BIOCURA Beauty lūpų blizgesys "09"

Kartais puiki kosmetika visiškai neturi būti brangi... Mano pastarųjų trijų metų didžiausias atradimas yra vokiška kosmetika, kurios Lietuvoje galima įsigyti visiškai nedidelėmis kainomis, o kokybe nusivilti tenka labai labai retai...

"Tikroji atradimų kelionė yra ne ieškoti naujų žemynų, tačiau į viską žiūrėti kitomis akimis"
Marcel Proust

Dėl to, aš dažnai keliauju į vokiškų prekių parduotuvę "Dali", esančią Klaipėdoje ir kaskart atrandu vis kažką naujo. Per vieną tokių apsilankymų, pagaliau įsigijau ir dekoratyvinės kosmetikos. Spėkite ar nusivyliau? Tikrai ne, atvirkščiai esu labai patenkinta Biocura lūpų blizgesiu. Galbūt vienintelis dalykas, kurį reikia paminėti yra tai, kad vokiškų prekių parduotuvėse asortimentas keičiasi labai greitai, ir ne visuomet galima įsigyti labai patikusį produktą. Iš kitos pusės - tai man leidžia atrasti daugybę, nepaprastai puikių, vokišką kokybę patvirtinančių gaminių.


Produktas: BIOCURA Beauty lūpų blizgesys "09"
Gamintojas: "Maxim Markenprodukte" GmbH & Co. KG. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - suteikti lūpoms spindesio ir spalvos
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai dailus dengimas
Labiausiai nepatiko: produkcija vokiškų prekių parduotuvėse greitai keičiasi ir nėra pastovi, todėl neaišku, ar blizgesį bus galima įsigyti sekantį kartą
Tūris: 7,5 ml
Kaina*: apie 2,00 EUR
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėje parduotuvėje: Moulin de la Beaute

Ką žada gamintojas: Su vitaminu E. Suteikia lūpoms spindesio, ilgai išlieka ir neturi lipnumo. Tinka jautrioms lūpoms.
Dermatologų patikrintas.

Taip atrodo gaminio pakuotės. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Aš įsigijau lūpų blizgesį be išorinės pakuotės ir tik panaršiusi internete radau, kad tokia, kartoninė pakuotė turėjo būti. Ant jos tikriausiai buvo ir sudėtinės dalys ir daugiau informacijos apie gaminį.

Mano įsigyta pakuotė visiškai identiška kitiems lūpų blizgesiams, išskyrus tai, kas pakuotė gerokai storesnė ir truputį trumpesnė. Plastikas tvirtas, skaidrus, matosi, kiek produkto lieka viduje. Užsuktas juodos spalvos dangteliu. Kalbant apie dizainą jis visiškai minimalus - jokių puošybos elementų nėra, o ir informacijos mažoka.

Atsukus dangtelį, po juo, ant vidutinio ilgumo lazdelės yra šepetėlis, kuris man labai patogus. Jis minkštas, iš smulkių plaukelių. Forma itin patogi tiksliai paskirstyti blizgesį: plonėjantis šepetėlis nuo vidurio užklenktas į viršų. Forma ideali patogiam laikymui ir dažymui.


Kvapas. Lūpų blizgesio tiek kvapas, tiek skonis man šiek tiek primena vaikiškos kramtomosios gumos kvapą. Šiek tiek saldus, tačiau tikrai ne tiek, kiek Essence lūpų blizgesiai: čia dar jaučiamas ir lengvas kosmetinių priemonių kvapas. Aromatas manęs neerzina, nors ir išlieka ant lūpų apie 10-20 minučių nuo padengimo.

Konsistencija. Lūpų blizgesys vidutinio tirštumo, tvirtai prilimpa prie odos, tačiau visiškai neturi jokio lipnumo. Tai man itin aktualu, nes nemėgstu, kai lūpos lipnios, o papūtus vėjeliui prie jų prilimpa ir mano plaukai.


Sudėtis: sudėtinių dalių rasti nepavyko


Poveikis. Lūpų blizgesys tobulai lengvai pasidengia ant odos, ant lūpų priemonė jaučiama, tačiau neapsunkina lūpų. Blizgesys visiškai nesausina, neturi lipnumo, neišryškina lūpų raukšlelių ir sausų vietų. Sakyčiau atvirkščiai, man jas pamaskuoja, nors jos ir matomos, tačiau gerokai mažiau.

Rezultatai: prieš - lūpos be jokių priemonių ir padengus Biocura lūpų blizgesį 09

Mano turimas atspalvis savo konsistencijoje turi smulkių pavienių blizgių dalelių, bet ant lūpų jų nesimato. Būtent tos dalelės ir sukuria intensyvų priemonės spindesį. Kalbant apie patį atspalvį, jis rožinis su šiek tiek rudos spalvos. Pigmentacija nebloga, tačiau tai nėra itin intensyvi spalva, nes lūpoms suteikia natūraliai atrodantį efektą. Apskritai tiek spalva, tiek dengimas tobulas kasdieniam įvaizdžiui.


Nors nedrąsu dėl veido, neatsikračiusio nėštumo metu priaugto svorio, bet rodomės, kaip viskas atrodo bendrame vaizde, dieniniame makiaže.

Deja, bet lūpų blizgesys ant lūpų išlieka tiek, kiek ir kitos panašios priemonės 2-3 valandas, o valgant ar geriant vidutiniškai lengvai nusivalo su maistu. Vertinant trumpai ir paprastai: tai labai gera priemonė dieniniam efektui, gražiai ir tolygiai dengiasi, nesausina, neparyškina lūpų trūkumų (juos užmaskuoja), nesubėga į raukšleles ir visiškai neturi lipnumo. O ir priemonės kaina visai nedidelė. Kas čia gali nepatikti?




Ačiū, kad skaitote,

Linksmo penktadienio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai