MARGARITA drėgnos servetėlės makiažui valyti su rugiagėlėmis

Su drėgnomis makiažo valymo servetėlėmis aš kartais draugauju, o kartais visai pamirštu, kad toks gaminys apskritai egzistuoja. Kartais, kai vakare labai tingiu ar neturiu laiko, manau, kad geriau veidą nuvalysiu drėgnomis servetėlėmis, nei pamiršiu veido valymą apskritai. Galiausiai vistiek prisiverčiu veidą nuprausti bent jau vandeniu ir suteikti odai švarumo.

"Kantrybės paslaptis yra daryti kažką kitą, kol laukiate"
Croft M. Pentz

Suprantama, makiažo servetėlės nėra tas produktas, kurį reiktų naudoti nuolat, ar kuris būtų labai sveikas odai. Manau geriausia makiažą valyti su vandeniu nuplaunomis priemonėmis, tačiau tomis retomis progomis aš mielai naudojuosi ir makiažo valymo servetėlėmis. Šiam kartui noriu pasidalinti neilga apžvalga apie Biok Laboratorijos prekinio ženklo Margarita drėgnas servetėles su mano mėgstamomis rugiagėlėmis.


Produktas: MARGARITA drėgnos servetėlės makiažui valyti su rugiagėlėmis
Gamintojas: "Biok Laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: nuvalyti veido ir akių makiažą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelnus ir efektyvus valymas
Labiausiai nepatiko: sudėtinių dalių nesaugumas
Kiekis: 20 vnt.
Kaina*: 1,91 EUR
Kur galima įsigyti: Biok Laboratorija, Eurokos, Maxima, Drogas, Eurovaistinė ir kt.

Ką žada gamintojas: Drėgnos servetėlės efektyviai valo veido ir akių makiažą. Speciali formulė su rugiagėlių ekstraktu, kviečių baltymais bei migdolais drėkina, minkština odą ir palieka nepakartojamos gaivos pojūtį. Nuvalo net ir vandeniui atsparų makiažą. Patogu naudoti kelionėse, nešiotis rankinėje. Patikrinta dermatologų ir oftalmologų.


Makiažo servetėlių pakuotė tradicinė drėgnoms servetėlėms: plastikinis maišelis, užklijuotas lipduku, apsaugančiu servetėles nuo drėgmės praradimo. Pakuotės dizainas labai paprastas, minimalus baltos spalvos fonas, puoštas rugių, rugiagėlių paveikslėliu ir tradiciniu Margaritos gaminiams avižų motyvu. Pakuotė neperkrauta informacija, ji praktiškai nepastebima, tačiau jos pakankamai: nei per mažai, nei per daug.

Kvapas. Servetėlės kvepia gana intensyviai, tačiau koks tai kvapas negalėčiau identifikuoti: man kvepia kosmetikos gaminiais ir kiek dusliu švaros aromatu.


Konsistencija. Tradicinis, lygaus paviršiaus medvilnės audinys, prisotintas veikliosiomis medžiagomis.



Sudėtis: Aqua, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Centaurea Cyanus Flower Water, Glycerin, Disodium Coco-Glucoside Citrate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polysorbate 20, Lactic Acid, Sodium Methylparaben, Imidazolidinyl Urea, Disodium EDTA, Parfum.


Poveikis. Makiažo valymo servetėlės pagamintos iš tvirto audinio, kuris tempiasi į šonus, neplyšta ir neįra (žinoma, proto ribose, nes viską galima suplėšyti esant norui). Kadangi tai makiažo valymo servetėlės, jos tikrai lengvai įveikia tiek veido, tiek akių makiažą. Žinoma, vandeniui atsparių priemonių nuvalymo tikėtis tikrai nereiktų, tačiau įprastas priemones įveikia gana lengvai.

Makiažo servetėlės labai švelnios odai ir valymo procesas labai švelnus ir malonus. Jos nealergizuoja, nedirgina, neerzina net paakių odos.



Aš pastebėjau, kad po odos valymo servetėlėmis veidas trumpam lieka lipnus, tačiau lipnumas galiausiai visiškai dingsta: manau, kad likučius oda paprasčiausiai sugeria. Visgi, net po valymo su makiažo valymo servetėlėmis aš visuomet stengiuosi nuplauti veido odą kad ir paprasčiausiu vandenuku, tad lipnumas man visiškai netrukdo.


Iš esmės makiažo valymo servetėlės labai geros ir man labai patinka. Žinoma, galima neigiamai vertinti kai kurias nesaugias sudėtines dalis. Bei nepabaigus pakuotės lieka neaišku, ar servetėlės neišsausės anksčiau laiko. Tačiau gaminys savo darbą atlieka, odą valo, nedirgina, yra nebrangios ir man labai patinka.




Ačiū, kad skaitote,

Saulėtų orų ir pavasariškų nuotaikų įkvėpta,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Niekada nesu bandziusi tu serveteliu. Gal reiketu kada kokios isbandyti. O tai man geriau visai nesidazyti, jei zinau kad negalesiu normaliai nusivalyti makiazo. Galiu visai ramiai kelioneje istverti ir be jo,

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Stengiuosi ir aš nesidažyti, jei negalėsiu makiažo normaliai nusiplauti, bet ne visad įmanoma tai suplanuoti. Mes dažnai keliaujame labai spontaniškai, na bent jau iki šiol taip keliaudavome. ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą