2016/04 Balandžio mėnesio kosmetinės naujienos: keli kosmetikos pirkiniai ir pagaliau, vėl suknelės!

Kadangi kovo mėnesį apsipirkau su kaupu, ir puikiai žinojau, kad balandį tikriausiai nebus progos išbėgti normaliai apsipirkti, tai šio mėnesio pirkiniai gana kuklūs ir tik tai, kas būtina ir reikalinga, tai, kas svarbiausia ir tai ko trūko. Tiesa, kelis nebūtinus dalykėlius nusipirkau. Ir negaliu patikėti, kad man pavyko nusipirkti kelis drabužėlius, po iš tiesų ilgo laiko tarpo: ruošiamės ir puošiamės tikrąjam pavasariui ir žiūrime, kuo pasipildė Gėlėta kosmetinė, per taip greitai prabėgusį balandžio mėnesį.



Plaukams

Aš peržiūrėjau tai, kas liko po šio mėnesio mano vonios kambaryje. Ir ten daug visokių plaukų kaukių, bet nė vieno šampūno ar kondicionieriaus. Aš mėgstu naudoti būtinai tos pačios linijos šampūną ir kondicionierių, o jei pasiseka įsigyti - ir kaukę. Tad prieš pradėdama kažką naujo noriu šiek tiek sumažinti visų kaukių likučius vonioje. Kad sunaudosiu - jau nebesitikiu :D Kondicionuojamų priemonių yra, trūksta tik plaunamų, - ir prašom, taip mano vonioje atsidūrė Uoga Uoga šampūnas.
Pirkau: Uoga Uoga internetinėje parduotuvėje
Kaina: 5,50 EUR

Ši kaukė buvo mano planuose ir noruose, bet dar ne dabar, o vasaros pradžiai: birželiui ar liepai. Tačiau kartu su Uoga uoga paslapčių dėžute gavau nuolaidos kuponą, ir nusprendžiau jį panaudoti. Kuponas buvo skirtas panaudojimui Kaune, tačiau Uogos mielai jį konvertavo į kuponą, tinkamą bet kurioje salelėje. Tokiu būdu vienoj pilnos sumos už kaukę sumokėjau juokingai mažai.
Pirkau: Uoga Uoga salelėje
Vertė: 6,95 EUR; mokėjau: 1,95 EUR

Veidui

Aš vis dar degu noru išbandyti daugiau Bioten kompanijos produktų. Nors man nelabai patiko prieš tai bandytos drėgnos servetėlės, bet nagi, tai drėgnos servetėlės, tai net nelabai kosmetikos gaminys. Prausiklis visgi, yra gana saugus pasirinkimas, gerokai saugesnis nei veido kremas, todėl greit bandysiu jį ir tikiuosi nenusivilsiu.
Pirkau: mažoje kvartalo parduotuvėje
Kaina: 3,73 EUR

Veido kaukė pavargusiai odai.
Pirkau: ebay.com
Kaina: $ 1,99 arba 0,93 EUR

Jauninanti odą veido kaukė.
Pirkau: ebay.com
Kaina: $ 1,99 arba 0,93 EUR

Švelnina ir minkština odą.
Pirkau: ebay.com
Kaina: $ 1,99 arba 0,93 EUR

Atgaivina streso paveiktą odą.
Pirkau: ebay.com
Kaina: $ 1,99 arba 0,93 EUR

Visos šios kaukės yra tikriausiai paskutinės iš Malie System kompanijos. Man atrodo, kad išbandžiusi šias, aš jau būsiu išbandžiusi absoliučiai visas Malie vienkartines veido kaukes iš medvilnės.

Smulkmenos

8. CLEANIC "Soft Touch" dideli kvadratiniai vatos diskeliai, 50 vnt.
Pirkau: Maxima
Kaina: 1,36 EUR

9. BELLA "Wipping & Cleaning" dvigubi vatos diskeliai, 120 vnt.
Pirkau: Maxima
Kaina: 1,18 EUR

Patikėkite, kai tokiais kiekiais išnaudojame vatos diskelius, aš jau nebesuseku, kiek pakuočių nusipirkau per mėnesį, kiek sunaudojom. Tiesiog; kvadratiniai Cleanic yra mano mėgstamiausi dideli padeliai - jie patogus, dideli ir ekomoniškiausi. Na o iš mažų diskelių, pastaruoju metu bandyti ir kokybiškiausi Bella su apsiūtais kraštais. Juo galima dalinti per pus (ar kas šiais laikais dar taip daro?), jie netįžta, nenusirutulioja, ant odos nepalieka medvilnės plaušelių. Šitie - vieni mėgstamiausių.

Rankoms ir burnos ertmei

Aš kartais jums pasakoju apie muilus, tiksliau daugiau sau, nes balandį vos nesusigundžiau įsigyti muilo, kuris man nelabai patiko, bet save sustabdžiau, nes pamenu, buvau tyrinėjusi sudėtį ir ji manęs nesužavėjo, nors pakuotė atrodė taip skaniai... Šį kartą nusprendžiau išbandyti rusišką Agafji muilą, kuriuo tikriausiai bandysiu prausti ir kūno odą.
Pirkau: Elevita
Kaina: 1,45 EUR

Tai skystis, kuris turėtų būti švelnesnio skonio, tinkamas jautrią burnos ertmę turintiems žmonėms. Ar tikrai? Dar nežinau, pirmiausia turi ištuštėti senųjų, vonioje dar gyvenančių skalavimo skysčių pakuotės.
Pirkau: IKI
Kaina: 6,19 EUR

Dekoratyvinė

Kadangi su staigmenų dėžute gavau naujuosius Uogos akių šešėlius pabandymui, kažkodėl nusprendžiau, kad man būtinai reikia ir naujo šepetėlio jų padengimui. O gal natūralūs šešėliai yra ypatingi ir bus sudėtinga juos pakabinti su įprastu akių makiažo šepetėliu? :D
Pirkau: Uoga Uoga internetinėje parduotuvėje
Kaina: 6,95 EUR

13. H&M kosmetikos krepšelis "I Don't Do Casual"
Pastaruoju metu aš rankinėje nešiojuosi vis mažiau ir mažiau kosmetikos priemonių, todėl eilinį pavasarį sumaniau atnaujinti savo senąją kosmetinę, ją pakeičiant nauja ir miela nedidele kosmetine.
Pirkau: H&M
Kaina: 4,99 EUR

Man atrodo, kad būtent šis buvo pirmasis mano aromatas. Apimta nostalgijos nusprendžiau įsigyti. Kvapas gaivus ir lengvas, kaip tik pavasario pabaigai ir vasaros pradžiai.
Pirkau: vietinėje kvartalo parduotuvėje
Kaina: 2,89 EUR




Kai pasakojau jums apie šios kompanijos intymios higienos parusiklį, aš parašiau jiems užklausą, ir paprašiau kūno losjono mėginio: man įdomu, koks geltonosios linijos poveikis odai. Jis puikiai turėtų tikti jautriai odai. Na, o intymios higienos prausiklio mėginio paprašiau, nes norėjau jį išbandyti praėjus šiek tiek laiko po gimdymo.

Šiek tiek sunku patikėti, kad kompanija atsiuntė abu prašytus mėginius, bus smalsu išbandyti. Ir žinoma, smagu, jog mėginių sistema veikia: jei domina kažkoks kompanijos gaminys, visuomet galima paprašyti jį išbandyti ir nuspręsti, ar norim įsigyti pilną produktą ar ne. Šaunuoliai Abena kompanijos atstovai. Jei ir jus kažkas sudomino, drąsiai galite rašyti ir prašyti mėginio. O ir mėginį gausite ne kelis ml, o visą mini pakuotę su 20 ml gaminio kiekio!







Gavau siuntinuką iš Dove, su nuostabiomis priemonėmis. Būtinai papasakosiu, ką apie jas manau jau gana greitai. Labai ačiū Dove, už galimybę išbandyti mėgstamos ir mylimos kompanijos gaminius!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Apranga

22. H&M gėlėta suknelė
Sudėtis: 98% polyesterio; 2% elastano
Pirkau: H&M
Kaina: 9,99 EUR


23. H&M juodai balta suknelė
Sudėtis: 97% polyesterio; 3% elastano
Pirkau: H&M
Kaina: 9,99 EUR


24. H&M gėlėta susagstoma palaidinė
Sudėtis: 100% viskozė
Pirkau: H&M
Kaina: 9,99 EUR

Visus tris drabužėlius pirkau H&M parduotuvėje ir teko spręsti greitai: noriu jų aš ar ne. Pirmiausia reiktų jūsų atsiprašyti už nuotraukų kokybę: tai pirmas kartas, kai fotografuoju savo kūną po beveik metų laiko ir visiškai nebemoku pozuoti :D, taip pat šiek tiek nedrąsu dėl kūno formų, kurių dar nesugebėjau pilnai atgauti (1,5 mėnesio yra labai trumpas laiko tarpas). Na ir galiausiai taip, visose fotografijose aš be makiažo, visiškai natūraliai ir nesusitvarkiusi plaukų. kadangi norėjau jums parodyti drabužėlius šiuose pirkiniuose, teko nuotraukas daryti greitai ir per daug nesukant galvos dėl makiažo ar fotografuojamos aplinkos. Tačiau svarbiausia, kad matote, kai jie atrodo ant kūno :)

Parduotuvėje mano galva apsisuko dėl mėlynos gėlėtos suknelės: ji tokia vasariška, tokia gaivi ir labai patogi. Aš įsivaizduoju, kaip tokią apsivilkus keliausiu pasivaikščioti su sūnumi. Vasarą jis jau bus paaugęs ir galėsime planuoti ilgesnius pasivaikščiojimus ir trumpas išvykas į miestą. :) Negalėjau atplėšti akių nuo nuostabaus grožio mėlynų gėlių... Paskui pamačiau juodai baltą suknelę, kuri dar patogesnė nei mėlynoji. Ir nors dizainas toks pat, kaip mėlynos, aš vistiek ją įsigijau: su kūdikiu niekad nežinosi kaip greitai reikės persirengti. Ir galiausiai gėlėta palaidinė man tokia visiškai kasdienė: gale ji ilgesnė ir turi skeltukus šonuose. Tokią užsimetus nevaržomi judesiai, o dėl gėlių jautiesi šiek tiek moteriškesnė ir ne tokia kasdieniška, kaip su paprastais sportiniais marškinėliais.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vos nepamiršau įdėti šios dėžutės, kadangi ją pirkau mėnesio pradžioje - visiškai užmiršau. Dėžutės turinį jau matėte (paspaudus ant pavadinimo galite peržiūrėti jos turinį). Jeigu įdomu - nesenai kalbėjau su Uogomis ir jos patikino, kad staigmenų dėžutės bus parduodamos ir ateityje, tik skirsis jų sudėtis, todėl jei gundotės įsigyti, sekite uogų naujienas.
Pirkau: Uoga Uoga internetinėje svetainėje
Kaina: 20,00 EUR
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tokie buvo mano šio mėnesio pirkiniai ir tokios naujienos. Skaičiuojam išlaidas:
  • Kosmetikai ir higienai: 59,91 EUR
  • Aprangai: 29,97 EUR
Viso išleista: 89,88 EUR




Ačiū, kad skaitote,

Pavasariškos balandžio pradžios,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Melynai balta geleta suknele labai gerai atrodo. Puikiai tinka. Greiciau sulankti to ora, kada bus jomis tomis lengvomis suknutemis dabintis

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jo, man ji irgi tokia faina :)
      O šilti orai netruks ateiti, jau gegužė, kelios savaitės ir mėgausimės šiluma :)

      Panaikinti
  2. Ta pati pirmoji suknele tau labai tinka. :) laukiu apzvalgos apie MALIE SYSTEM kaukes, niekada nebandziau,ar veiksmingos? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Ginte :) Man ji labai labai :)
      O Malie System esu išbandžiusi jau labai daug kaukių. Jos pasižymi labai geru drėkinimu ir odos atgaivinimu. kitų žadamų poveikių nelabai pastebima.
      Šiuo metu apžvelgtos kaukės: http://geleta-kosmetine.blogspot.lt/search/label/*MALIE%20system

      Panaikinti
  3. Atsakymai
    1. Ilgis priklauso nuo dydžio: kuo didesnis dydis tuo ilgesnė suknelė.
      Mano dydis 36. Juoda ilgis - 82 cm; mėlyna - 83 cm. Nuo petnešelės iki apčios tiesiai.

      Panaikinti

Rašyti komentarą