AquaV "Luxury Handwash" prabangus skystas kreminis muilas rankoms su perlų ekstraktu

Kažkada jums minėjau, kad turiu labai mėgstamą skystą rankų muilą iš vokiškų prekių parduotuvės. Kelis jo buteliukus buvau įdėjusi ir į baigtų - tuštučių įrašus. Tačiau vis galvoju, kad kartais verta papasakoti, kuo viena ar kita priemonė žavi, pasidairyti jos sudėtyje, paskaityti, kur galima rasti ir kiek kainuoja; - nepaisant to, kokia ta priemonė. Net jei tai tik paprasčiausias skystas rankų muilas...

"Jei ieškosiu pakankamai ilgai ir pakankamai sunkiai...
ar aš tave rasiu?
Citata, autorius nežinomas

Tik pradėdama kurti tinklaraštį, buvau nusprendusi, kad ši informacija yra rašytinis priminimas man, kuriuo aš nusprendžiau pasidalinti viešai. Todėl manau, jei kažkokie įrašai jums ne prie širdies, jūs juos praleidžiate, tiesa? Na o aš noriu pakalbėti apie vokišką muilą AquaV su perlų ekstraktu, kuris man labai patinka, ir tikriausiai tai yra vienintelis muilas, kuris per pastaruosius penkis metus buvo tiek kartų kartojamas ir apskritai kartojamas.


Produktas: AquaV "Luxury Handwash" prabangus skystas kreminis muilas rankoms su perlų ekstraktu
Gamintojas: specialiai sukurtas "Aldi" parduotuvėms. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloni odai kreminė tekstūra
Labiausiai nepatiko: neskalsus, greitai baigiasi
Tūris: 250 ml
Kaina*: 1,00 EUR
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėje parduotuvėje: Moulin de la Beaute

Ką žada gamintojas: Turtinga formulė suteikia odai intensyvų ir ilgalaikį drėkinimą bei šilkinę tekstūrą. Valo ir rūpinasi jūsų rankomis. Ilgai išliekantis malonus kvapas. Lengva ir veiksminga priežiūra. Puikiai tinka dažnam naudojimui. Dermatologų patikrintas. pH subalansuotas.


Muilo buteliuko pakuotė visiškai tradicinė: gana kieto plastiko buteliukas su užsukama pompa - dozatoriumi. Pakuotės dizainas labai paprastas: plastikas atrodo gana pigus - baltai gelsvas. Puošyboje nenaudojami praktiškai jokie puošybos elementai, tad dizainas visai paprastas ir niekuo neišskirtinis. Galbūt išskirčiau tik žemą, mažytį buteliuką - man patinka pakuotės, kurios vizualiai užima nedaug vietos.

Ant butelio viršaus užsuktas dangtelis su pompa - dozatoriumi. Paprastai jis būna rudos spalvos, tačiau praeitą kartą nusipirkau vieną iš buteliukų su šviesiai rudos - pilkos spalvos dozatoriumi. Spėju, kad čia tiesiog buvo kita partija ir spalva skyrėsi. Tiek dozatorius, tiek dozavimo anga patogi, išspaudžia gana didelį kiekį gaminio. Esant reikalui (nors neįsivaizduoju kokiam) pompą galima užfiksuoti, pasukus ant "stop" padėties.


Kvapas. Vienas iš geriausių dalykų šiame muile yra labai malonus aromatas. Tai kosmetinis priemonių aromatas, neturintis konkretaus pavadinimo, bet aš įsivaizduoju, kad taip kvepia kažkas prabangaus, bet kartu ir labai švelnaus; kažkas saldžiai malonaus ir kartu gaiviai lengvo. Aromatas vidutiniškai intensyvus, o ir kvapas išlieka po rankų prausimo, sakyčiau 10-20 minučių. Kuris gi kitas muilas tiek ilgai išlaiko malonų uoslei rankų kvapą?

Konsistencija. Skystas rankų muilas perlamutrinės spalvos (aliuzija į perlus, ar ne?). Konsistencija nėra labai tiršta, bet tirštesnė už dauguma mano bandytų muilų. Ji tokia kreminė, minkšta, švelni... Labai maloni rankų odai ir tai dar vienas geras šio muilo aspektas.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Laureth-4, Citric Acid, Styrene/ Acrylates Copolymer, Cocamide Mea, Potassium Sorbate, Benzyl Salicylate, Linalool, Polyquaternium-7, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Formic Acid, Hydrolyzed Pearl, Maris Sal, Sodium Lauryl Sulfate, Phenoxyethanol.


Poveikis. Nors rankų muilo sudėtis neblizga saugiais ingredientais, ir teoriškai jis turėtų sausinti rankas, bet jokio rankų sausinimo efekto nesu niekad pajutusi, o sunaudojusi esu labai daug tokių rankų muilų buteliukų, tikriausiai reiktų skaičiuoti dešimtimis... Nors ir ypatingo drėkinimo muilas irgi neteikia.

Tikriausiai dėl labai malonios, kreminės konsistencijos, atrodo, kad muilas puoselėja ir rūpinasi rankų oda. Prausia švariai ir gerai. Su vienu paspaudimu man beveik visuomet pavyksta labai švariai nusiplauti rankas. O po plovimo rankos atrodo švelnesnės, malonesnės liesti.

Ar gali būti, kad šis muilas rūpinasi rankų oda? Manau kad nelabai, mat sudėtyje yra ne tik naudingų odai, o ir nemažai sausinančių ingredientų. Vis gi, mes su mielu noru jį naudojame, nepaisant to, kad buteliukai labai greitai išsenka.




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus šeštadienio,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai