ESSENCE vienspalviai akių šešėliai "15 hazel me not!"

Oi, kaip senai bekalbėjom apie dekoratyvinę kosmetiką, o dar seniau apie akių šešėlius, todėl dar būtinai šiandien traukiu nuotraukas su Essence akių šešėliais ir skubu papasakoti apie vieną atspalvį iš vienspalvių šešėlių kolekcijos.

"Atstumas reiškia tiek mažai, kai kažkas reiškia tiek daug..."
Citata, autorius nežinomas


Produktas: ESSENCE vienspalviai akių šešėliai "15 hazel me not!"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė, akims
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: dailus dengimas
Labiausiai nepatiko: trumpas išlaikymas
Tūris: 2,5 g
Kaina*: 1,79 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: nauja, ypatingai minkšta ir švelni akių šešėlių tekstūra sukuria tobulą padengimą ir ilgai išliekantį efektą. platus spalvų pasirinkimas, nuo matinės iki žėrinčios ar metalinių atspindžių, suteiks pasirinkimo laisvę ir užtikrins tobulą makiažą kiekvienai progai.



Akių šešėlių pakuotė labai paprasta: apvalus skaidraus plastiko indelis su lizdu viduryje produktui. Akių šešėlių pakuotė iš abiejų pusių plokščia, neatrodo labai tvirta, bet manau sunaudojimo laiką turėtų atlaikyti.

Dizainas labai minimalus, jokių puošimų jokių užrašų, tik Essence "eyeshadow" ant nugarėlės informacijos taip pat minimaliai. Kai kurios reikia ieškoti internete.

Produktas sudėtas pakuotės viduryje esančiame lizde. Ant gaminio viršaus įspaustos bangos, kurios naudojant greit nusitrins, tačiau, kol gaminys naujas ir šviežias, toks, kad ir minimalus piešinukas nuteikia maloniai.


Kvapas. Akių šešėlių kvapas minimalus, vos vos jaučiamas, paskirsčius ant odos kvapo nebelieka.

Konsistencija. Akių šešėlių konsistencija minkšta, labai švelni. Net trinant tarp pirštų jaučiamas minkštumas ir nedidelis drėgnumas.


Sudėtis: TALC, MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIISOSTEARYL MALATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, MAGNESIUM STEARATE, LAUROYL LYSINE, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, CAPRYLYL GLYCOL, POLYLACTIC ACID, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Akių šešėliai labai lengvai skirstomi ant odos, dengiasi lengvai ir tolygiai. Dėl minkštos konsistencijos šešėliai linkę šiek tiek birti: visiškai minimaliai sukuria atskiras daleles ant indelio paimant šešėlius.

Akių šešėliai be makiažo pagrindo

"15 hazel me not!" akių šešėliai tobulai rudo atspalvio ir idealiai tinka naudoti kaip bazinė akių šešėlių spalva. Atspalvis šiek tiek tamsesnis nei kūno oda, neutralus; idealiai tinka kasdieniam makiažui, kai norisi subtiliai paryškinti akis. Derinant su kitomis spalvos galima išgauti ryškesnius ir įvairesnius makiažus. Man šis atspalvis puikiai tinka kasdieniam makiažui, nes būtent tokios rudos spalvos ieškojau.


Ir kalbant apie išlikimą, tai deja deja, bet ilgu išlikimu akių šešėliai nepasižymi. Man jie išlieka apie 4-6 valandas be akių makiažo pagrindo. Suprantama, akių makiažu dar galima gerokai prailginti išlikimą ir paintensyvinti spalvą, bet viskas labai priklauso nuo makiažo pagrindo kokybės, todėl bus sąžiningiau rašyti, kiek išlieka be pagrindo.

Tad šešėlių spalva man absoliučiai tobula, o va perkant bet kurį atspalvį iš vienspalvių šešėlių reikia turėti galvoje tai, kad jie nepasižymės ilgu išlikimu.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai