti ir paprasta naudoti, tačiau padengimo patogumu, ši želė man nusileidžia Essence želė padengimui dėl kiek didoko šepetėlio.

Nuotraukos iš kairės į dešinę:
1. natūralus antakis be priemonių
2. vienas L'Oreal brow artist želė sluoksnis
3. Du L'Oreal brow artist sluoksniai

Dengiant želė pastebėjau, kad ji visai neblogai paslepia tarpelius tarp antakių, tas vietas kur trūksta plaukelių, nors aš turiu tokių vietų, kurias tikrai dar reikia pamaskuoti antakių šešėliais. Todėl bandžiau priemonę dengti storiau ir man pavyko užmaskuoti visus tarpelius, tačiau kartu spalva tapo ryžesnė, o ir plaukeliai atrodė tarsi aplipę gumulėliais. Tad priemonę labai lengva perdozuoti, - aš mieliau prieš tai dengiu antakių šešėliais ir paskui užtvirtinu antakių želė.


Antakių želė sutvirtina ir suformuoja antakius, suteikia jiems tankumo ir ryškumo. Priemonė vietoje išlieka visą dieną ir man patinka, tačiau deja, lyginant pagrindinius aspektus (šepetėlio forma ir dydis, želė spalva) man ji nusileidžia jau pamėgtai Essence Make me Brow želei. Jei nuspręsčiau pirkti šią priemonę antrą kartą, manau pirkčiau tik skaidraus atspalvio priemonę. Gaila, kad man perkant, parduotuvėje nebuvo testerių ir negalėjau patikrinti spalvos anksčiau, nei įsigijau.




Ačiū, kad skaitote,

Ramaus sekmadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai