DIY: Ką daryti su tuščia, išnaudoto EOS balzamo pakuote?

Taigi, pasibaigė jūsų numylėtas, visur nešiotas, dažnai naudotas Eos lūpų balzamas dailioje ir įdomioje kiaušinio formos pakuotėje? Suprantama, kad tikriausiai išnaudotų kosmetikos gaminių pakuotes metate lauk. Ir teisingai, tik meskite į perdirbimui skirtus konteinerius... ;)

O aš va, įdomesnes, tvirtesnes, sandarias ar mažas pakuotes pasilieku, jei kartais prireiktų perpilti gaminius iš nepatogių dozuoti pakuočių į pavyzdžiui su pompa. Arba keliaujant nenoriu temptis didelės pakuotės. O kartais mylimų produktų pakuotės būna tokios prastos, kad prateka, kaip pavyzdžiui mano Mixa micelinio vandens. Todėl daug paprasčiau reikalingą kelionei kiekį įsipilti į nedidelę, bet sandarią talpą taip taupant vietą ir išvengiant nemalonių išsipylimų.

Į EOS pakuotę tikrai neįsipilsite jokio kosmetikos gaminio. Nors, galbūt tiktų nedideliam kremo kiekiui? Variantas 😃 Tačiau iš Eos pakuočių galima pasidaryti kai ką naudingesnio...


Ar jums pažįstamas jausmas, kai į papuošalų dėžę susidedate grandinėles, auskarus, apyrankes, o viskas susiraizgo taip, kad prireikia daug laiko, kol visą tą gyvatyną išpainioji? Arba kelionių metu? Arba kai norite įsidėti kelias poras auskarų ir grandinėlę, bet mesti į kosmetikos krepšelį neatrodo saugu?

Aš jums siūlau iš Eos pakuočių pasidaryti mažas talpyklas brangiausiems papuošalams, į kurias galėsite juos susidėti ne tik kelionių metu, bet ir įsimesti į papuošalų skrynelę. Pamenu, buvo laikai, kai grandinėles nuo susiraizgymo dėdavome į Kinder siurprizo kiaušinių plastikines pakuotes, arba į mažus užspaudžiamus maišelius. Į maišelius aš dedu iki šiol, taip sutaupau nemažai vietos, o papuošalai nesitrina vienas į kitą. Sau Eos pakuočių talpyklas dariausi tik kelionėms, bet panaudojimo būdų galima atrasti daug ir pačių įvairiausių. Tad viską galite atlikti laba lengvai ir paprastai:

1. Sunaudokite savo EOS lūpų balzamą. Jei jis jums patiko lygiai taip pat, kaip man, tuomet ilgai neužtruksite.


2. Nukirpkite groteles. Čia naudokite nedideles aštrias žirklutes ir stenkite nukirpti kuo arčiau krašto, kad liktų kuo mažiau grotelių plastiko.


3. Pažiūrėkite į vidų: oho, kiek ten daug dar produkto. Kuo puikiausiai juo galite lepinti savo lūpas, tik kad kabinti pirštu ar šepetėliu nelabai malonu. Bet jau nebe taip, kaip tepti iš pilnos pakuotės.


4. Sunaudoję (arba išmetę) lūpų balzamo likutį kruopščiai išplaukite ir išdžiovinkite indelį. (Nukirptos grotelės nebereikalingos, jas drąsiai meskite lauk.


5. Dar kartą nulyginkite kraštelius, kurie liko prie grotelių. Galite naudoti kojų nagų karpymo žnyples ir sušvelninti likučius metaline dilde.

6. Viskas, turite naują, mažytę papuošalų dėžutę savo kelionėms! Tereikia susidėti mėgstamus papuošalus ir užsukti dangtelį.


Ir žinoma, tai ne viskas. Jei namuose gaminate balzamą lūpoms arba jūsų turimas lūpų balzamas nulūžo, galite jį ištirpdyti ir perpilti į Eos pakuotę, taip suteikdami balzamui unikalią Eos formą. iuo atveju grotelių kirpti nereikia: atsargiai užkabinkite aštriu daiktu už šone esančios stačiakampės ertmės ir pakelkite į viršų. Pakuotę išvalykite. Tuomet vidurinę dalį su grotelėmis užsukite ant dangtelio ir apverskite. Per groteles į dangtelį pilkite skystos konsistencijos balzamą iki grotelių viršaus. palikite šaldytuve kelioms valandoms. Ir viskas, tereikės užspausti apatinę dalį ir jūsų balzamas vėl bus kaip naujas.

Kadangi aš pati šio būdo nebandžiau, įkeliu video, pirmame rasite būdą, kuris man atrodo paprastesnis, o antrame - kitoks, šiek tiek lengvesnis atidarymo būdas.



Jeigu išbandysite, būtinai papasakokite, kaip jums sekėsi, kuris būdas jums patiko. Ar pasiteisino pagaminti mini papuošalų dėžutę? O gal metate savo Eos balzamų pakuotes lauk?




Ačiū, kad skaitote,

Smagios popietės ir fantastiško oro,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai