CATRICE "Ultimate Nail Lacquer" nagų lakai: "94 It's A Very Berry Bash" ir "99 Sweet Macaron Sin"

Šiandien planavau jums rašyti visiškai kitokia tema, bet pagalvojau, kad jau senokai berodžiau, kokios spalvos šiuo metu gyvena ant mano nagų; o ir nagus lakavausi senokai. Tad šį kartą aš jums noriu parodyti du nagų lakus iš Catrice Ultimate kolekcijos, kurių vienas man primena uogas, o kitas desertus...

"Supjaustykite mano pyragą į keturis gabalėlius, nemanau, kad galėsiu suvalgyti aštuonis gabalėlius"
Yogi Berra

Kviečiu paskaityti naują įrašą ir pažiūrėti, kaip atrodo ant nagų. O aš einu lakuotis nagučių viena iš šių spalvų. Spėkite kuria? Taip, šį kartą desertinis švelnus atspalvis vėl nuguls ant mano nagučių.


Produktas: CATRICE "Ultimate Nail Lacquer" nagų lakai: "94 It's A Very Berry Bash" ir "99 Sweet Macaron Sin"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė: papuošti nagus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyviai spalvai pakako vieno nagų lako sluoksnio
Labiausiai nepatiko: šepetėlis nėra itin patogus
Tūris: kiekvienas po 10 ml
Kaina*: 2,49 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Dėka naujos spindesį didinančios technologijos, pažangesni Ultinate Naul Lacquers turi intensyvų blizgesį, tolygų padengimą ir ilgą išlikimą. Su naujovišku šepetėliu jūs galite padengti savo nagus vos vienu perbraukimu. Be formaldehydų, tolueno ir ftalatų.

Patikrinta ir pamėgta: 9 iš 10 moterų dievina tolygų PADENGIMĄ, išskirtinį SPINDESĮ, bei PATVARUMĄ.
* Testas atliktas su 100 moterų, 2013


Nagų lako pakuotė - cilindro formos skaidraus stiklo buteliukas, užsuktas juodos spalvos kamšteliu. Dizainas gana paprastas, puošybai naudojami tik skirtingų šriftų užrašai ir jokių aplikacijų. Visa informacija jau yra ant buteliuko etiketės, žinoma, išskyrus sudėtines dalis, jų jums reikės ieškoti internete, jei taps įdomu, kas gi slepiasi po nagų lako formule.

Aš jums jau esu pasakojusi apie kelis Catrice Ultimate nagų lakus, ir visuomet jais džiaugiuosi: spalvos gražios, išlaikymas neblogas, tačiau aplikavimas nėra labai patogus dėl nekokybiško, per plataus ir netiesiai nukirpto šepetėlio. Toks jausmas, kad šerelius kirpo 5 metų vaikas, nesuvokdamas, kaip svarbu kad jie būtų vienodo ilgio ir daugmaž taisyklingos formos. Nebent čia norėta įvesti kokia inovacija, kurios aš nesuvokiu? Bet vistiek, šepetėlis yra per platus patogiam padengimui. Dirbti su juo galima, tačiau patogumo maža...


Konsistencija. Nagų lakai vidutinio tirštumo. Pigmentacija labai gera - pakanka vos vieno nagų lako sluoksnio idealiai ryškiai spalvai išgauti.


Sudėtis:
"94 It's A Very Berry Bash"BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, HEXANEDIOL/ADIPATE/CITRATE CROSSPOLYMER, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, DIACETONE ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, POLYESTER-26, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM HYDROXIDE, BENZYL BENZOATE, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"99 Sweet Macaron Sin"BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, HEXANEDIOL/ADIPATE/CITRATE CROSSPOLYMER, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, DIACETONE ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, POLYESTER-26, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM HYDROXIDE, BENZYL BENZOATE, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77491, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).



Poveikis. Nepaisant to, kad man labai nepatinka per didelis ir negražiai kirptas šepetėlis, kuriuo dažnai nusitepu odeles aplink nagus, padengimas ant nago yra tolygus, suprantama, odeles tenka tiesiog apvalyti nagų lako korektoriumi ar nagų lako valikliu.

"94 It's A Very Berry Bash" atspalvį geriausiai apibūdina jo pavadinimas. Tai raudonų uogų spalvos nagų lakas, kuris priklausomai nuo apšvietimo gali atrodyti nuo prinokusių spanguolių, bruknių, ar aviečių iki raudonos vyšnių spalvos. Nagų lako atspalvis turi blizgų galutinį efektą. Man tai  puiki spalva, kai negaliu apsispręsti, kokį raudoną atspalvį rinktis: mergaitiškai rožinį ar maištingą, tačiau brandų bordo.

ATSPALVIS: "94 It's A Very Berry Bash"

"99 Sweet Macaron Sin" spalva labai primena šviesiai rudą nude spalvą, tačiau tai nėra tik šviesiai rudas atspalvis, nes matosi ir labai švelnus spalvos rausvumas. Spalva turi blizgų efektą ant nagų plokštelės ir man labai primena itališką sviestinį torto kremą, apskritai, tai desertinė nagų spalva. Atrodo dailiai, neiššaukiančiai, tačiau kartu įdomiai ir skaniai. Idealu tik prasidėjusiam pavasariui...

ATSPALVIS: "99 Sweet Macaron Sin"

Jei įdomu, spalva ant nagų, nenaudojant viršutinio nagų lako išlieka 3-5 dienas, priklausomai nuo to, kokios kokybės nagų lako pagrindą rinksitės. Ką jau ką, o nagų lako pagrindą rekomenduoju rinktis kiek tik leidžia jūsų kišenė, kokybiškesnį, o nagų laką galite naudoti ir pigesnį. Tokiu atveju spalva išliks ilgiau ir dailiau, tolygiau dengsis. Jei mėgstate ir naudojate viršutinį nagų laką, jam galioja ta pati taisyklė - kuo geresnis, tuo jūsų spalva išliks ilgiau. Laisvai galite rinktis pigesnius nagų lakus, o likusius pinigėlius geriau investuoti į kokybiškus viršutinį ir pagrindo nagų lakus.

Šiaip šie nagų lakai man labai patinka, yra nebrangūs, kokybiški, tik tie nepatogūs šepetėliai visai nedžiugina.




Ačiū, kad skaitote,

Darbingo pirmadienio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-sample

Komentarai