CATRICE "Lash Extension Volume Mascara" apimties suteikiantis blakstienų tušas "010 Black"

Pakalbėkime apie blakstienų tušą... Ko tikitės įsigydami vieną ar kitą priemonę savo blakstienoms? Aš visuomet laukiu didžiulės apimties: didžiulio ilginimo ir masyvaus tankinimo. Kai kurie tušai pateisina savo vardą ir kainą, kai kurie norimo efekto taip ir nesuteikia. Tačiau nepriklausomai nuo to, mes vertiname ir kitus tušo aspektus...

"Jokia citata negali aprašyti, koks puikus yra penktadienis"
Citata, autorius nežinomas

Na o dabar kviečiu naujam įrašui ir apžvalgai apie Catrice "Lash Extension" blakstienų tušą, kuris suteikia apimties. Šis tušas oficialiai buvo išimtas iš prekybos, tačiau dar nesenai jį mačiau kažkurioje senų naujovių skyrelyje kosmetikos parduotuvėje, o ir nuotraukos paruoštos senokai: reikėjo tik prisėsti ir aprašyti.



Produktas: CATRICE "Lash Extension Volume Mascara" apimties suteikiantis blakstienų tušas "010 Black"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, paryškinti blakstienas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengvai išgaunamas ryškių blakstienų efektas
Labiausiai nepatiko: dengiant daugiau nei vieną sluoksnį šiek tiek lipina blakstienas
Tūris: 9 ml
Kaina*: apie 4,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas

Ką žada gamintojas: "Lash Extension Volume Mascara" blakstienų tušas turi itin ploną sintetinių šerelių šepetėlį, kuris be jokių pastangų padengia kiekvieną blakstieną ir suteikia jos itin juodą spalvą. Šereliai suteikia blakstienoms ilginamąjį efektą. Jūsų blakstienos taps itin ilgos, didesnės apimties ir užriestos. Tikslus aplikatorius suteikia tobulos apimties. Galima įsigyti ir vandeniui atsparų tušą.


Blakstienų tušo pakuotė gana standartinė: juodos spalvos tušo tūbelė gana ilga ir plona. Puošyboje naudojamas tik stilizuotas blakstienų tušo pavadinimas, su į viršų ir į apačia pravestomis raidėmis. tai šiokia tokia aliuzija, ko reiktų tikėtis iš tušo - ilginamojo efekto.  Kaip visuomet, labai trūksta dalies informacijos ant pakuotės, ypatingai - blakstienų tušo sudėties, kuri laisvai galėjo būti patalpinta ant dangtelio esančioje prilipinamoje etiketėje, arba padaryti ją atlipintą ir surašyti viduje sudėtines dalis. Na iš tiesų, labai nepatogu internete ieškoti sudedamųjų dalių, kai tušas jau dažniausiai guli mūsų namuose, o ne parduotuvės lentynoje.

Po metalo imitacijos plastiko dangteliu ant ilgo kotelio yra tušo šepetėlis. Ilgas kotelis man labai patinka - super, su tokiais visuomet lengviau pasidažyti, negu su trumpais. Tušo šepetėlis plonas, gana ilgas, sudarytas iš sintetinių šerelių, kurie į galvutę sudėti susuktos spiralės forma. Paprastai tokio plono aplikatoriaus aš tikrai nesirinkčiau: man labiau patinka didelės blakstienų tušo galvutės. Pagaliau, su abejomis dažytis lygiai taip pat lengva/ sunku, tik su didesne viskas vyksta daug greičiau.


Kvapas. Labai panašus į kitų blakstienų tušų kvapą. Nepasakyčiau, kad kažkuo labai skiriasi.

Konsistencija. Blakstienų tušo konsistencija vidutinio tirštumo, kol kas nuo atidarymo dienos jokių konsistencijos pokyčių nesimato, bet viskas paaiškės tik baiginėjant priemonę.


Sudėtis: AQUA (WATER), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, SYNTHETIC BEESWAX, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, POLYBUTENE, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, VP/ EICOSENE COPOLYMER, OZOKERITE, AMINOMETHYL PROPANOL, CERA MICROKRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), HYDROGENATED VEGETABLE OIL, STEARYL STEARATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, GLYCERIN, NYLON-6, POLYESTER-11, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LECITHIN, PVP, CELLULOSE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, SILICA, CITRIC ACID, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PHENOXYETHANOL, CI 77266 (BLACK 2) (NANO), CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Blakstienų tušas lengvai ir be didesnių pastangų dengiasi ant blakstienų. Ant jų priemonė nesukuria gumulėlių, nenutrupa ir netepa odos aplink akis. Vienintelis iš karto matomas efektas buvo tai, jog sluoksniuojant priemonę ir dengiant kelis sluoksnius ant blakstienų, tušas linkęs jas sulipinti. Todėl reiktų atsargiau naudoti dengiant antrą (ar daugiau) tušo sluoksnių.

CATRICE "Lash Etension" volume mascara rezultatai įvairiu rakursu.
P.S. visos nuotraukos darytos skirtingu dienos metu

Blakstienoms suteiktas efektas mane tenkina: jos tampa gerokai ryškesnės, šiek tiek tankina, vos vos riečia. O va to wow, dirbtinių blakstienų efekto man visgi pritrūko. Tikėjausi, kad tušas suteiks blakstienoms priaugintų/ dirbtinių blakstienų efektą, bet nepasakyčiau, kad pavyko jį sukurti: daugmaž visi tušai mano akims suteikia tokį efektą, kokį matote paveikslėlyje viršuje. O ir bandant tokį efektą sukurti, tušas linkęs lipinti blakstienas, dėl to jų atrodo gerokai mažiau ir gerokai trumpesnės nei paprastai.

Blakstienų tušas gerai išsilaiko visą dieną, valandų bėgyje nesukurdamas jokių problemų: nenutrupa, netepa, nenubyra. Lengvai nusiplauna vandeniu ir prausikliu ir paprasta nuvalyti įprastu makiažo valikliu. Šiaip tušas tikrai neblogas, bet to dirbtinių blakstienų efekto tikrai nepavyks išgauti, o bandant, greičiau sukursite sulipusių blakstienų efektą. Tad jei nesitikėsite super ilgų, tankių ir užriestų blakstienų iš šio tušo, tuomet jis tikriausiai visai patiks ir jums...




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus penktadienio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai