CATRICE "Absolute Eye Colour" vienspalviai matiniai akių šešėliai "940 Popeye's Daily Dose"

Oho, kiek pastaruoju metu prisikaupė dekoratyvinės kosmetikos gaminių, apie kuriuos jums nepasakojau, bet būtinai noriu nors trumpai paminėti ir tarti kelis žodžius. Šį kartą, be ilgų įžangų pristatau jums dėmesio vertą priemonę akių makiažui iš Catrice. Vienspalviai matiniai akių šešėliai turi tik kelis labai mažus trūkumus, o privalumų, nors vežimu vežk: ilgas išlikimas tikriausiai svarbiausias, o kur dar pigmentacija, dengimas ir labai gera kaina...

"Statykite savo reputacijos sieną po vieną plytą vienu metu"
Ree Klein


Produktas: CATRICE "Absolute Eye Colour" vienspalviai matiniai akių šešėliai "940 Popeye's Daily Dose"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgai išlieka
Labiausiai nepatiko: truputį byra
Tūris: 2,0 g
Kaina*: 2,89 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Naująjį sezoną sutinkame su aštuoniais kerinčiais atspalviais. Matiniai, satino švelnumo, perlų spindesio - ko tik geidžiate. Vispusiškos spalvos, visapusiškas išsilaikymas, visapusiškas padengimas. Nuo dabar net 27 tonų paletė.


Akių šešėlių pakuotė skaidraus plastiko, kuris atrodo gana tvirtas ir kokybiškas. Galbūt netvirčiausia pakuotės vieta yra vyriai, ant kurių varstosi dangtelis. Pats pakuotės dizainas man patinka: minimalus, ant pakuotės tik tai, ko iš tiesų reikia šešėliams. Tokios, tvirtai atrodančios ir minimaliai puoštos pakuotės man visuomet asocijuojasi su rimtesne, profesionalesne kosmetika. Ir jokių nereikalingų šepetėlių ir veidrodėlių: mes dažomės namie, kur veidrodį ir taip turime, o šepetėlius naudojame geresnės kokybės. Man asmeniškai veidrodėliai pateisinami tik didesnėse paletėse.

Nugarėlės pusėje, ant juodo lipduko pateikta gaminio informacija. Čia galima rasti gamintoją, šalį, kiekį, tikslų gaminio pavadinimą. Deja, bet sudėtinių dalių ant pakuotės nerasime, jų gamintojas siūlo ieškoti internete arba specialiuose bukletuose su gaminių informacija.


Kvapas. Būdingas akių šešėliams kvapas tikrai yra, bet jis labai silpnas ir jo praktiškai nesijaučia.

Konsistencija. Matinių akių šešėlių konsistencija šiek tiek sausesnė nei vidutinė, bet ant odos slysta gana gerai. Dėl sausumo, dengiant produktas šiek tiek byra. Pigmentacija gera.


Sudėtis: TALC, OCTYLDODECANOL, SILICA, ZINC STEARATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, TOCOPHERYL ACETATE, POTASSIUM SORBATE, DEHYDROACETIC ACID, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE).


Poveikis. Akių šešėliai imant iš indelio linkę vos vos birti, bet tepant, po akimis neturėjau jokių nubirusių dalelių. Apskritai dengiasi lengvai, tolygiai, paprastai ir patogiai. Pigmentaciją vertinčiau kaip gerą: spalva intensyvi ir lengvai skirstoma bei šešėliuojama. Išsklaidant prarandama nedaug spalvos intensyvumo.


CATRICE Absolute Eye Colour eyeshadow "940 Popeye's Daily Dose"

Mano turimas atspalvis "940 Popeye's Daily Dose" tamsiai žalias, suteikiantis matinį efektą. Iš tiesų tokia spalva kasdieniame makiaže naudojama labai retai. Tikriausiai visą akies voką reiktų dengti tik intensyviam vakariniam makiažui, arba naudoti tik akių kampučiuose. Pati spalva labai intensyvi ir ryški. Manau ją puikiai įvertins žalios spalvos mėgėjos. Aš tokios spalvos šešėlius esu turėjusi paauglystėje, kai buvau pamišusi dėl žalios spalvos.


Akys: CATRICE Absolute Eye Colour eyeshadow "940 Popeye's Daily Dose"
Lūpos: LORD & BERRY "Ultimate Lipliner" matinis lūpų kontūro pieštukas "Nude #3035"

Nors buvau nustebinta spalvos pigmentacija, tačiau labiausiai mane stebina spalvos išlikimas. Reikia pripažinti, kad iš Cosnova kompanijos gaminių aš retai tikiuosi ilgo išlaikymo. Man visiškai nepakitę šešėliai išliko 6-8 valandas, lygiai tokio paties intensyvumo, kaip buvo padengti. Vėliau spalva po truputį prarado intensyvumą, ėmė blankti, nors makiažas tikrai gerai atrodė 10 valandų, tikiu, kad galėjo ir ilgiau, bet aš po 10 valandų dažniausiai jau nusivalau makiažą. Spalva nesukrenta į raukšles, nenubyra, nenutrupa, dėvisi labai tolygiai.


Mano nuomone tai puikūs, nebrangūs akių šešėliai, kurių keliomis spalvomis galima laisvai papildyti bene kiekvienos mūsų kosmetinėse gyvenančias nude paletes. Tiek išlikimas, tiek pigmentacija, tiek dengimas, tiek gera kaina maloniai stebina kas kartą, naudojant šią makiažo priemonę. O ir pasirinkimas gausus, patenkinsiantis kiekvienos skonį. Rekomenduoju pasidairyti šių šešėlių kosmetikos parduotuvėje, ir nebūtinai šio atspalvio.




Ačiū, kad skaitote,

Šiandienai jau viskas. Linkiu labos nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai